שאלה לכולכן

pumic

New member
שאלה לכולכן

אני עדיין בארון אני נשואה ובהחלט מעוניינת לנסות. חיפשתי הרבה ולא מצאתי משהי לטעמי אין בינכם בחורות עדינות, אינטליגניטיות ? כל מי שנתקלתי בא היתה מאוד ברוטלית וממש לא עדינה ואם אפשר להוסיף גם לא אינטיליגנטית במיוחד אני לא מעונינת לפגוש אף אחת כרגע אבל דבר אחד אני חייבת לדעת, האם כולכן אותו דבר? (אין לי כוונה לפגוע באף אחד אני פשוט רוצה רק תשובה)

בוביט

New member
ממש לא...

את טועה... לא כולן ככה... יש הרבה אינטיליגנטית ויש עדינות.... כמו שלא כל הגברים אותו הדבר גם כל הנשים לא אותו הדבר.

קרן^

New member
מה יהיה עליי? ../images/Emo3.gif

זו שאלה מכשילה?

קרן^

New member
../images/Emo23.gif בר ../images/Emo23.gif בר ../images/Emo23.gif בר ../images/Emo23.gif

קרן^

New member
יש גם אחרות, פומיק ../images/Emo50.gif

גם אני בארון. למרות שלא הבנתי את עניין הארון עד עכשיו... אני לא רואה שאני בארון אבל... גם אני נשואה... אולי את במקומות הלא נכונים בזמן הלא נכון צאי קצת למסיבות... למרות שלדעתי גם שם קשה להכיר מה אני אגיד לך. אני לא יודעת אולי סתם הגבתי לך..... מצטערת שאין לי תשובה ממשית..... בהצלחה בכל מקרה קרן

pumic

New member
תודה קרן

זה קצת קשה ללכת למסיבות (בטח של לסביות) ולהשאיר את הבעל בבית חוץ מזה איך את יכולה לדעת מי לסבית ומי לא ואיך את ניגשת אליהם או מדברת איתן?

pumic

New member
תודה קרן

זה קצת קשה ללכת למסיבות (בטח של לסביות) ולהשאיר את הבעל בבית חוץ מזה איך את יכולה לדעת מי לסבית ומי לא ואיך את ניגשת אליהם או מדברת איתן?

קרן^

New member
פומיק יקרה

בעלי יודע שאני יוצאת למסיבות כאלה הוא הולך לישון
ואני יוצאת רק פעם אחת שאל אם אלו מסיבות של לסביות, ועניתי - רק אמת... לא יותר מזה.. יש מסיבות מיוחדות לנשים בלבד
ששם, קרוב לוודאי רובן לסביות או דו מיניות יש פרסומות על זה באתרים ובפורום הזה לדעתי אני אישית שומעת מחברות שלי אם יש ואיפה אם תרצי לחוות בעצמך, יש מסיבה שמארגנת שינה הלוחמת!!! שהיא גם משוגעעעעעעעעעת ביותר
יש על זה הודעה פה בפורום.. אבל בכל מקרה זה יהיה ב 9/8 בג´ואי´ס באר פרטים אצלה, תמצאי את ההודעה שלה קצת יותר למטה... תחת שמה: Shina נ.ב. אני אישית לא ממש מחפשת מישהי לקשר, ולכן לא ממש יודעת מה זה להתחיל עם מישהי או לדעת אם לסבית או לא. בכל אופן מסיבה כזו לא כדאי לפספס.. תהני ונראה אותך שם
קרן

pumic

New member
תודה

המסיבה בהחלט נשמעת מפתה אבל כרגע אני בהריון זה הסיבה שאני לא מחפשת ובטח לא יכולה להגיע למקומות האלה אבל עוד כמה חודשים אני בהחלט אממש את ההצעה שלך תודה רבה

קרן^

New member
../images/Emo49.gif פומיקי!!! בהצלחה

והריון קל עד כמה שאפשר...

plus

New member
../images/Emo45.gif קרן!! את בהחלט מעלה חיוך...

המסיבה נשמעת פיצוץ. אולי עוד ייצא מזה משהו... לירון

plus

New member
אני בדרך... אבל...

אני אגיע לבד אז אני מקווה שתקבלו אותי יפה... בעצם, איך לא?!
יום טוווווווובבבבבבבב!!!!!!!!!!!!

בר (בת)

New member
היי.. לך נכון שכולן לא אותו דבר...

אבל.. אל תיסתכלי בקנקן תיסתכלי מה יש בתוכו.. בהצלחה חמודה!

למעלה