שאלה לי

שאלה לי

בעלי עשה לי הפתעה נחמדה מאוד והחליף לי את הפז´ו 206 הקטנה לג´יפ HONDA CRV (אוטומטי) יפהפה. בנתיים הוא יצא לשבוע סקי בצרפת ועלו לי כמה שאלות - מה אתם אומרים על הרכב הזה? איך הוא נחשב כרכב שטח? האם זה 4X4 כל הזמן?

-רוני-

New member
ראשית תתחדשי ומזל טוב

ועכשיו לעינין ההונדה הרכב הזה לא בדיוק ג´יפ הוא נוסע יפה על השבילים ובעיר אך פחות טוב בדיונות או חוף הים, אין לו בעיה לנסוע בשבילים מסודרים וכ"ד אך חבל לגמור עליו בשטח אמיתי בכל מיקרה מזל טוב רוני

כן, הרגשתי שזו לא חיה רעה...

אבל חיה טובה הוא כן... זה יותר בשביל ה"עוונתה"
דווקא בים הייתי רוצה לנסוע, יותר מאשר בשטח-קצת מפחיד אותי בנתיים לנהוג בשטח קשה.

סימבה 13

New member
סליחה מראש ../images/Emo52.gif

זה אני רשמתי פשוט בלי כוונה ניכנסתי בשם שלה דרך הגב גם אשדודי 13 הוא אני פשוט יש לי שני מחשבים ואני לא יכול להיכנס באותו שם תודה מראש אור בן יעיש

סימבה 13

New member
ממה שזכור לי אי אפשר להיכנס עם

ג´פים לחוף בחיפה או שכן? בתודה אור

-רוני-

New member
אתם מוזמנים לצאת לטיול איתנו

אנו נוסעים כמעט כל שבת, בשבת הבאה אנו עולים לצפון. ישנו פרוט של המסלול הבמשך הדף רוני

תודה, בהחלט

נעשה את זה מתישהו. כרגע אני בהריון, חודש שמיני ונראה לי קצת מסוכן, אבל אחר כך- בודאי שבטח

שני דברים....../images/Emo121.gif|

אחד: מזל טוב שתיים:לפי זיכרוני רכב ההונדה עליו אנו מדברים הוא פשוט כל הזמן על 4*4 ואף פעם אני יודע שאני קצת לא מובן, האוטו מפעיל בעצמו 4*4 יחסית לכח הנידרש והוא גם לעיתים מכניס ל-low זה הילוך כח (אני חוזר לפי זיכרוני) אני גם מחזק את מילותיו של רוני שאני בטוח שהוא מבין פי-2 יותר ממני(לך רוני) הוא אמר שהאוטו לא מיועד לשטח קשה(חולי,טובעני) זה גם תלוי בהמון דברים:איזה גלגלים יש לך, ואם יש לך קסם אישי בשטח. דבר אחרון לי, לך אם את אישה בעל ביטחון עצמי תפשי לך איזה שבת ותירדי לים עם הג´פ אל תישכחי להוריד אויר לפני הירידה לשטח- כל עוד ההצעה שלי אקטואלית.... בהצלחה רבה אור בן יעיש מיצי|

למעלה