שאלה לי

שאלה לי

אני מבוטחת במכבי ובעלי בכללית, אנחנו גרים בירושלים, בעלי רצה לעבור למכבי כדי שנהיה ביחד, אבל כשבררנו על רופאי פוריות לא מצאנו מרפאה טובה, שאלתי מחולקת לשנים: א. האם משהי יודעת על מרפאה מסודרת לפוריות של מכבי? ב. האם כדי לי לעבור לכללית להיות מטופלת בשערי צדק?

TWEETY =^.^=

New member
היי נרקוד

אז כך באיזור ירושלים אני ממש לא מכירה מרפאות,,,למרות שאני ירושלמית לשעבר, אבל אם תגלגלי את הדף למטה, יש התפקדות לפי בתי חולים ותוכלי לקחת המלצות משם. לגבי המעבר לקופה אחרת - אם יש לך ביטוח משלים בקופה, אני לא ממליצה בשום פנים ואופן לעבור עכשיו קופה, בגלל שתפסידי זכויות, ובקופה החדשה יהיה לך שוב תקופת המתנה של חצי שנה עד שנתיים(תלוי בסעיף). חוצמיזה, שגם ככה תצטרכי עדין לקבל טיפסי 17 מהקופה הישנה ולא מהחדשה במשך חצי שנה. אז לשקולך שיהיה לך המוןןןןןןןןן בהצלחה ויום נפלא

מיכל ק-ש

New member
נרקוד נשכח בוקר טוב,

לגבי שאלתך השניה: אני לא בדיוק מכירה את החוקים של קופות החולים, אבל כדאי לך לבדוק אם בשלב כזה, משתלם לך לעבור מקופה אחת לשניה. ולמה אני מתכוונת? לכל קופת חולים יש תקופה שבה את עדיין בגדר חברה חדשה ובתקופה זו לא מאשרים לך השתתפות, או שמאשרים רק השתתפות חלקית בטיפולים מסויימים. טיפולי פוריות גם כלולים בהסדר הזה. יכול להיות שבקרוב מאוד תכנסי להריון ואז זה לא ישנה (הלוואי), אבל למקרה שהתקופה קצת תתארך ותזדקקי לטיפולים שונים, תבדקי טוב טוב את זכויותייך כחברת קופ"ח ותיקה לעומת זכויותייך כחברה חדשה.

למעלה