שאלה לכוווולם

mika2

New member
שאלה לכוווולם

מה דעתכם - זה בסדר, זה מוסרי, זה נכון - להתחבק ולהתנשק עם בן הזוג הקבוע שלך ? לפני הילדים שלך ? מה הייתם עושים אם הייתם מתחילים פרק ב´, מתאהבים, מבלים המון ביחד, איך הייתם מתנהגים מול הילדים ?

mika2

New member
ככה זה בדרך כלל...

כן, התכוונתי לגרושים ביננו שמתחילים פרק ב´, איך נכון להתנהג מול הילדים. והכוונה בקשר רציני וממושך. כמה חודשים++

אש לי

New member
ממתי קשר רציני זה כמה חודשים?

טוב אתן את דעתי ילדים זה דבר רגיש פרק ב´ עם אבא זר אחר קשר של כמה חודשים ברור שאינו ניקרא קשר רציני כמה חודשים אצל הילדים זה לא חודשים שלך של הצמוד הביחד והלילה חישבי לו היית במקומם איך היית מרגישה? כשאמא בידיים של זר כן זר לגמריי הוא יהיה עוד הרבה הרבה זמן וכשתרגישו שהילדים מאושרים ובטוחים עם שניכם גם יש להתחיל בעדינות חיבוקי פה ליטוף שם וכמה חודשים כפי שהגדרת (מאוד צרם לי....כי יכולים להיות כמה גברים לכמה חודשים ולחשוב כל פעם שהפעם זה רציני.) אז כמה חודשים שלך .... יכולים להיות כמה שעות אצל ילד.

לא חושבת שצריכה להיות בעיה עם זה,

טוב לך, תראי. חיבוקים ונישוקים מראים... אין סיבה להתנזר מהם בגלל הילדים, במיוחד כשהקשר רציני.

viviti

New member
בעייתי משהו

הילדים שומרים אמונים לבן זוגך הקודם.. אביהם..... וצריך לדעת ולהרגיש את הזמן המתאים להפתח מולם מצד שני..... אם אף פעם לא ראו אתכם מחובקים פתאום אחרי שנה זה יראה מוזר... אין לי תשובה רק שצריך להרגיש את הסיטואציה,את הילדים..

מייקי69

New member
וואללה, לא נעצרתי לבדוק

התנשקתי בלי סוף!!! והבן שלי היה מושך בשרוול של הבן שלו ואומר:"אל תסתכל עכשיו, הם שוב מתחילים...."

למעלה