שאלה לך קוסטדינוב....

eric_adler

New member
שאלה לך קוסטדינוב....

בתור אוהד הפועל ת"א שרוף.... מתי הייתה התקופה הכי טובה שלה לפי דעתך?? ( סתם מעניין אותי לדעת מה אוהד הפועל חושב.. )

התקופה שתבוא אחרי ששאול ילך.

וכל התקופות שהיו לפני שהוא בא. היו הרבה תקופות טובות,אבל אני חושב שהעונה שבה הצלחנו להפסיד את הדאבל עם ההפסד המטומטם בגמר הפלייאוף לגליל העליון עם דובראש ת´רדקיל שטיינהאואר אמסלם פרישמן זלוטיקמן עמי נאווי וטרי פייר הייתה הכי טובה בתקופתי. גם העונה עם פרוויס "אלוהים" שורט הייתה עונה גדולה,ואישית נהניתי מכל עונה של ננו מרקוביץ´.

העונה הגדולה מכולן

אם עונה טובה נמדדת לפי תארים אז כמובן שהדאבל של 69´ רחוק מעל כולם, מה גם שהיתה הצלחה באסיה ואליפות בכדורגל באותה עונה מופלאה. מבחינתי הגדולה מכולן היא עונת 91/92 עם בורא עולם ועם השריף, שני הזרים הטובים מאז ומעולם על אדמת הארץ. אותה עונה ידועה גם כ"עונת וירובניק" על שם מכירת המשחק האחרון בגמר הפליאוף מול חלאות יד אליהו ועל ידי המושחת הגדול ראובן וירובניק שבמקום להטיס את מרסר הבוגד לכל הרוחות אחרי אגרוף שגמר לתומר את המשחק, השאיר אותו במגרש. במקום השני עונת 87/8 עם מכירת האליפות של מרסר הבוגד (ולכל הירושלמים, אם נדמה לכם שצ´ורצ´יץ´ המציא את הפיצה, תחשבו שוב). אותה עונה גדולה עם לינטון טאונס הענק ואמסלם בשיאו, יחד עם אליל בלתי נשכח כיוני בן טל היא מתמודדת ראויה על תואר הגדולה מכולן. לסיכום-שאול הביתה. מוטי דניאל צהוב וישאר כזה גם אחרי שימות. ותקשיבו לקוסטדינוב, כל מה שהבולגרי יודע זה אני לימדתי אותו.

חזיר בר

New member
סקירה מרשימה

מאוד נהניתי,על אף שידעתי כמובן את כולה,מקווה לשיחזור עונת 69´ בקרוב. הייתי שמח גם לעונת 91-92,92-93,ורוב העונות בשנות השמונים (גם אם היו אלה הפועל חיפה שאיימו על האליפות ולא הפועל)

Pin Gershon

New member
Kostadinov!

Don´t forget one thing, Maliniak is ours... and the curption of Don Shimon were done to Hapoel R´G long before . Mercer case was done with R´G in the late 70s´ with Hanan Keren, and in the early 80s´ with Zvika MOCHER HAMISHCHAKIM! within 5-6 year the IMPERIA from R"G TAKE SHENIT, u have heard it from me first. There r still wacos like me that want to revive the team PS. Maliniak played for Hapoel T"A in 1969

אל תדאג אחי

אנחנו לא שוכחים כלום,הכל רשום ומתועד. בהצלחה בשיקום האחות האדומה. נ.ב ומה איתך,אתה מגיע להפגין סולידריות בחמישי?

Pin Gershon

New member
I might...

when , our team will stand up again, I expect all Hapoel fans to stand with us... like we were in Usishkin in 1988 (at least 250 ex-R"G fans where there, and a ticket cost 110 shekels back then!!!) so keep positive btw, one of our crazy fans , married a woman from Jerusalem and now he is in Malcha beating Maccabistim.... I still remember how he beat Gadi Hazozra in 1983... these were the days! UVILNA MILCHAMA!

פועלי העולם התאחדו

אחד הדברים שמבדילים אותנו הפועלים ממועדוני סמל המקקים לדוגמא,הוא הסולידריות האדומה. הסולידריות שמביאה אוהדים של הפועל ת"א למלחה לעודד את הפועל י-ם מול מכבי בגמר הפלייאוף,ושמביאה את אותם אוהדי ירושלים לעודד אותנו באירופה מול פינפ"א הלסינקי בעונה שאחרי עונת השרוכים. הסולידריות ששולחת אותנו למכתש כשהפועל ר"ג משחק מול עירוני שאן וששולחת עשרות אוהדי רמת גן בכל שבוע לשער 5 כדי לעודד את הפועל במאבקיה נגד כוחות הרשע של מרכזי מכבי ובית"ר. אותה סולידריות צריכה לשלוח כל אוהד אדום לבלומפילד בחמישי כדי לעודד את ז´אלגיריס וילנה מול מועדון סמל המקקים האורגינלי,זה של דון שמעון והדון בהתהוות לוני הרצ´יקוביץ´. יפורק הממסד הקפיטלסטי הצהוב! יאללה הפועל מלחמה!

מועדון סמל המגל האוריגינלי...

וכל שלוחותיו זה הדבר הדוחה והמגעיל ביותר שיש במדינה הזו!!!!!!(כן כן,אפילו יותר מבבוני-טדי) אתם כולכם חבורה של הומוניסטים אדומה מחורינת ששמה לה למטרה להפיל את האימפריות מהערים הגדולות תוך כדי שימוש ציני במושג"שמחה לאיד" אין דוגמא כזו בכל העולם לכך שאוהדים של קבוצות שונות יכלו לעודד אחד את השני ר-ק בגלל שכולם משויכות למרכז ספורט מסוים(בקרב תומכי המכבים א-י-ן דבר כזה למרות שאין ויכוח על כך ש-90% אולי מאוהדי הכדורגל בארץ תומכים במכבים מת"א,אחותם הקטנה מחיפה ובמועדון סמל המנורה הבכיר) לסיום יש לי חידה לזבלן הבולגרי(עדיין מתגעגע לבורקס לא אכחיש...): איזה הפועל זה? מת"א מי-ם או מבית-שימוש?(אולי משם למדת כ"כ הרבה על שתן...) הפועל-זה מג(עי)ל אותי
קומוניסטים לסין!!!!(למרות שגם קובה זו אפשרות טובה בשבילכם...)

רק מקק פאשיסטי כמוך

יכול לראות בהומניזם דבר שלילי. פאשיסטים לגרמניה!!!!(למרות שגם קובה בימי באטיסטה זאת אפשרות טובה בשבילכם...)

על איזה "הומניות" אתה מדבר בדיוק??

במה תומכי המגל שונים מאחיהם המכבים או תומכי המנורה????? אתה חושב שבגלל שאתה משתתף במצעד-הגאווה זה הופך אותך ליותר "הומני" או משהו???? זה שכולכם תומכים אחד בשני כשיש לאחת מקבוצות המגל משחק נגד מכבים או קבוצה מחו"ל זה הופך אותכם לפאתטים במקרה הטוב(איתן טייב א-י-ן כמוך בעולם!!!) לא פלא שהכדורגל שלנו נראה כמו שהוא נראה עם טיפוסים כמוכם ח-ו-ב-ב-נ-י בדיוק כמו מרכז הגועל שאתה כה גאה להשתייך אליו MACCABI TEL-AVIV CAMPEONES DE EUROPEA 2001

על איזה הומניות?

"אתם כולכם חבורה של הומוניסטים אדומה מחורינת" רינגז א בל? נ.ב נחמד לראות שאתה מקפיד לשמור בעקביות על העקרון האחד בפה ואחד בלב,ובעוד שאתה מקשקש על זה שזה שאנחנו תומכים ביריבות שלכם באירופה עושה אותנו פאתטיים אתה משאיר בפורום הכדורגל הודעות תמיכה ביירבאן,ובעוד שאתה מייבב על זה שאנחנו חיים משמחה לאיד אתה מדקלם לך שירים על הבחור הזה שחותם בלשכה ולא ראוי לאיזכור שמו. קינדר בולוניה אלופת אירופה! מכבי שמעון תל אביב מחזיקת גביע הסופרולוליו!

לא כתבתי:"הומניסטים" כתבתי...

הומוניסטים(צירוף קטלני של הומואים וקומוניסטים) ומי קבע שקיר-השיש בו קינדר זכתה הוא גביע אירופה הרישמי?????? ממה שזכור לי הגביע בו זכה מועדון סמל המכבים האוריגינלי הוא ה-ו-א הגביע המקורי(בו זכו אלופות אירופה לשעבר)אבל מה כבר בולגרי מבין(חוץ מבגבינות ובורקס אני מתכוון
)

אם ככה אז אתה מטופרן

שזה צירוף של מטורף וסכיזופרן. והגביע קט סל שזכיתם בו הוא הגביע המקורי של המפעל של פיב"א שאם במקרה זכור לך בתחילת העונה שעברה פחות או יותר כל הקבוצות הבכירות שהיו אמורות להשתתף במפעל הקיקיוני הזה שלה הסופרולוליו עזבו על מנת להשתתף ביורוליג. "קיר השיש" הוא הגביע(גביע?) הרשמי של המפעל הזוטר בו השתתפו כל הקבוצות הבכירות ביבשת חוץ מפאו מכבי ואולי אפס פילזן. אם אתה מאמין שזאת הייתה הליגה שלכם הייתה החזקה יותר...שיבושם לך. יום טוב

תראה,ייתכן וקינדר היתה..

עדיפה עלינו(והדגש על המילה:,ייתכן") אבל אתה רוצה לומר לי באמת ובתמים שמכבי היתה פחות טובה מטאו או א.א.ק אתונה שהגיעו רחוק ביורוליג???? עד כדי כך השנאה מעוורת אותך???

roy marom

New member
ההומניות היחידה שאתם מפגינים

איך לעזור למחבלים לבצע פיגועים במרכז הארץ.

אגב,מה מונע ממך להיות אוהד עירוני

ר"ג??? האם בגלל שאין לה סמל קומוניסטי מג(עי)ל זו הסיבה??? אבי נמני נשמה

Pin Gershon

New member
if the team will be called...

IRONI R"G... ad pack my begs and go to Bloomfield to gate #7...or maybe #1 Hapoel R´G is a piece of history...and just to let u now, that it the Machtesh u can hear Idish in the stands

למעלה