שאלה לכולם ...

• פותח הנושא eori
  • פורסם בתאריך

eori

New member
שאלה לכולם ...

באיזה בית ספר אתם הולכים לילמוד? איפה אתם עכשיו? לכמה זמן? ו... איך מצאתם חברים? ועכשיו אני: spanish river בית ספר רגיל. פלורידה בוקה ראטון. מ... עד ששמה תצא מהתחת חחח;) מ... עוד לא מצאתי בגלל זה אני שואל:\ דרך אגב אמרתי שתמונה תבוא בקרוב אז הנה התמונה שלי:)

justnoa

New member
אמממ

אני הולכת ללמוד בבית ספר ציבורי אני בניו זילנד לנצח... מווואהאהאהאהאה!!!!! עודלא מצאתי ממש חברים, אבל יותר נוח לי לפנות לאנשים ואני פונה מדי פעם והכל, המצב יותר טוב מקודם, לפחות זה תמונה יפה:))) אהבתי תקעקוע של מה הוא?

canadit

New member
היי!!!!../images/Emo118.gif

אני לומדת בבית ספר ציבורי כי בית ספר יהודי עולה מלא כסף
אבל טוב לי גם בבית ספר רגיל יש לי חברים שמדברים בעברית....
אני עכשיו גרה בטורונטו קנדה.....(עד סוף חיי
) מצאתי מלא חברים פה בבית ספר וגם עכשיו אני עובדת אז מצאתי מלא חברות שם!!!!! בקיצור טוב לי פה ואין לי שום טענות חוץ מאחת שהיא... קנדה זה לא ישראל!!!!

eori

New member
אז ככה,הענין הוא שהגעתי לפה לפני..

שבוע ומזל שאני עובד עם אבא שלי למה אחרת הייתי משתגע משיעמום!!! אבל אמרו לי שהלימודים מתחילים פה מוקדם יותר ואם יש למישהו מושג מתי הוא מוזמן לומר לי:) אבל אני שמח לשמוע שעוד יש הזדמנות(בית ספר):) אה... דרך אגב תודה (זה כאב ;))

justnoa

New member
במה

אבא שלך עובד? ובן כמה אתה? שיהיה לך המון בהצלחה!!!! ומה שלא יהיה... תבוא עם גישה חיובית והכל יהיה סבבה!

eori

New member
אני בן 16 ובמילה הכי ברורה אבא...

שלי שיפוצניק או מה שנקרא באנגלית home impruvement:)

CrazyDiamond87

New member
שלום...

אני לומדת בבית ספר רגיל.. ואני כאן ללפחות עוד שנתיים (אני כבר 3 שנים כאן- ודרך אגב אני גרה בקולורדו) וחברים מוצאים לאט פשוט תהיה פתוח ופעיל ואתה תסתדר.. ודרך אגב, אחלה מקום בוקה רטון יש להם מלא תחרויות טניס ומרכז מעולה.. אני מקנאה..

kpln

New member
עכשיו בארץ../images/Emo8.gif, אבל

כשהייתי בכיתה ב' עברנו לקליפורניה לשנתיים ולמדתי בהתחלה בבי"ס ESL - לאנשים שאנגלית היא שפה שניה שלהם.... ומצאתי חברים בשתי דרכים - בבי"ס: פשוט דיברתי עם אנשים בכיתה ובכיתות המקבילות, ולהורים שלי היו די הרבה חברים מהאזור (גם בגלל זה גרנו דווקא שם) והכרתי את הילדים שלהם. אני לא חושב שמוצאים חברים מתחת למפל שבקצה הקשת בענן - צריך "לעשות" חברים (ביטוי שיצא מתרגום גרוע של הביטוי באנגלית ושלא מצאתי לו תחליף אחר) פשוט תנסה לדבר עם אנשים בסביבה שלך - אנשים שנראים לך, אנשים שנחמדים גם לאחרים וכו' וכו'.... אורן

kpln

New member
lol../images/Emo6.gif

but making babies doesnt neccesarly have anything to do with friends and finding friends where you don`t have them sounds to me alot harder than simply making friends, which is clearly all about talking to nice ppl, getting to know them and getting them to know you....
If you`re ok it shouldnt be that hard.... Oren

MissUnKnown

New member
--------

rangitoto new zealand finish school(1.6 years) and then ill see what i wanna do well... at first i found it realy hard to fit in my new school but after a while(2 terms now) i think i found my place...but thats my life at school. on th other hand i got my friends that i meet every sat. they are cool and realy tough mettlers
, ive meet them throught the net a forum, and since then i sse them every sat. mext sat we all are going to a gig...

למעלה