שאלה לי

אני כל כך מודה לכולכן ../images/Emo24.gif

אתן נהדרות ואני בהחלט אבדוק את העיצות שלכן בתשומת לב! תודה על החיבה ועל שלל הרעיונות - אני אעדכן אתכן בהמשך! ממש כיף להיות פה
יום מקסים לכולן אור

אלומת אור, אכן, קרן אור מאירה

ונותנת לך את כוח. שמחה שהצטרפת לפורום, אין כמו ניקיון טוב שיפנה לך מקום גם פיזי(בבית עצמו) וגם נפשי (בתוכך)

וואו, כל הכבוד לך!

איזה שינוי את עוברת
כמו שאחרים כתבו לך - לא הייתי עושה הדברה בעצמי אלא הייתי עושה הדברה מסודרת של חברת הדברה. לחברת ההדברה את צריכה להגיד שיש לך חתול בבית, ואז הם מציעים לך הדברה שלא תזיק לחתול. עצה שלי - תבקשי מהם את שם החומר בו הם אמורים להשתמש ותשאלי את הוטרינר אם זה בסדר לפני שאת מסכמת איתם. לצערי, יש מקרים בהם הם אומרים או חושבים שהחומר לא יזיק לבעלי החיים, ובסוף מסתבר שהוא כן. אז כדאי לוודא מראש. ושוב - כל הכבוד לך !!

VASANA

New member
אורררר......

אני שמחה שהגעת הנה, כפי שמישהי כתבה למעלה: סדר בבית ובחפצים האישיים עושה סדר גם במחשבות... גם אני מרגישה כך, ושואבת המון כוחות פה. שמחה על הדרך שאת עושה, ומבטיחה להמשיך להיות רוח-גבית בכל עת... רואה בכמה חיבה ופרגון ענו לך כאן ובכל מקום. יש ממי לקבל השראה, תקווה ועידוד. רק טוב, מתוקה! ולגבי הג'וקים, אין לי עצות שונות ממה שהועלה כאן. בהצלחה!!

אלומה ...

הניק שלך נראה לי מוכר, חשבתי שאני יודעת מאיפה, אבל אחרי שקראתי את הרשומה בבלוג כבר הייתי בטוחה ... את כותבת נפלא, תודה על הקישור.

סקאלי ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראותותך פה! תודה רבה על המחמאה ועל זה שזכרת אותי
תודה רבה רבה ויום נפלא אור

למעלה