שאלה לי

HorseTears

New member
שאלה לי

יש לי מצלמה כזאת גדולה, כמו של צלמי פפראצי.. יעשו לי בעיות עם זה לדעתכם..? או שמצלמות בכיף נכנסות (לא הייתי בהופעה מעולם, לכן אין לי שמץ..)?

rfranko

New member
בחו"ל מצלמות זה ביג נו נו

אבל בשביל זה המציאו קופסאות טמפונים'
')

HorseTears

New member
יו באמת..?

אני אצטרך קופסת טמפונים של פילים בשביל המצלמה הזאת..

S H S H S H S H

New member
חחח... או דגמ"ח עם כיסים נמוכים../images/Emo6.gif

גם זה כבר עבד יווווווו איך שאני מתרגשת

shagook

New member
כן, דגמ"ח אכן עבד, אבל עזוב אותך ממצלמה

תתמסר לחוויה, זה נשאר צרוב על הקרנית של העין. האמת... במילא בקושי יש למי להראות את התמונות אח"כ.... איזה כיףףףףףףףףף!!! טורי!!!!!!

HorseTears

New member
אין מצב

שבתור מי שמצלם אני לא אגיע עם מצלמה.. היא מודבקת אליי תמיד. מה גם שלאח שלי יש סטודיו, אז הוא ייפתח לי תמונות בגדלי פוסטר.. אז אם יהיו לי תמונות מספיק טובות (שאני צילמתי!) לכדי פוסטר, אהיה מאושר..

shagook

New member
טוב, כשאתה מנסח זאת ככה :)

the BIG picture gotta BIG white cloud the big picture starin' at me the big picture on a BIG blank wall the big picture is starin' at me starin' at me oooooohhh oooohhh ooooooooo yaeeeaaaaahhh

HorseTears

New member
חח חופשי

אני צריך לתפוס את המבט הזה של טורי.. כשהיא באקסטזה מהמוזיקה והעיניים שלה חותכות..

gelrad

New member
אני מניח שמצלמות וידאו זה לא מוחלט...

גם לי יש מצלמה כזו, אני אנסה לברר כאשר ידעו יותר במקום עצמו האם יהיה אפשר להכניס מצלמה... יכול להיות שעקרונית לא יהיה אפשר (פלאשים...) אולי יהיה אפשר לקבל אישור מיוחד אם התחייבות לא להשתמש בפלאש...

HorseTears

New member
ללא נושא

קצת הפרזתי כשכתבתי `פפראצי`, אבל פשוט היא לא קטנה כמו מצלמות דיגיטליות פשוטות.. יש לי cannon DSLR 400D‎ ו- Nikon D70s, לשתיהן עדשת 70-300..

gelrad

New member
אם אין לך עדשה 70-300 עם מייצב אז

אין לך מה לחפש בהופעה אלה אם יש לך פלאש חיצוני... אם ירשו להכניס מצלמות להופעה אני יבוא עם הקנון 350D שלי ועדשה 50 1.8 ואולי אצליח לשכנע את השכן להשאיל לי את עדשת ה 17-85 IS שלו (עם מייצב) (עדיף יחד עם הקנון 400D שלו)...

FooK MI

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תעשה אותי. על הדשא!!!!!!!!1111111

למעלה