שאלה לכולם

ronenw22

New member
שאלה לכולם

יצאתי שלשום עם מישהי לסרט - יציאה ראשונה, והיא נרדמה שם... מה זה אומר? אגב היא חיילת... אשמח לתגובות ותענו לי - מה עושים עם הפגישה...

j7

New member
....

היא השתעממה מהסרט. נשאלת השאלה מי בחר את הסרט? האם היא הביעה הסכמה מוחלטת על הבחירה או ששפשוט הלכה על קטע ``תבחר אתה`` שמצד אחד זה טוב כי לא משנה איפה ומה as long as its with u.. ויכול להיות שהיא סתם היתה עייפה וחסרת מוטבציה להחלטות באותו רגע.... Anyway, thats not the isue so much.... this 1 is...: היא הייתה מאוד עייפה מהשבוע שהיה בבסיס, אבל עדין רצתה לצאת איתך. (which is very good 4 u.-2 points there.....) What do u think about this analisis? await ur Re. Regards j7.

ronenw22

New member
מיקי מאוס

נראה לי שהיא הייתה עייפה, היא בחרה את הסרט, בהתייעצות עם מספר גורמים התקשרתי אליה אתמול ודיברנו מספר דקות, והיום או מחר - אם היא תתקשר אז אולי יהיה לאן להמשיך. זה נורא מוזר, כי בנות תמיד נמשכות לחרא, לגברים שרוצים לנצל אותן. למה זה?

שמואל20

New member
בעודי קורא הודעה זאת

אתה צודק..אין הסבר לזה..אולי בגלל שסוג האנשים הללו יודעים לעוות את המציאות... אנחנו לא ממש רואים בזה צורך...כי אין לנו את מי לרמות תהיה אתה..ובסוף מישהי טובה תגיע!

ronenw22

New member
הלוואי

שהיא כבר תבוא, עצוב לי בלעדיה ... ... ... את האמת גיליתי בדיוק מה הבעייה שלי - אני לא יכול להתחיל... זאת הבעייה היחידה, שאר הדברים לא מפריעים לי... רק זה...

bluewater

New member
ידידי היקר

יש לי אותה בעיה כמו שלך לא יודע איך להתחיל... אבל תדע אחי באמת שיש בנות שמזדהות איתך כעת אהבה זה מזל....זה גם קסם רק צריך את הקליק זה הכל ותאמין לי שכל אחד יכול! ויש לי כמה עצות מנסיון הם אז אל תחשוש רק צריך קצת פלפל בראש! אז ככה: תיגש אליה תגיד לה שיש לה עיניים מדהימות(אתה תתפלא מהתגובה וזה לא סתם עוד עצה מסרטים!!!! זה עובד!!!) תגיד לה שאתה לא מפסיק להסתכל עליה והיא משהו מיוחד........ אני מכיר אותך מאיפה שהו....אני זוכר אותך....אם התגובה תהיה חיובית תדע שיש מצב..... אבל הכי חשוב אל תתבייש כי מי שמתבייש-מתייבש! ביי גבררר........

bluewater

New member
אה ועוד משהו!!!! H-)

גם אם נראה לך שהיא לא מעוניינת והיא משדרת את זה-דע לך שגם היא לא ממש בשיא החופשיות והיא גם נורא מתביישת! תראה לה שיש לך בטחון עצמי תראה לה שאתה מצחיק... הבחורות,אתה יודע,לא עשויות מברזל...גם להם יש רגשות וגם הם מאוד מתביישות....... לצומת לבך בחור צעיר.......

למעלה