צוחקים עוד לא למדת להכיר את הסרקסטיות שלי?
S shayCn New member 30/10/13 #131 לא.לא זה יקירתי שוב את קוראת אותי הפוך.. בא לי לעסות את כפות רגלייך בשמנים ארומטיים כדי להפיג ממך מתחים לקראת היום הגדול. מה דעתך?
לא.לא זה יקירתי שוב את קוראת אותי הפוך.. בא לי לעסות את כפות רגלייך בשמנים ארומטיים כדי להפיג ממך מתחים לקראת היום הגדול. מה דעתך?
נ נסחפת עם הגלים New member 29/10/13 #26 אתה תהנה כמו שלא נהנית בחיים שלך אני מצידי אאחסן את המטען הגנטי שלך ואביא בעזרתו אלפי שדים לעולם.
ל ליאור243 New member 29/10/13 #19 לא קיימת כאן אחת כזאת,למה הילד עבר לכבשים אתה חושב? כאן הן בעיקר נואמות והדבר היחיד שהן מזיינות זה...את השכל
לא קיימת כאן אחת כזאת,למה הילד עבר לכבשים אתה חושב? כאן הן בעיקר נואמות והדבר היחיד שהן מזיינות זה...את השכל
ל ליאור243 New member 29/10/13 #25 אין מה להסביר לסוקי,אבל אולי יוגב יקשיב ויסיק מסקנות.. ד"א מה נסגר עם הצרצר שרצית לקנות? עשית עם זה משהו?
אין מה להסביר לסוקי,אבל אולי יוגב יקשיב ויסיק מסקנות.. ד"א מה נסגר עם הצרצר שרצית לקנות? עשית עם זה משהו?
ל ליאור243 New member 29/10/13 #29 התחלת לנאום? (עכשיו אתם מבינים למה אני מתכוון?) וויש,שאלה: מתי מותר לפה שלך להיות פתוח?
W wish2 New member 29/10/13 #32 אתה לא יכול להגיד שחיות חווה עדיפות עליי ואז לצפות ממני לגלות סימפטיה לבעית החרמנות שלך. מה נראה לך שאני אה?? סמרטוט? פתיה? פוסטמה??? יאללה עוף ממני. לך תקנה איזה מגב חדש לחורף. שמעתי שהולך להיות צונאמי.
אתה לא יכול להגיד שחיות חווה עדיפות עליי ואז לצפות ממני לגלות סימפטיה לבעית החרמנות שלך. מה נראה לך שאני אה?? סמרטוט? פתיה? פוסטמה??? יאללה עוף ממני. לך תקנה איזה מגב חדש לחורף. שמעתי שהולך להיות צונאמי.
ל ליאור243 New member 29/10/13 #33 אני לא אמרתי את זה אני רק כתבתי בשביל החדשים שלא יפלו בפח שלכן. ותראי את הילד,הוא עשה את הבחירה שלו..תפס לו מתולתלת עסיסית שלא מוציאה מילה מהפה חוץ מכמה מההה פה ושם. "עוף ממני" זה כמו ה"זוז" של פומה? (הילד,סוקי,מכופף,זיקן,ג'ייק,פפו ואיקסי שואלים)
אני לא אמרתי את זה אני רק כתבתי בשביל החדשים שלא יפלו בפח שלכן. ותראי את הילד,הוא עשה את הבחירה שלו..תפס לו מתולתלת עסיסית שלא מוציאה מילה מהפה חוץ מכמה מההה פה ושם. "עוף ממני" זה כמו ה"זוז" של פומה? (הילד,סוקי,מכופף,זיקן,ג'ייק,פפו ואיקסי שואלים)
W wish2 New member 29/10/13 #34 נראה לך? עוף ממני זה בדיוק ההפך. תשאר יהיה כיף. בוא נדבר על מחזור קצת ועל דפנות הרחם המתכווצות. הולך?
נראה לך? עוף ממני זה בדיוק ההפך. תשאר יהיה כיף. בוא נדבר על מחזור קצת ועל דפנות הרחם המתכווצות. הולך?
ל ליאור243 New member 29/10/13 #35 בקיצור פרשתי (אין לכן פורום כזה שאתן מזיינות ת'שכל אחת לשניה ומתייעצות איזו תחבושת יותר סופגת?)
W wish2 New member 29/10/13 #36 למה ככה לדבר על אינטימיות נשית ליאור? זה מביך אותי. בוא נדבר על בוכנות ומקדחות. אין כמו גבר שיודע להחזיק מקדחה ביד אחת וללטף ביד שניה. ליאור. אתה הגבר הזה. אני בטוחה. אני בוחרת בך למפנק הרישמי של הפורום. פנק אותי.
למה ככה לדבר על אינטימיות נשית ליאור? זה מביך אותי. בוא נדבר על בוכנות ומקדחות. אין כמו גבר שיודע להחזיק מקדחה ביד אחת וללטף ביד שניה. ליאור. אתה הגבר הזה. אני בטוחה. אני בוחרת בך למפנק הרישמי של הפורום. פנק אותי.