שאלה לי

שאלה לי

אתמול עשיתי הסטקופפיה (או מה שזה לא יהיה) והבדיקה ב"ה יצאה תקינה, ידוע לנו שלבעלי יש ספירת זרע מאוד נמוכה וכניראה שישלחו אותנו ישר להפרית מבחנה, כאמור אצלי הכל בסדר, אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה תרופות תדרוש ממני ההכנה להפרייה, מה ההשפעות שלהן ומה המחיר שלהן (עם ביטוח משלים זהב במכבי) תודה, ורק טוב.

מיעד

New member
השם הוירטואלי, לא משהו

אני לא קטליזטור לבדיקת שמות וירטואלים... אבל בכל זאת הערה קטנה: בתחום טיפולי הפוריות (למרות שאני בסרט הזה רק 3 שנים), יש מקום רק לאופטימיים, היות והם גוזלים הרבה כוחות נפשיים ולעיתים גם פיסיים. אז... המילה "זהירה" קצת מיותרת. גם אצלינו הבעיה רק אצל בעלי, אבל איך אומר הרופא שלי "לא משנה מי "אשם", דוקרים את האישה!". כל אחת מטופלת אחרת, לפי החלטת הרופא, אין לזה אקסיומה. אני טופלתי ב: 1 דקה פפטיל, 13 יום מנוגון ו- 1 כוריגון. היות ואני בקופ"ח לאומית, העלויות לא רלבנטיות עבורך, כי הבנתי שאת במכבי. בכל מקרה תשמרי על אופטימיות נצחית ו-
מ י ע ד (סליחה על המתקפה שפתחתי בתחילת ההודעה, אבל צריך לשמור על אופטימיות).

מיעד-קצת פרופורציות ../images/Emo5.gif

מה ההתנפלות הזו על שמה. ואם שמך לא נראה לי? יש פה בנות בשם מצליחה החודש,ובטא חיובית וזה לא הביא עדין הריון. ומה קורה פה לאחרונה? שכחו שמדובר ברפואה וסטטיסטיקה עם כל המכירות הפומביות כאן של האופטימיות מעל הכל. בואו נשלב ידים ונהמהם לתכלת השמים והכל יסתדר.

מרב.

New member
אני בטוחה שמיעד לא התכוונה לרע

אלא בדיוק להיפך. לא רק היא, גם אני וגם אחרות העירו בעבר על שמות, בין אם בהומור ובין אם בניסיון לשנות נקודת מבט. דווקא אהבתי מאוד את מה שמיעד כתבה, ובלי להכירה אני בטוחה שדבריה היו לעידוד וחיזוק בלבד. מרב

מיעד

New member
לא היתה כוונה לפגוע, חלילה ../images/Emo24.gif

לא התכוונתי לפגוע, להיפך, התכוונתי שאם מראש לא אופטימיים, קשה לקבל ב"אהבה" ו"בהבנה" את הדקירות, החיטוטים למיניהם וכו´. אין לי כוונה להתנגח, זה לא הפורום, וזאת לא אני. יום טוב! ובכל זאת: אופטימיות לא מזיקה!

אושרת@@

New member
מתוקה,,,,,בסה"כ מיעד מנסה להיות

נחמדה!! ועוד רשמה בסוף התנצלות אם זה נראה כהתנפלות מה שזה לא,,,,,,,, איזה מכירות פומביות? אסור לעודד? לשמוח? לחייך? להיות אופטימים??????? למה בדיוק? בגלל שאנחנו עוברים טיפולים,, העולם מת? נגמר? נהרס? לא ולא חמדתי,,!! בואי לא נשלב ידיים,,,בואי נהיה אופטימים נאמין ונקווה לטוב,,,,ואז,,,,,בטוח הכל יסתדר,,

רומי^^

New member
בטח שיבוא החודש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

כדי לשאוב ביציות בIVF נותנים הורמוני ביוץ בכמות גבוהה. בהנחה שלא עברת עדיין שום טיפול- יתחילו אצלך בהתחלה במינון נמוך עד בינוני, ויעלו אותו רק אם יהיה צורך. (אם כבר עברת טיפולים הורמונליים בעבר, המינון יהיה בהתאם לתגובות קודמות). הורמוני ביוץ ניתנים בזריקות פרגונל/מנוגון, או מטרודין, או גונלF/פיוריגון. כדי למנוע ביוץ מוקדם מקבלים דיכוי. הוא יכול להנתן כזריקה חד פעמית של דקהפפטיל, או זריקה יומיומית של דקהפפטיל. או ע"י בוסרלין/סינרל שניתן במשאף פעמיים שלוש ביום. יש רופאים שמעדיפים לתת צטרוטייד שזה זריקות הניתנות כמה ימים לפני הביוץ המשוער. לפני השאיבה תקבלי זריקת כוריגון שתגרום לביוץ, ואחרי ההחזרה תקבלי תמיכה של פרוגסטרון למשך 9 שבועות. בנרות או טבליות פרוגסטרון, בזריקה יומית של גסטון, או בשתים שלוש זריקות של כוריגון בשבוע שאחרי ההחזרה. כל הנ"ל תלוי בתגובות שלך, ובהעדפותיו של הרופא המטפל. חלק מההורמונים כבר נמצאים בסל הבריאות.ואם הטיפול שלך יתחיל במרץ את בת מזל, כי במרץ יוכנסו רוב החומרים הנ"ל לסל הבריאות וההוצאה עליהם תהיה מוגבלת להשתתפות העצמית- בסביבות 250 שקלים. ברגע שתקבלי פרוטוקול טיפול, נוכל לתת לך תשובות מפורטות יותר. העיקר שיהיה בהצלחה ושהזהירות תתגלה כמיותרת לחלוטין
(אני מניחה שלזה התכוונה מיעד, ובודאי לא התכוונה לפגוע). נועם

תודה לכל העונות

וגם לאלו נחלצו להגנתי, לא נעלבתי, ואם שמי האמיתי לא ימצא חן בעיני משהו? אז מה?! כל אחד נשאר בטעמו בדעותיו ובניקים שלו. אני את שלי אוהבת. וחוץ מזה, אם כל תגובה תהיה רק לענין יהיה פה קצת משעמם. שוב תודה,

מרב.

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אהבתי- בחורה לעניין...

למעלה