תןדה על השאלה - כייף להזכר מאיפה באת מדי פעם
באיזה גיל החלטתי שאני רוצה להיות מוזיקאית או בגיל 3 או לפני זה, פשוט מאז ומתמיד ידעתי שאני רוצה להיות זמרת ולהיות על במה, גם כל הזמן הייתי לפחות מנסה לנגן על הפסנתר שעמד אצל סבא שלי בבית ולא ממש הצלחתי, אבל הייתי מוציאה כל מיני מנגינות משמיעה (להוציא מנגינות מהחדשות בטלויזיה וגם לכתוב להן מילים) בערך בגיל 6 או 7 אחרי שעלינו לארץ והגיע הפסנתר סוף סוף, אמא שלי הכריחה אותי ללמוד לנגן, ומאוד לא אהבתי את זה, ולכן הייתה לי התמרדות קלה עד בערך כתה ז, מאז הצטרפתי ללהקת שירה וריקוד ולא הסתכלתי אחורה וגם למדתי לנגן קצ ג'אז ובלוז מחברה טובה שלי וחזרתי אל הפסנתר, ובגיל 16 התחלתי ללמוד גיטרה. לא היה קל, כי אמא שלי מאז ומתמיד טענה שאין לי קול, ושאני לא מסוגלת לנגן בלי טעויות וזה הוריד לי המון בטחון עצמי, לקח לי הרבה זמן להתגבר על זה (אם בכלל התגברתי) פחד במה לא היה - או ליתר דיוק, היה , אבל רק אחרי שכבר סיימתי לשיר וירדתי הבמה - הבעייה הכי גדולה שלי היא שאני פרפקציוניסטית, ושום דבר לא מספיק לי, אני תמיד רוצה יותר טוב ותמיד מותחת ביקורת במקום ליהנות. - זו הבעייה הכי גדולה שלי. יש לי המון פחד לא להצליח, במיוחד כי רק לפני שנה וחצי התחלתי ללמוד סאונד והפקה ואני עדיין מרגישה שאני מתחילה ושיש לי עוד המון מה ללמוד, ובינתיים הזמן רץ לו......... מזל שלמדתי לא רק סאונד ומוזיקה מהמורים שלי, אלא ג מה זה להיות מוזיקאי ולהשתחרר מעט מהביקורת של עצמי.