שאלה לכולם...

עדן לוי

New member
שאלה לכולם...../images/Emo9.gif

מי הדמויות הכי אהובות עליכם בסידרה? (תנו בת אחת ובן אחד) לפי דעתי: השחקנית הכי טובה- כמובן שנירית קופל האדירה! בואנה הבת אדם הזאת ממש מוכשרת ראיתם איזה מדהים היא משחק את רם??? השחקן הכי טוב: נראה לי שגיא אריאלי הוא משחק מממש נחמד לא??? מחכה לתשובות.... נ.ב- פתחתי אתר על נירית קופל, יש שם המון דברים עליה, הורדות, מידע, תמונות, בחן את עצמך ועוד המון הפתעות אז pleas תיכנסו ותחזירו תגובות... הנה קישור-

עדן לוי

New member
../images/Emo132.gifאה ושכחתי להגיד ש...

אם למישהו יש תמונות או מידע על נירית אני ממש אודה לו אם הוא יוכל לעזור לי ולשלוח לי ואז אני אשים באתר(עם קרדיט כמובן...)

yuli c

New member
אז ככה...

השחקן האהוב עלי: ניר לוי הוא פשוט מדהים! השחקנית האהובה עלי: כמובן נירית קופל המדהימה. היכולת שלה להחליף תפקידים ובכלל היא ממש חמודה.

shiran™

New member
אני../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif

השחקן האהוב עליי זה ירון (גיא אריאלי), לא בגלל המשחק שלו או משהו.. פשוט.. אהוב עליי
והשחקנית האהובה עליי אממ.. ריקי\בתיה\ענבר - סתם אני אוהבת אותן.. אין לי אחת... סורי...

love amor

New member
שלי....

השחקן זה-גיא אריאלי ושחקנית-ריקי חמודה,גם רותם, אבל הכי הרבה ליה!

עדן לוי

New member
תודה שהגבתם...

הנה שוב הכתובת של האתר שלי תיכנסו ותחזירו תגובות o.k? ומי שיש לו תמונות הוא מידע, אני אשמח לקבל עזרה.... שיהיה לכם אחלה יום!

מיכאל 17

New member
הדירוג שלי

תראי אני רואה תסדרה כולה 3 שבועות בערך אז אני אומר ככה: מהבנות הייתי אומר שהמנהלת של התאטרון משחקת יפה ומהבנים הייתי אומר שרם אבל עכשיו שהתברר שזו אישה אז הייתי אומר שזיו.

עדן לוי

New member
וכשגילית שזו בת...

אז זה אומר שהיא כבר לא משחקת יפה? דווקא בגלל שהיא בת והיא הצליחה לשכנע אותך בתור בן, ולגרום לך להאמין שהיא בן אתה צריך להגיד שהיא משחקת הכי יפה! מה לא ככה?

מיכאל 17

New member
משחקת יפה מאוד, לא הבנת אותי

אמרו לדרג בן אחד ובת אחת, דירגתי, היא משחקת יפה מאוד אבל, לדעתי הוא משחק יותר יפה, לדעתי יותר מתאים לה לשחק בתור בחורה, להיות מי שהיא באמת.

shirakl

New member
אני..

השחקן הכי טוב - מתי סרי נראה לי, גם רון שחר שחקן טוב... השחקנית הכי טובה - יעל שרוני ונירית קופל

../images/Emo142.gif שלי

השחקן האהוב עלי: זיו. אבל גם ניר לוי וארז (איך קוראים לו באמת?) שחקנים מאוד טובים! השחקנית האהובה עלי: אני חושבת שריקי - שחקנית מעולה! וגם ענבר - אני אוהבת את הדמות שלה.

yuli c

New member
תותי גירל

לשחקן שמשחק את ארז קוראים רון שחר. הוא כזה חתיך ומדהים!!! :)))

למעלה