שאלה לכולם.

שאלה לכולם.

תגידו? בתכל'ס, באורסול, מי שומר פה על משכב זכור? אני מתכוון, יש פה מישהו שאף פעם לא חטא בזה?

טיףטף2

New member
צרת רבים חצי נחמה?

למעשה,הבנתי שמשכב זכר זה כשיש חדירה(סליחה על הבוטות). אם זו ההגדרה המדויקת,אז אני מאמין שרובם פה לא חטאו.

לפי דברי טיפטפ אני בתול.‏ ‏

ונראה לי שראיתי את זה כתוב באיזשהוא מקום,‏ משכב זכר אינו מתחייב עד שיכניס את איבר כ...‏ ‏‏[מי שירצה הסבר אני יסביר לו במסרים ‏,לא נעים ככה בפורום ליד כולם‏] בקיצור אם היה קטע של מיזמוזים נשיקות מציצות ‏‏(ה` יסלח לי איך אני מדבר‏) זה לא נקרא משכב זכר.‏ כמובן בהתייחס לעבירה החמורה של הוצאת זרע לבטלה אבל משכב זכר מדאורייתא לא עבר.‏ אגב ייתכן ששניים ישנו ערומים או לא ערומים במיטה ואפילו יתחבקו והם לא יעברו בעבירת "משכב זכר" לפי מה שאמרתי ‏,‏ נכון ? ‏‏* מצטער על איך שדיברתי כאן בפורום ‏,‏ אם חרגתי אז תעדכנו אותי,‏ במיוחד הרבנים מצל"ג ו נח הצדיק.‏ אז ביי בינתיים,אוהב.‏ ‏

frankie246

New member
אממממ גם אותי זה מסקרן...

איפה עובר הגבול שבין משכב זכר לבין סתם הוצאת זרע לבטלה? יש בפורום למעלה (מעל הכפתור של "הוספת הודעה חדשה, במרכז העמוד) קישור לקובץ מקורות והלכות. תיקון - לפחות היה פעם, עכשיו אני לוחץ עליו וזה מוביל אותי לדף עם הודעה "הדפדפן לא מסוגל להציג". השתמע משם שכל עוד לא הכניס בו "כמכחול בשפופרת" (וזה בטח הביטוי שהתכוונת אליו) אז לא עברת על משכב זכר. השאלה אם יש עוד דברים בכל הקטע הזה של אהבת גברים שעלולים להתחייב עליהם כרת או סקילה. למי שמבין מה זה אומר כרת, זה משהו שהוא די מרתיע...

בחור אהוב ואוהב... אני לא רב נשמה...

בקושי תלמיד... בעצם אולי כן רב עם כולם (חלילה - אוהב את כולם) וכן גם אני לפעמים מתבטא חופשי (עם גבולות מסויימים ובלי גסויות) אבל בהחלט מותר להביע דיעה ולומר מה שיש לומר ישירות ללא כחל ושרק. אני חושב שדיברת לעניין , כתבת את רחשי לבך ודברים שכולנו לדעתי כאן עושים, מי שחושב שאני חא צודק שיגיב. חשוב לדעת זאת. בכל אופן בחור אהוב (איך אפשר שלא לאהוב אותך, את הכנות והיושר שבך) המשך להביע את דעתך ולומר את אשר על לבך. כולנו כאן מאזינים לדבריך ומקבלים אותם כמו שהם. אוהב אותך נשמה מכל הלב.

שאלה טובה ואני אישית חושב...

שמרבית החברים כאן נמנעים ממשכב זכר. לצערי הכרתי בחורים דתיים שהחליטו לעזוב את הדת ובלבד שיעשו ככל העולה על רוחם ולקיים יחסי מין מלאים עם בני זוגם, כולל משכב זכר. את חטאיי אני מזכיר היום, כמי ששומר תורה ומצוות ומשתדל לקיים קלה כבחומרה (למעט לדאבוני שז"ל שבזה אני מועד לעיתים לאחר ששנים רבות הצלחתי להחזיק מעמד) מעדתי פעם אחת בלבד בעבירה חמורה זו בהיותי חייל (מדובר על לפני נים רבות) כשחבר פשוט אנס אותי שלא מרצוני, אבל בהיותי דיסקרטי ועמוק בארון, נאלצתי לבלוע את "הגלולה המרה" ולשתוק. זו הייתה הפעם האחת והיחידה ומאז ב"ה אני נקי לחלוטין ממשכב זכר.

מצל"ג יקר, אל נא תתלה את עזיבת האמונה בתאווה

לחדירה. רוב ההומואים הדתיים שעזבו את עשו זאת, לא כדי להרשות לעצמם חדירה, אלא משום שהאמונה שלהם התערערה כולה.

הא בהא תליא, אבל לא רק פורטי יקירי

/tapuzforum/images/Emo13.gif העליתי את דעתי ולא בכדי. שמעתי זאת מלפחות 4 בחורי חמד (שניים חרדים לשעבר ושניית סרוגים) שהחליטו להיות חילוניים ולו רק כדי להנות מהחדירה. ברוור שהאמונה יכולה להתערער ממליון ואחת סיבות. עזיבת הדת למעשה נובעת מהרצון להיות חופשי ומאושר ולעשות ככל העולה על רוחי ללא מחוייבות לאף אחד. רק מה מוטב להיות תינוק שנשבה ועשות העבירה בשוגג, מאשר להיות שנה ופרש וכופפר בעיקר שעונשו כבד יותר. סליחה על הבוטות, אבל אלה העובדות. לעומת זאת הכרתי אחרים שהתקרב לה` ("מתקרב לשם" אייכה?) או לעזוב הכל וללמוד בישיבה (כמו ידידנו "אורן דאור" שנהיה צדיק). אוהב אותך פוראי מעומק לבי.

ברור שחילוני אינו עושה ככל העולה על רוחו

הוא כפוף לחוקי מדינה ולמוסכמות חברתיות. האמונה בעל-טבעי אינה המגבלה היחידה בחיים. חיבוק גדול ממני אליך מצל"ג יקר. אני בארץ, והייתי רוצה לחבק אותך חזק במשך ביקורי זה.

התכוונתי נשמה מבחינה דתית/הלכתית

/tapuzforum/images/Emo122.gif/tapuzforum/images/Emo24.gifבלבד. הייתי מאוד טרוד בזמן האחרון עם החתונה והפסח שבפתח... אולי נוכל להיפגש בשמחה בחג אם תרצה נתאם.

Nחמן

New member
וגם בפעם ההיא לא חטאת

פסוק מפורש הוא: "כי בשדה צעקה הנער(ה) ואין מושיע לה...". הנערה בכתיב חסר = הנער...

Nחמן

New member
אהה!

"דברים" כ"ב: כִּי יִהְיֶה נַעֲרָ בְתוּלָה מְאֹרָשָׂה לְאִישׁ, וּמְצָאָהּ אִישׁ בָּעִיר וְשָׁכַב עִמָּהּ וְהוֹצֵאתֶם אֶת שְׁנֵיהֶם אֶל שַׁעַר הָעִיר הַהִוא וּסְקַלְתֶּם אֹתָם בָּאֲבָנִים וָמֵתוּ, אֶת הַנַּעֲרָ עַל דְּבַר אֲשֶׁר לֹא צָעֲקָה בָעִיר וְאֶת הָאִישׁ עַל דְּבַר אֲשֶׁר עִנָּה אֶת אֵשֶׁת רֵעֵהוּ, וּבִעַרְתָּ הָרָע מִקִּרְבֶּךָ. וְאִם בַּשָּׂדֶה יִמְצָא הָאִישׁ אֶת הַנַּעֲרָ הַמְאֹרָשָׂה וְהֶחֱזִיק בָּהּ הָאִישׁ וְשָׁכַב עִמָּהּ, וּמֵת הָאִישׁ אֲשֶׁר שָׁכַב עִמָּהּ, לְבַדּוֹ. וְלַנַּעֲרָ לֹא תַעֲשֶׂה דָבָר אֵין לַנַּעֲרָ חֵטְא מָוֶת, כִּי כַּאֲשֶר יָקוּם אִישׁ עַל רֵעֵהוּ וּרְצָחוֹ נֶפֶשׁ, כֵּן הַדָּבָר הַזֶּה, כִּי בַשָּׂדֶה מְצָאָהּ, צָעֲקָה הַנַּעֲרָ הַמְאֹרָשָׂה וְאֵין מוֹשִׁיעַ לָהּ. דברים כדרבונות. לכאורה אין צורך ללמוד מהכתיב החסר, כי בכל המקרא לא מצאנו לחייב אדם בעונש בגין מעשה, שנאלץ לעשות באונס. שונה הדבר בעבודה זרה, גילוי עריות ושפיכות דמים, שבהן נאמר "ייהרג ואל יעבור". עם זאת במקרה של אונס גמור אי אפשר להאשים את הנרבע ורק הרובע יהיה חייב.

Harry J

New member
אני!

לדעתי אפשר להגיע לסיפוק מיני גם בלי זה. הרקטום גם לא נועד למשגל מבחינה אנטומית, למרת שכבר אלפי שנים אנשים עושים את זה, זה לא עושה את זה נכון מבחינת גוף האדם.

למעלה