שאלה לכולם האם אתם חושבים שבתום הסדרה אתם תרצו ותהיו מסוגלים לראות את כולה מתישהו שוב פעם ושוב פעם ?
R ronre New member 1/8/05 #1 שאלה לכולם ../images/Emo140.gif האם אתם חושבים שבתום הסדרה אתם תרצו ותהיו מסוגלים לראות את כולה מתישהו שוב פעם ושוב פעם ?
שאלה לכולם ../images/Emo140.gif האם אתם חושבים שבתום הסדרה אתם תרצו ותהיו מסוגלים לראות את כולה מתישהו שוב פעם ושוב פעם ?
ק קטרפי New member 1/8/05 #2 נממ כן ../images/Emo110.gif אבל לא ניראה לי שאני ישלם 4568975682 שקל על וי-די-וי של כול העונות....
ר רינת4 New member 4/8/05 #3 לא בטוחה יש פרקים שראיתי מספר פעמים בגלל שהם שודרו כל כך הרבה פעמים, אבל אני לא בקטע של לראות שוב ושוב את הסדרה. אולי רק מספר פרקים נבחרים.
לא בטוחה יש פרקים שראיתי מספר פעמים בגלל שהם שודרו כל כך הרבה פעמים, אבל אני לא בקטע של לראות שוב ושוב את הסדרה. אולי רק מספר פרקים נבחרים.
H haunter New member 4/8/05 #4 אחרי שראיתי את שלוש העונות הראשונות בערוץ 2 במשך איזה שלוש שנים בערך (?), ראיתי אותן שוב בשידורים המרתוניים של hot Xtra וזה היה מעולה. כרגע, אחרי שזה נגמר ועונה 4 התחילה, אני רק מעוניין להמשיך לצפות בפרקים שטרם ראיתי ולו פעם אחת.
אחרי שראיתי את שלוש העונות הראשונות בערוץ 2 במשך איזה שלוש שנים בערך (?), ראיתי אותן שוב בשידורים המרתוניים של hot Xtra וזה היה מעולה. כרגע, אחרי שזה נגמר ועונה 4 התחילה, אני רק מעוניין להמשיך לצפות בפרקים שטרם ראיתי ולו פעם אחת.
S sssivan New member 5/8/05 #5 אתה לא צריך לקנות בסכום כזה אתה יכול פשוט לשכור בסיפריית וידאו.... יש שניים, שלושה פרקים בDVD אחד... יש להם את שתי העונות הראשונות כבר... השלישית בדרך...
אתה לא צריך לקנות בסכום כזה אתה יכול פשוט לשכור בסיפריית וידאו.... יש שניים, שלושה פרקים בDVD אחד... יש להם את שתי העונות הראשונות כבר... השלישית בדרך...