שאלה לכולם

לינה18

New member
שאלה לכולם

ואם כבר היזכרות בזמנים עברו, אז מה חשבתם על איך שמורגן ניכנסה להריון מריג' במרמה? באיזה צד הייתם? ריחמתם על ריג', טיילור, או אולי אפילו היזדהיתם קצת עם מורגן(אני מדברת על התקופה שלפני חטיפת אחת מהתאומות על-ידה ולפני חטיפתה את טיילור). אני בדיוק עכשיו חזרתי לצפות בפרקים הישנים של star world(עוד לא יודעת לכמה זמן בדיוק) כדי לראות איך טיילור מגלה את כל הסיפור וגם איך מורגן מפילה את הילד. למרות הכול, לא יכולתי להיזדהות עם טיילור, למרות שהם מנסים להראות אותה הכי טובה ומוסרית בעולם, עליי משום מה זה לא עובד. אמנם המעשה של מורגן היה לא מוסרי לחלוטין ואפילו מרושע, אבל למרות זה מצאתי את עצמי באופן מפתיע בצד שלה ולא של טיילור בעימות ביניהן אחרי שטיילור גילתה את האמת ושבהלכו מורגן נפלה בבית של ריג' וטיילור. האם מישהו זוכר מה גרם לריג', כל-כך הרבה זמן אחרי(7 חודשים, לדברי טיילור) לספר לטיילור את האמת? מישהו זוכר את זה ויכול אולי להסביר לי?

Mikel20

New member
אני חושב ש..

שהוא פשוט גילה לה את זה מתוך רגשי אשמה, הוא לא יכל לשאת את זה יותר שהוא משקר לה והוא התוודה על הכל בתקווה שהיא תסלח לו. אני לא ממש זוכר את כל הפרטים אז אני חושב שזה מה שקרה, פשוט כי לא זכור לי שקרה משהו דרמטי יותר מזה.

למעלה