שאלה לכולם

14מתן

New member
שאלה לכולם

קיבלתי שני ארנבים (בן ובת) וקראתי להם באפי ואינג´ל תגידו לי, אני פסיכופת ?

matanbu

New member
קראתי לכלב שלי (יבורך

איפה שהוא לא נמצא) ספייק. ולחברים הדמיוניים שלי גם קראתי בשמות מבאפי. כל עוד אני לא מזיקה לחברה אני מאמינה שאני לא פחות פסיכופטית ממך:)

פיית

New member
היו לי ..

2 דגים (נקבות) וקראתי להם באפי ופיית´ ז"ל (לדגים)...

ANGEL N

New member
לכלב שלי קוראים ספייק אבל בלי קשר ל

סדרה באפי ולספייק משם. פשוט אהבתי את השם!

Lizz

New member
תמיד חשבתי..

שגם באפי וגם אנג´ל אלו שמות של פודלים.

HuGo Hell

New member
LOL ../images/Emo6.gif

פודלים... אמ.. מתן - זה נחמד ^^;; אני קראתי לציפורים שלי {קראנו אני ואחותי לציפורים שלה} רומיאו וויוליה.. וגם לשרקנים שהיו לנו

אני רציתי לקרוא לכלב שלי -אוז../images/Emo107.gif

אבל בסוף אחי הקטן התעקש על ג´ימי - כן שם נדוש אז החלטתי שזה ג´ימי על שם ג´ימי הנדריקס

Buffybot

New member
החיות שלי

יש לי כלבה שקוראים לה ספייק על שם ספייק (דה!) אני קוראת לה בתור כינוי: ספייקית! יש לי דגים שקוראים להם: ג´יילס (ההכי גדול) דרוסילה, אמה, ואלו שמתו: דון (ההכי קטנה, אני טוענת שהיא מתה מאנורקסיה, היא לא גודלת) ואוז (שניהם ז"ל) היה לי צמח שקראו לו אוז (מה איכפת לכם??) הוא מת מהר... אני רוצה תוכי, ואם יהיה לי תוכי אני אקרא לו זאנדר ואם תוכית אני אקרא לה גלורי. בינתיים יש לי בובה שקוראים לה גלורי. (לא אני נתתי לה את השם, ככה היא באה מהמפעל)

פיית

New member
יש לי עכשיו

ציפור (יונה ) שדוגרת על 2 ביצים וקראתי לה פיית´.. למה?! כי היא ברחה כמה פעמים מהקן שלה ועכשיו היא פה כל השבוע אז יש לי אמונה (פיית´) בה שהיא תשאר ותתגור על הביצים שלה ושיגדלו לה 2 ציפורים יפים מאוד...

dawn 14

New member
לי יש מזה שמות יפים

שאני רוצה לקראו לילדים שלי שאני יהיה גדולה אולי זה דפוק אבל יפה

dawn 14

New member
אם

יהיה לי בנים אז אני יקרא להם ליאם אנג´ל ודיויד אנג´ל אם זה יהיה בנות אז האני הקרא להן פיית´ ומישל או משהו כזה בקשר לבנות אני לא בטוחה

למעלה