שאלה לכולם!

שאלה לכולם! ../images/Emo92.gif

אני רוצה להוריד שירים טובים של סנופ דוג. אפילו ישנים. ושל באסטה ודרה. בקיצור מי שמכיר שירים טובים וישנים במוזיקה השחורה אז תרשמו לי אותם בבקשה. תודה מראש!

micL

New member
סנופ דרה ובאסטה:

סנופ: Ain't No Fun (If the Homies Can't Have None) Hennesey and Buddah Lodi Dodi Ready 2 Ryde Tha Shiznit Murder Was the Case Who Am I (What's My Name) Gin and Juice For All My Niggaz & Bitches Wrong Idea דרה: Fuck Wit Dre Day Let Me Ride The Day the Niggaz Took Over Nuthin' But a 'G' Thang Deeez Nuuuts Lil' Ghetto Boy Fuck You Still D.R.E. Big Ego's Xxplosive What's the Difference באסטה: fire it up gimme some mo' get out Hit 'em High די נמאס לי

kendog keds

New member
קטע מטורף של באסטה עם מיסטיקל:

אחד הבתים הכי מדהימים של באסטה: iz they wildin' wit us & gettin' rowdy wit us ביט פסיכודאלי גדול מהחיים, שני מופרעים כלואים יחד על ביט מהיר... *הערה-הרושם על השיר יעבוד רק אם שומעים אותו במוזה המתאימה. אני לא מדמיין שהייתי מתרשם אם סתם הייתי מוריד למחשב ושומע ככה בישיבה מול המחשב. אני גיליתי את השיר הזה כשסופרים היה מנגן אותו בפלאנט הארלם וכל האורות הבהבו, וכמובן אני הייתי על אלכוהול וככה השיר הזה יצא לי נוסטלגי לגמרי...

micL

New member
על לא דבר,

אני אפילו אסיים את המשימה אם כמה דברים של באסטה שלא היה לי כח לרשום: Put Your Hands Where My Eye Can See Whooha What It Is Right Now

למעלה