שאלה לכולםםם(=

Aviyush

New member
שאלה לכולםםם(=

אנחנו פורום על סלבס והכל ולא נראה לי שהעלינו את השאלה הזו אף פעם..אז.. יש לכם סלבס במשפחה?
או אולי חברים מפורסמים.. מכל התחומים, לא רק בידור. גם ספורט וכו'..

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifחעחע איך לא שאלנו באמת?!

אממ.. לא, לי אין חחח בכלל בכלל בכלל לא חחח
לך יש?

Aviyush

New member
בעיקרון כן

אבל רוה הסיכויים שלא תכירו
בן דוד שלי היה שחקן כדורגל מפורסם בהפועל פתח תקווה, אבל הוא פרש בגלל פציעה ודודה שלי היא האשת עסקים הכי מרוויחה בארה"ב והיא ברשימת הנשים החזקות בעולם, יש עליה בערך כל יום כתבות בעיתוני ביסנס

רוית כנסי! חח

לי יש, אבל אני לא יודעת אם אתם מכירים.. אם מישהו מכם רואה את הסדרה בערוץ 22 "אלביס והאישה המסתורית" אז השחקן שמגלם את הדמות של חני, זה שמתחפש לבת.. אז זה בן דוד שלי, דן שפירא.
ועכשיו רוית
איפה נעלמת לייי?? את כבר לא מתחברת למסנג'ר ובקושי פה בפורום אני מבקשת שזה לא יקרה בשנית! חח

Aviyush

New member
חחחחח זה בן דוד שלך??!!!!

מגניב! אני ראיתי את העונה הראשונה את זו כבר לא חח

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאויי../images/Emo10.gifכנסי../images/Emo27.gif

המחשב שלי לא עובד כבר איזה שבוע.. היום אני מפרמטת אותו ובע"ה אני אחזור לפעילות מלאה
במחשב הזה שהוא של אמא אין לי מסנג'ר וגם אבא שלי ואמא שלי כל הזמן כועסים שאני במחשב כל כך הרבה זמן אז אני לא יכולה להיות הרבה פה חחח וגם שלישי-רביעי-חמישי-שישי לא היה לי ממש זמן, שלישי ורביעי טיילתי בארץ[טחחח תל אביב והרצליה-קניונים] חמישי ניקיתי ת'חדר ובערב באו אליי חברות עד למחרת ב-2 וחצי ככה חח אז לא היה לי זמן
התגעגעתי המון המון המון

m i c k e y 15

New member
לי..אממ

זה מסובך כזה אבל זה די קרוב
אממ קודם כל דידי הררי וגם ראובן עטר..הוא בעלה של אחות של דוד שלי..חחח יעני כמו דוד שלי חחח משו כזה.. ואממ דודה שלי חברה של..בערך כל הקבוצה של הפועל חיפה חחח היא הייתה משו בשביל המנהל שלהם..לא זוכרת..והצטלמה איתם וזה..

oshriti123

New member
מממ לא ממש חח

אני חושבת שאמרו לי פעם שמישהו ממשינה קרוב שלנו... לא זוכרת איך אפילו

Aviyush

New member
אני גם מכירה מישהו ממשינה

אבנר חודורוב, הקלידן. הבן שלו היה איתי בכיתה כל היסודי והיה אמור להיות איתי גם השנה

oshriti123

New member
../images/Emo207.gifשאלה...

גילו כבר מה קרה לבן של אנה ניקול סמית? זתומרת איך הוא מת?...

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifעוד לא../images/Emo10.gif

הבנתי שמצאו אצלו כל מיני סוגי סמים בדם.. בעצם לא יודעת אם זה סמים.. פשוט אמרו כל מיני שמות שנשמעים של סמים
שמעתי בחדשות ערוץ הבידור. בכל אופן עדיין לא ממש יודעים למה

oshriti123

New member
כן גם אני שמעתי על זה...

אבל חשבתי שאולי כבר גילו עוד דברים מאז... אוף חבל עליו.. הוא נראה ילד כ"כ חמוד

msh196

New member
מה לא ,אבל אמרו

שהוא מת בגלל שהוא לקח כמה תרופות במקביל והם גרמו לו להתקף לב למה הוא לקח את התרופות האלו במקביל את זה עדיין חוקרים

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאה באמת../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

טוב אז את החלק הזה פספסתי.. ידעתי ששמעתי שמות של תרופות או סמים חח לא ממש הקשתי בקטע הזה.. מסכן
חזרתתתתתתתתתתתת

לא קרבת דם אבל סנדי בר../images/Emo9.gif

איך להסביר אח של אבא שלי (דוד שלי) אישתו שלא מקרבת דם אליי מנישואים היא דודה של סינדי או בקיצור יש יש לי בת דודה שבת דודה שלה סינדי בר חח אה ובאמצע שנות ה90 אח שלי היה דוגמן מפוסם בארץ במיחד כי הוא היה בכול הכרזות של חתן וכלה ובעוד הרבה דברים וגם מכיר הרבה אנשים מהתעשייה אז נחמד שהייתי קטנה הוא תמיד אמר לי את מי את רוצה לפגוש והפגיש אותי עם סלב הוא עכשיו בן 32 ועדיין אומר לי את יודעת עם מי שיחקתי אתמול כדורגל ואני לא הכי מתלהבת אז אני אומרת מי אומר חיים רביבו אבל אני משחקת אותה מתלהבת חחח סורי על המגילה.

התשובה פשוטה ../images/Emo13.gif

לא!
אלא אם כן מחשיבים את בראד... בשבילי הוא כבר משפחה

למעלה