שאלה לכולם

danezeq

Member
שאלה לכולם

מהם המקומות שאתם מכירים שפתוחים 24 שעות כל השבוע ואפשר לקנות בהם משהו זול וטעים לאכול?

yoyoz

New member
תשובה

יש את "מד דוג" ליד נמל תל אביב יש את "סופר באבא" ברחוב ירמיהו אני בד"כ הולך על מד דוג:)

danezeq

Member
איפה זה מד דוג בדיוק?

זה בסוף רחוב דיזינגוף? ומה זה? תאר קצת
כנל לגבי סופר באבא (סוג אוכל וכו)

yoyoz

New member
אממ

הסניף של "מד דוג" נמצא בסוף רחוב דיזנגוף, ממש סמוך ל"חומוס אסלי" (שגם פתוח כל הלילה אם אני לא טועה). יש שם נקנקיות, המבורגרים וכל מה שמסביב. ממש ממש טעים ומשביע
וגם לא עולה הרבה

danezeq

Member
המבורגרים 24 שעות ביממה? ../images/Emo45.gif!!

יש עוד מקומות כאלו?

asaf2000

New member
סופר באבא

בתור ילד קטן אני זוכר את באבא כחנות עם הכי הרבה ממתקים שאפשר לדמיין, פשוט היו שם את כל הסוגים, אחרי זה הפכו את זה לחנות מכולת והיום זה כבר סופר שגולת הכותרת שלו שהוא פתוח 24 שעות ביממה ו 7 ימים בשבוע. עד כמה שידוע לי זה לא בית קפה זה סתם סופר רגיל היתרון שהוא פתוח כל הלילה.

danezeq

Member
כן, יש כאלה גם בבן יהודה ובהרברט סמ

ואל הם יותר יקרים

asaf2000

New member
בודאי

הרי השבת מקור הברכה, וידוע שמי שסוגר את עסקו בשבת מרוויח יותר בימי החול ולאלה שפותחים בשבת לא רואים סימן ברכה בכסף לכן המחירים שם יקרים כדי לכסות את זה.

danezeq

Member
תמיד החנויות האלה של הבורקס פתוחות

כל הלילה גם באבן גבירול יש שני חנויות כאלה אחד ליש השני אני ממליץ על ארומה (למרות שזה בית קפה ולא "אוכל זול" המחיר די זול יש סניפים בקרליבך, באבן גבירול, מתחת למגדל שער העיר במרכז וויצמן ברחוב ויצמן, בעזריאלי, ביהודה הלוי (למרות שאני בספק אם נשאר משהו מהמקום אחרי הפיצוץ שם היום

מתלהב

New member
חלפתי תוך כדי נסיעה ליד סניף יהודה

הלוי, ונדמה לי שהתקשיתי למצוא נזק בולט לעין לבית הקפה ו/או סביבתו.

למעלה