שאלה לכולם

שאלה לכולם

האם יש כאן מישהו או מישהו מכיר מקרוב על מקרה של גרוש (גבר) שקיבל משמורת על כל ילדיו? אם כן, האם אפשר לדעת מה היו הסיבות לכך? אודה לכם על כל תשובה שתסייע להכיר מצב שכזה.

ציפי81

New member
יודעת אך לא מכירה

ואם מה שאתה מנסה זה להשיג משמורת - זה רק אם תצליח להוכיח שהאם מסכנת את הילדים. החזקה הטבעית היא לאם, במיוחד מתחת לגיל 6 - כמעט אין מצב שלוקחים מהאם ילד בגיל כזה. גם אחר כך, רק אם היא ממש מסוכנת להם יקחו אותם ממנה. במקרה שאני מדברת עליו האם סיכנה את התינוק - ולכן, אחרי שהאב עבר בדיקות מקיפות, הוחלט להעביר את הילד אליו.

אני לא מנסה

אני כבר בדרך לשם! שאלתי, כיון שרציתי לדעת אם אני מייצר תקדים לאומי. כולם מעל גיל 6. תודה

אני מכירה מקרה די מקרוב

על אבא שקיבל משמורת על כל ארבעת בניו כאשר הקטן היה בן פחות משנה (ואפילו ראיינו אותו בטלויזיה על התקדים) הוא הצליח להוכיח אי מסוגלות הורית מצד האם.

תגובה

מה שאמרו לי, שנדיר ביותר שאשה תכשל במבחן ההורות של רשויות הרווחה. כלומר "על זה אין לך מה לבנות". תודה

touti

New member
כן, מכירה כזה

שעשה מלחמת חורמה נגד אמא של הילדים, עם הרבה כסף,שוחד ועלילות דם, הצליח לקחת את הילד למשמורת שלו.

מצטער מאוד

את מציגה מקרה עגום (לכאורה) אני חושש שלא טובת הילד היייתה לנגד עיניו במקרה שאת מכירה. עכ"פ המקרה שלי נקי לחלוטין מבחינתי, והאינטרס המוביל את המהלך, הוא טובת הילדים נטו. בשורות טובות

אני מכירה .

הילדים הוצאו מהאמא בשל הזנחה. אך מאוד קשה להוציא ילדים מהאמא... לעומת זאת מכירה אבות שמגדלים את ילדהם מתוך הסכם והסכמה של האם שלאבא יש יותר יכולת לגדל את הילדים. ומכירה אמהות שויתרו על גידול הילדים לטובת ה"חופש" שלהם... ומכירה אבות..שממש לא מעניין אותם הילדים... חוסר צדק........

"חוסר צדק"

איך הגעת לזה? הצדק בעולם שלנו לא נראה לעייננו, אנו מאמינים שבורא עולם רואה אותו. השאלה שלי, מאיפה את מכירה כל כך הרבה מקרים, את עו"ס או משהו כזה?

מכירה מהחיים..מהחברים..ועו"ס בנשמה..לא בתואר.

ולגביי החוסר צדק... יש לי חשבון ארוך עם היושב במרומים..

למעלה