שאלה לכולם!!!

moriss

New member
שאלה לכולם!!!

גנבתי את זה מפורום מדונה, אל תגידו להם!!! מישהי שאלה שם אם היה יוצא לכם לפגוש רק פעם אחת בחיים את אלאניס(היא כתבה מדונה, מן הסתם!) והיו נותנים לכם לשאול אותה רק שאלה אחת מה הייתם שואלים אותה??? אני אענה אחרי כולם - גם את התשובה שלי וגם את התשובה הכי טובה שהייתה בשירשור שלהם!

רוצה להתחתן איתי?!../images/Emo153.gif

סתם, האמת היא שזאת שאלה קשה לאללה... אגב, יוסי, לדעתך יכול להיות שהיא באמת מכירה את ג´ניפר אניסטון ומאט לבלנק? יכול להיות, לא...? בחזרה לעניינו... השאלה היחידה, השאלה היחידה... זה ממש קשה, אבל מאתגר, אני אוהב את זה... אממממם, אני מניח שהיא תקדיש הופעה שלמה לפורום של אלניס בתפוז...? לא סביר, נכון? או שכן?! טוב, אני סוטה מהנושא, זה קורה לי כל הזמן, למה, למה זה קורה לי? ´קיצר, זה לא מה לשאול אותה, אלא זה מה להגיד לה... "אלניס את זמרת גדולה, אני חולה עלייך, פה בישראל המעריצים שלך חולים עלייך..." וזה יכול להימשך ככה עד מחר... אבל אם הייתי חייב לשאול אותה משהו, אז זה בטח היה זה... "אלניס, שאלה לי אלייך, עני לי בכנות בבקשה, איזה מהמעריצים הכי נהנית להופיע בשבילם?" כמובן שהיא תגיד שהיא הכי נהנתה להופיע בישראל... לא ככה?

AlanisJunkie

New member
מאט לבלנק השתתף בקליפ שלה...

באחד הקליפים שהיא עשתה לאחד השירים מהדיסקים הראשונים שלה. טוב, אז השאלה שעידן שאל היתה לנו כבר בתחילת פתיחת הפורום, אני לא זוכר מה כתבתי, אבל סביר להניח שהייתי שואל אותה "איך נשמע השיר Keep The Radio On? את יכולה לשיר לי אותו?".

MY שאלה....

בהתחלה הייתי מזכיר לה את ההופעות בישראל... ואז שואל אותה את השאלה הנצחית: "איפה את חושבת שהבאת הופעה טובה יותר? בקיסריה או ראשל"צ?

Rוית

New member
וווואו שאלה ממממש קשה...

אמממ, מה הייתי שואלת את אלאניס מוריסט? בו נתחיל בזה שאם היא תעמוד מולי אני לא ממש אוכל לדבר, אבל אחרי שאני יעבור את הקטע של העילפון, אני אשאל אותה.... אממממ.. יש לי! אני אשאל אותה אם היא מצטערת שהיא נכנסה לעסק הזה מגיל כ"כ צעיר.. כי בעצם לא היתה לה ילדות נורמלית אז אם היא היתה יכולה לחזור אחורה היא היתה משנה משהו
לדעתי לכזו שאלה אלאניס תענה שלא. שכל דבר בחיים שלה חישל אותה בדרך זו או אחרת והיא רק צמחה והתחזקה מזה.. סתם זו דעתי לאיזה תשובה היא יכולה לענות, אבל זו שאלה שבאמת מעניינת אותי...

j u n k

New member
הייתי שואלת אותה

אם בא לה לאכול איתי צהריים.

moriss

New member
טוב הנה השאלות-תשובות שלי

1. השאלה הכי טובה בפורום מדונה הייתה: האם את מאושרת? נכון שזו שאלה מ-ע-ו-ל-ה תודו שלא חשבתם על זה, זאת השאלה שבסופו של דבר הייתי שואל! אבל צריך להיות מקוריים אז מצאתי שאלה אחרת: 2. השאלה שתכננתי לכתוב בסוף השירשור, אבל גנבו לי אותה: האם תינשאי לי??? הייתי שואל אותה את זה, היא הייתה אומרת לא ואני הייתי מתחרט כל ימי חיי על זה שלא ניצלתי את ההזדמנות לשאול משהו יותר חשוב (כמו האם את מאושרת, למשל) אבל כמו שאמרתי השאלה הזאת נשאלה כבר בשירשור וצריך להיות מקוריים, מה שמוביל ל... 3. מצאתי שאלה אחרת, הייתי שואל אותה: מה הפירוש של כל אחד מהשירים שלך? וככה היינו יושבים שעות על גבי שעות ומנתחים את כל השירים שלה והיא הייתה רואה שאני כזה נחמד ומציעה שנשמור על קשר!!!

moriss

New member
שכחתי את הקרדיטים!!!!../images/Emo9.gif

את השאלה האם תינשאי לי? שאל
nearly headless nick ואילו את האם את מאושרת? שאלה מנהלת פורום מדונה, מעיין, הידועה יותר כ MADONNAFAN מצטער על האחור, אבל עדיף מאוחר מאשר אפ-פעם!!!! ורז!!! אתה לא חייב לזרות לנו מלח על הפצעים כל פעם מחדש!!!

למעלה