שאלה לכולם!

מיכלוש7

New member
שאלה לכולם! ../images/Emo36.gif

שלום! קוראים לי מיכל ואני בת 15! כבר כתבתי פה פעם הודעה מושקעת אחת, אבל משום מה, היא לא מופיעה...
לא נורא, אין ייאוש בעולם! הקיצר, מה שרציתי לשאול, זה מאיפה משיגים ספרי ברסלב? יש במקרה חנויות גם בראשון לציון? (כולם מפנים אותי לת"א... אין במקומות אחרים???) או אולי אפשר להתקשר לאן שהוא ולהזמין? מצאתי מקום שאפשר להזמין בו דרך האינטרנט, אבל רק הדמי משלוח הם איזה 30 ש"ח... אז אם יש לכם איזה רעיון בשבילי, וגם איזו המלצה לספרי ברסלב שהם חובה בכל בית (יש לי כבר את: "הכסא הריק", "התבודדות" ו"ליקוטי עצות")-אני ממש אשמח!! אז תודה רבה!!!

חג ש-מ-ח מיכלוש!

וברוכה הבאה! הנה טלפונים של קרו רבי ישראל אודסר- 02-287628 ויש גם את אגודת משך הנחל- 02-273120 יש עוד רק שאין לי פה לידי... בכל מקרה הספרים הם בדר"כ ממש ממש זולים כי המטרה היא להפיץ כמה שיותר את ספרי רבי נחמן. וזה מעולה שאת רוצה לקרוא וללמוד ולהתקרב קצת לרבינו מניסיון זה כל כך עוזר ומקרב! יש המון ספרעם שכולם חובה.... אבל אני ממליצה לך על כמה- -טוב ליקוטי מוהר"ן דבר ראשון זה אמנם לא הי פשוט אבל זה ספר חובה! -ליקוטי תפילות-שיש שם תפילות פשוט לכל מצב ועכשיו בתקופה שלנו חייבים להתפלל!!!! -השץפכות הנפש -שיחות הר"ן -הספרים של הרב ארז משה דורון-יש כל מיני... -סיפורי מעשיות -באב"י הנחל האמת יש כל כך הרבה....אז שאחרים ימשיכו את הרשימה.. בכל מקרה בהצלחה ונשמח לשמוע ממך! חג שמח!

שרשור של הפצת ספרים ....

ואני כמובן ממליץ על קרן ר´ ישראל דב אודסר שמפוזרים בעשרות רכבים בכל רחבי הארץ (יש קבוצה ברחובות ויש גם בחולון , תרימי טלפון והם יגיעו ממש אליך ..) . הפצת ספרי רבנו .

למעלה