שאלה לכולם!

benpual

New member
שאלה לכולם!

האם מותר למפקד נוער ( יח"מ תנועה ) להגיד למתנדב נוער ולאיים עליו , שאסור לא להיכנס למרחב או לבסיס , אחרת הוא ייעצר?

שלום30

New member
על פניו נראה שאין תוקף למילים אלו

מעניין אותי לדעת על מה ולמה יעצר אותו מתנדב נוער, האם המתנדב גורם לבעיות באותו מקום ? אני משער שישנה סיבה למפקד לומר זאת

benpual

New member
שלום אתה טועה

הבן אדם , לא מהווה שום סיכון למשמר האזרחי הוא היה שנתיים במבמר האזרחי , והוא מיתגעגע לאנשים האלו והוא רוצה לראותם אותם כי אין זמן אחר , ואין לו שום סיבה להוות בעיה במרחב או בבסיס האם זה מותר לו? ( ורק אם צו הרחקה )

שלום30

New member
כתבתי

שיתכן ואין תוכן למילים שנאמרו ע"י המפקד (האיום והמעצר), כלומר שמותר לאותו מתנדב לבקר במקום. והוספתי - מעניין לדעת מה הסיבה שבגללה המפקד אומר מילים קשות אלו. אפילו ניחוש יכול לעזור כאן מי ידוע ? אולי בנסיבות מסויימות המרחב והבסיס הם שטח מוגבל לאזרחים מסויימים ? ניחוש

שלום30

New member
צר לי

אני לא מתעסק אם התוכנות האלה, רק בתיבה הפרטית של תפוז.

קרבינוש

New member
אולי הישעו את המתנדב

ובכל זאת המתנדב נכנס למקומות אסורים בלי רשות

קרבינוש

New member
נוגע בנשקים בכדורים

מעיין בדוחות יושב על כסא המפקד נכנס לחדרים שיש שם דברים אישים או שרק מי שמתנדב בפועל מותר לו להיות שם או מטלפן או מאזין בקשר יש מלא אפשרויות אחרות ואולי הוא עם בעיה שרק המפקד יודע עליה ולכן הוא מזהיר אותו

benpual

New member
אל תגזים , הוא פשוט....

בא להגיד להם שלום , הוא לא בא לעשות בלאגן וגם הוא לא מרשה לו להיכנס

ilancoll

New member
עקרונית כן

עלפי החוק זו תהיה הסגת גבול אם השוטר הממונה על התקן אסר על אותו אדם להכנס למתקן ולמרות זאת הוא ניכנס זוהיא הסגת גבול מתקן משטרתי למרות מה שרוב הציבור חושב זה לא מקום ציבורי אלה מקום פרטי של משטרת ישראל ולכן כאשר שוטר אומר לאזרח לעזוב את המקום והנ"ל לא עושה כן זה הסגת גבול

למעלה