שאלה..לכולם זה ממש מתחיל לעצבן העלילה המסובכת,אממ יש לי שאלה בסוף הם יברחו מישם בכלל? או שלינק ימות?
R RONNIII New member 9/6/06 #1 שאלה..לכולם../images/Emo41.gif זה ממש מתחיל לעצבן העלילה המסובכת,אממ יש לי שאלה בסוף הם יברחו מישם בכלל? או שלינק ימות?
שאלה..לכולם../images/Emo41.gif זה ממש מתחיל לעצבן העלילה המסובכת,אממ יש לי שאלה בסוף הם יברחו מישם בכלל? או שלינק ימות?
ב בובונת מטורפת New member 9/6/06 #2 ../images/Emo58.gif... לפי דעתי זה ממש יהרוס לך אבל איך שאת רוצה... לינק לא ימות והפרק האחרון נגמר בזה שהם מצליחים לצאת מהכלא אבל בשדה תעופה המשטרה מוצאת אותם והפרק נגמר לפני שהראו אם הם הצליחו לברוח מהמשטרה או נתפסו...
../images/Emo58.gif... לפי דעתי זה ממש יהרוס לך אבל איך שאת רוצה... לינק לא ימות והפרק האחרון נגמר בזה שהם מצליחים לצאת מהכלא אבל בשדה תעופה המשטרה מוצאת אותם והפרק נגמר לפני שהראו אם הם הצליחו לברוח מהמשטרה או נתפסו...
G Gilliana New member 9/6/06 #3 לעצבן??? ../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif אני בכלל לא מסוגלת להבין איך אפשר לחשוב כך!!! והתשובות לשאלות שלך, בסדר הזה: כן, ולא.
לעצבן??? ../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif אני בכלל לא מסוגלת להבין איך אפשר לחשוב כך!!! והתשובות לשאלות שלך, בסדר הזה: כן, ולא.