אבל מה אני עשיתי לך?
W wish2 New member 30/10/13 #60 שי אל תתפרק לי עכשיו. ועל תעשה סקס ואל תעשה ביד. כמו לפני משחק כדורגל אני רוצה שתשמור על עצמך. אני צריכה אותך מפוקס ב3 לנובמבר.
שי אל תתפרק לי עכשיו. ועל תעשה סקס ואל תעשה ביד. כמו לפני משחק כדורגל אני רוצה שתשמור על עצמך. אני צריכה אותך מפוקס ב3 לנובמבר.
S shayCn New member 30/10/13 #69 אני כולי ממתין בשקיקה לדבר הנואםת ביחד אעמוד לצד המין הנשי במלחמתן העקוב מדם בזכויות הטבעיות והלגיטימיות. אולימפיה דה גוז' היר איי קאם!
אני כולי ממתין בשקיקה לדבר הנואםת ביחד אעמוד לצד המין הנשי במלחמתן העקוב מדם בזכויות הטבעיות והלגיטימיות. אולימפיה דה גוז' היר איי קאם!
W wish2 New member 30/10/13 #71 יווו חחחח צחקתי בקול. מפגר... נכון שהיא נכנסה לכם לחיים האישה הזו? תגיד את האמת. מי ניסה לפתות אותך לגלות מה קורה ב3.11? ובאלו דרכים הוא השתמש?
יווו חחחח צחקתי בקול. מפגר... נכון שהיא נכנסה לכם לחיים האישה הזו? תגיד את האמת. מי ניסה לפתות אותך לגלות מה קורה ב3.11? ובאלו דרכים הוא השתמש?
S shayCn New member 30/10/13 #82 את את את. רק את פיתית אותי. הייתי חייב לגגל ולדעת מי זו הפאקינג אולימפיה הזאת ולגלות בויקיפדיה ש220 שנה לעלייתה לגרדום זה ב..2 בנובמבר. לפעמים עדיף לא לדעת..
את את את. רק את פיתית אותי. הייתי חייב לגגל ולדעת מי זו הפאקינג אולימפיה הזאת ולגלות בויקיפדיה ש220 שנה לעלייתה לגרדום זה ב..2 בנובמבר. לפעמים עדיף לא לדעת..
W wish2 New member 30/10/13 #91 3 לנובמבר למה גילית? איך אני אוכל לסמוך עליך עכשיו שי? ובעבור מה גילית? אפילו נזיד עדשים לא הוצע לך פה. אתה חלש אופי. גש לשיעור אצל סימור להעצמה גברית.
3 לנובמבר למה גילית? איך אני אוכל לסמוך עליך עכשיו שי? ובעבור מה גילית? אפילו נזיד עדשים לא הוצע לך פה. אתה חלש אופי. גש לשיעור אצל סימור להעצמה גברית.
S shayCn New member 30/10/13 #96 וויש,אני מנסה לגייס קולות למען הכוח הנשי.תביני אותי. את תמיד יכולה לסמוך על שייקה. שייקה בונה על הרבה יותר מנזיד עדשים מחורבן. [שייקה התחיל להגזים ולדבר יותר מדי] טוב,הלכתי לצד.
וויש,אני מנסה לגייס קולות למען הכוח הנשי.תביני אותי. את תמיד יכולה לסמוך על שייקה. שייקה בונה על הרבה יותר מנזיד עדשים מחורבן. [שייקה התחיל להגזים ולדבר יותר מדי] טוב,הלכתי לצד.
W wish2 New member 30/10/13 #99 שייקה כבר היה בחדר המיטות המלכותי של וויש והמתין ל3 בנובמבר. עכשיו שייקה סיפר לכולם כדי שיעשו צחוק מהעניין ולכן הוא לא רק ילך לצד. הוא ימות שם!!!!!!!!!
שייקה כבר היה בחדר המיטות המלכותי של וויש והמתין ל3 בנובמבר. עכשיו שייקה סיפר לכולם כדי שיעשו צחוק מהעניין ולכן הוא לא רק ילך לצד. הוא ימות שם!!!!!!!!!
S shayCn New member 30/10/13 #101 מהר מאוד את מחסלת אותנו,ווישושה תנסי להשאר סבלנית, יקירתי. ה-2 בנובמבר מתקרב ובא. וקול גברי לצידך בזמן שתעמדי על הבמה, יעשה לך רק טוב. זהו יום חג לאישה הדעתנית והחזקה! עורו נשים עורו כי יומכן הגיע.
מהר מאוד את מחסלת אותנו,ווישושה תנסי להשאר סבלנית, יקירתי. ה-2 בנובמבר מתקרב ובא. וקול גברי לצידך בזמן שתעמדי על הבמה, יעשה לך רק טוב. זהו יום חג לאישה הדעתנית והחזקה! עורו נשים עורו כי יומכן הגיע.
W wish2 New member 30/10/13 #112 אני בדיוק בונה את אבני היסוד שלו ספרי לי על הרגלי האוננות שלך אני אכניס את זה במבוא.