שאלה לכוווווולם

שאלה לכוווווולם

זה לא כ"כ קשור לפורום, אלא יותר לאנשים שכותבים פה... אולי תספרו מאיפה הבאתם את הכינויים שלכם....?

Gil shaDy

New member
נראה לי שסיפרתי לך אבל הגיע הזמן...

שכווווווולם ידעו(לפחות בקצרה)איך הפכתי לשיי-די: אז ככה- זה סיפור ארוך...אני לא בדיוק זוכר אני זוכר שכשהכרתי את ג´ובי הוא רצה שיהיה לי כינוי כי מה זה ראפר בלי כינוי??? אז הוא שלח לי בפלאפון הודעות עם כינויים גיל מאן סלים גילי התחלתי להתעצבן עליו אז אמרתי לו מעכשיו קרא לי גיל שיי-די! עכשיו זה היה בסוף שבוע ונסעתי לצפון ואז חזרתי לכפר סבא כל החברים שלי קוראים לי גיל שיי-די!זה היה מצחיק עכשיו זה פשוט שם כולם קוראים לי שיי-די... וזה נחשב לשם משפחה שלי אפילו המורות בבי"ס שלי קוראות לי ככה... זה בקיצור רב עד מאוד הסיפור... ואם אתם לא יודעים כמה זה רציני-אני רוצה לשנות לשם הזה בת.ז! וזהו סוף סיפור...עכשיו לנצח תדעו למה קוראים לי גיל שיי-די(עם מקף!!!)
הוקל לי...

HaWk34

New member
די עם השאלה הזאת כבר ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לפני שנתיים הייתי בקפוראה

ו"PANDEIRO" זה הכלי נגינה התוף המרכזי שנותן את הקצב בקפוארה ונותן לכולם את הקצב לשיר. ת´אמת שזה בעצם תוף מרים. אבל אהבתי ת´שם פאנדירו אז אימצתי אותו

omritoto

New member
אני עדיין לא החלטתי על הכינוי שלי

כי לא אכפת לי ממש מכינוי וגם לאף אחד לא אכפת מימני! אבל בכל מקרה אני קורא לעצמי באיזיק-O.A=עמרי עבאדי

micL

New member
קצת מסובך

mic זה קודם כל מיקרופון חוץ מזה, אני חולה על N.B.A ולכן micL (מייקל ג´ורדן, שחקן גדול) הפירוש של האות L שנוספה ל-mic זה Leader יעני המוביל במיקרופון עוד לא החלטתי אם זה גאוני או סתם מסובך בכל אופן, אפשר לקצר את זה עוד יותר - m.c.l, וכולכם יודעים מה זה MC

Double 0

New member
הכינוי שלי:

קודם כל קוראים לי עמרי וחיפשתי משהו עם 0 דבר שני- אישית אני איש של שדיים ו- 00 מובן! חוץ מזה זה סטייל double 0 7 ופעם קראו לי double 0.M.C פשוט הורדתי את ה- M.C

אני../images/Emo13.gif

Cherry On The Cream ה ד ו ב ד ב ן ש ב ק צ פ ת שלא תחשבו שאני מתלהבת או משהו, אבל הקצפת יותר טעימה מהדובדבן
ויש לי עוד כינוי C.Le שזה קיצור של השם Chen Levy וגם C.Le=Silly טיפשונת/טיפשית...למה לא?!

Loony K

New member
אני סתם מושפע מלוני טונס.... ../images/Emo6.gif

ואני גם קצת מטורף מטורף לטובה כמובן
K זה האות הראשונה של השם משפחה שלי(אף אחד לא קורא לי אלכס...)

Da Judge

New member
תוכית רק שתדעי...

היה כבר איזה 100 פעם את השירשור הזה... אבל כל הזמן מצטרפים חדשים אז אני מניח שזה לגיטימי
אני... שם משפחה ריכטר, בגרמנית=שופט

ושלי:

האמת יש לי חמישה כינויים שונים בתפוז, אבל את תוכי אני הכי אוהבת... בכל אופן הסיפור הוא כזה: אנחנו חבורה של 10 בנות, חברות שכל אחת באה מרקע שונה והמשותף לכולן הוא חברה אחת ספציפית, שמכירה אותנו ממקומות ומתקופות שונות, ואיגדה אותנו לחבורה אחת. חוץ מ-3, כל הבנות הן רוסיות שאוהבות רוק ופאנק (PUNK, לא Fאנק), ויש שיר ברוסית ממש חמוד שנקרא "תוכי ירוק" (ז´ילוני פפוגאיי). יש לנו פאנזין הזוי משלנו... וזהו. אז גנבתי לנו את השם הזה...

למעלה