שאלה לכולם

לינה18

New member
שאלה לכולם ../images/Emo58.gif

אני לא יודעת אם כבר הספקתם להיתעדכן, אבל בכל אופן, תומס סיפר להקטור על הקשר של קייטלין וריק. ולא רק שהקטור היתעצבן מזה כהוגן, אלא שגם קייטלין, ברוב טיפשות, לאחר שאביה היתעמת איתה בנושא, הודתה בפניו שהיא וריק כמעט שכבו! אז הקטור יצא להיתעמת עם ריק... ואז קרה משהו ממש לא צפוי. ריק עמד מחוץ לבית שלו והקטור, בתוך המכונית, כשהוא לא רואה את ריק, דרס אותו! מזכיר לכם משהו? אמנם אריק דרס את דיקן בכוונה והקטור עשה את זה בלי כוונה, אבל הנסיבות היו דומות(אריק עשה את זה בעקבות הלילה הראשון של דיקן ובריג'ית, ואלו מבחינת הקטור ריק כמעט ועשה את אותו הדבר לביתו), אבל בכל זאת, לפי דעתי, זה הורס את הדמות של הקטור שמאוד אהבתי אותו קודם(למרות שדי מזמן כבר הזניחו את הדמות שלו, אז אולי זה בעצם לטובה.) בכל אופן, רציתי לשאול אתכם מה דעתכם על ההיתפתחות הזאת בעלילה? האם גם לכם זה מזכיר את המיקרה עם אריק ודיקן ומה אתם חושבים שזה יעשה לדמות של הקטור-יהרוס אותה, או להפך, יהפוך את דמותו למעניינת יותר?

Guy K

New member
הזניחו את הקטור?

הוא בסך הכל הצטרף לסדרה לפני יום או יומיים
אני לא התלהבתי מהקטור עדיין. עוד לא הצלחתי להבין מי הוא או מה הוא, ככה שקשה לי להגיד שהעלילה הזו מעניינת אותי מדי. בכל מקרה אני מבטיח לך שתוך חודשיים כבר לא תזכרי שזה קרה. בדרך כלל כשמישהו דורס מישהו אחר ביפים והאמיצים, הנדרס שוכב בבית חולים במצב קשה עד שהוא מבריא והכל בסדר, והדורס ממשיך הלאה ובסופו של דבר לומד להשלים עם הדבר שבגללו דרס אותו. אם ריק יהפוך למשותק - לתמיד - בגלל העלילה הזו - אז זה יהיה דבר חדש. אם לא, אז זו עוד עלילת "כבר ראינו את זה במליון גרסאות |פיהוק|".

girlontop

New member
גם אני לא התלהבתי מהקטור

הוא תמיד מדבר בקול נורא שקט, כמו שדרן רדיו ב-4 בבוקר. ולשחקן יש בדיוק 2 וחצי הבעות פנים בהן הוא משתמש.

לינה18

New member
ל-girlontop

אני דווקא ממש אוהבת את הקול שלו. זה הדבר הראשון שאהבתי אצלו.

SupeRonit

New member
ראיתי עכשיו את הפרומו המדובר ו

במוחי ריק ואמבר שייכים אחד לשני-לא משנה מי (או שבמקרה של אמבר זה תמיד מה) תבוא ותעשה לריק קצת עיניים,הוא שייך לאמבר.וריק הוא כזה נמאס עליי,וכנראה (בדיוק כמו את טיילור) אני מוכנה לקבל אותו רק בסצנות משפחתיות עם אמבר ואריק הקטן. ובקשר להקטור-לפי דעתי הוא נשאר אותו דבר:מגונן על בתו,וטוב שכך

Mighty Morphin

New member
לפי דעתי

סתם עלילה מטופשת ומשעממת. אם כבר - אז הייתי רוצה שריק ימות, כי הוא מעצבן מאוד.

ani88

New member
../images/Emo45.gif

זו עלילה שרבות דומות לה קדמו לה

Traped In A Box

New member
לדעתי כל העלילה הזאת היא סתמית למדי

עוד לא ראיתי פרק אחד ממנה אלא רק קראתי ספווירים ותקצירים.... וכבר נמאס לי ממנה.. אפילו התגבובות של רידג' וברוק על זה יותר מעניינות אותי מהעלילה עצמה...! לכל דור יש את הצעירים שלו את העלילות של התיכונסטים שלו (משהו שאני אוהב בסידרה זה שאין תיכוניסטים כמעט.... אני לא אוהב סדרות שיש בהם כאלה... אלא אם כן זה סידרה על תיכון.....) בהתחלה היו את קייטי דונה רוקו... לא זוכר מי עוד.. אחר כך ג'סיקה וכל אלה... אחר כך אמבר וריק... סי 'גיי... אחר כך ברידג'ט גם ודיקן (שלא סגור על הגיל שלו או יותר נכון של הבנות זוג שלו) ועכשיו קייטלין ותומס וכל הסיפור... אבל בעיקרון הכל אותו דבר.. זה סתם. אני לא רואה משהו ממש מעניין ודרמטי סגנון שילה בעלילה הזאת... הנה. כתבתי די הרבה. תנו לי צל"ש!

למעלה