שאלה לכולם!

LUNA GIRL

New member
שאלה לכולם!

מישהו יודע מה השיר הבא של אמינם? ולמה לעזזל לא מרים את הקליפ של סופרמן? לא יכולים לצנזר קצת פה ושם?!

keeeren

New member
טוב אז ככה..

מה השיר הבא? אין לי מושג... אבל למה לא מראים? אתה ראית את הקליפ? אני כן... ואני לא חושבת שאפשר לצנזר אותו כי כולו יצונזר אם כן! אתה יכול להוריד את הקליפ באיטרנט בקאזא זה לא לוקח הרבה זמן לי זה לקח כמה דקות! גג שעה! מקווה שעזרתי קרן...

LUNA GIRL

New member
היי קרן.

אני בת. וראיתי את הקליפ אבל כל כך חבל כי זה שיר ענק! חבל שלא עשה קליפ פחות פרובוקטיבי

black buttercup

New member
ולמה שיעשה?

כדי שהאם טי וי יואילו בטובם לשדר אותו? זין! אני אוהבת את אמינם עם ובגלל שהוא פרובוקטיבי ואימפולסיבי כ"כ. והייתי מתאכזבת מאוד אם הוא היה עושה קליפ אחר!

MMM007

New member
לא בגלל שהוא פרובוקטיבי לא משדרים

אותו, הרי תמיד יכולים לשים את הקליפ רק בלילה עוד לפני שצילמו את הקליפ, יצאו בהודעה שהקליפ יכלל רק בDVD של 8 מייל כמו בונוס כזה... ולא נראה לי שיהיה לו עוד קליפ בקרוב. בדר"כ מוציאים 3 או 4 קליפים לכל אלבום והוא כבר הוציא קליפים לWHITOUT ME, CLEANING OUT MY CLOSET, WHITE AMERICA, SING FOR THE MOMENT וגם ל SUPERMAN, אז לא נראה לי שיהיו עוד (וחבל.. נורא רציתי שיהיה קליפ לMY DAD GONE CRAZY זה כזה שיר מצחיק...

M ShadY

New member
מה את ממציאה, תגידי?

הקליפ פרובוקטיבי ואם.טי.וי לא הסכימו לשדר רק מהסיבה הזו. אפילו אחרי חצות. אמינם התעצבן מזה, אז המנהל שלו (פאול רוזנברג) סידר שסופרמן יהיה על 8 מייל. ומה קשור שהוא הוציא הרבה קליפים?! את יודעת כמה סינגלים מהאלבום?! 3! ווידאאוט מי, קלינין אאוט מיי קלוזט ועכשיו סופרמן ובד"כ מוציאים 4.

MMM007

New member
תגיד, מה הקטע שלך?

מה עם SING FOR THE MOMENT? זה לא סינגל? ולמקרה שלא ידעת, אמינם הוציא גם קליפ לWHITE AMERICA, והקליפ שודר בארה"ב. רק בארה"ב. אתה יכול להוריד אותו מקאזה, YAHOO, WINDOWS MEDIA PLAYER

M ShadY

New member
את חושבת שאת מגלה לי? (אני בת!)

תבדקי קצת ותגלי שוויט אמריקה היה ר-ק באינטרנט, וסינג פור דה מומנט ל-א יצא של סינגל. אז לא צריך להמציא!

למעלה