שאלה לי

שאלה לי

קורה לכם שמשפטים מתוך שיר משתרבבים לכם לתוך חיי היום יום? אם כן, אילו משפטים ומתי? היום ליוויתי שכנה שלי לביופסיה, ובזמן שישבתי בחוץ וחיכיתי שהיא תצא מהבדיקה כל הזמן הדהד לי בראש "פחד חותך עמוק יותר מחרבות".

לא בדיוק כמו שזה נכתב, אבל בכל זאת

הציטוט- "לא אני אפריד שני לבבות שפועמים כאחד". (מאנס ריידר לג'ון). מתברר שזה לא בדיוק כמו שזכרתי את זה (זכרתי כ"שני לבבות שפועמים כאחד אל לאדם להפריד" או משהו בסגנון), אבל אני זוכר עד כמה המשפט הזה היה משמעותי בעייני בזמן שקראתי אותו (בזמן לבטים לגבי קשר).

לגוטל

New member
אני ממליץ לא להפריע לאריה וסאנסה

של הפורום... פן תהיה מאכל לזאבים אגב כריכרכה ידידי, יש לי חדשות מצויינות! הטענה שלך לבעיות הנפשיות והתסכול המיני של מרטין תבסס את עצמה שוב במשתה. לפי מה שנאמר בפורום העולמי, מרטין נשאל האם יהיו עוד סצנות מין שכוללות שתי נשים, הוא ענה בחיוב ואמר שבמשתה תהיה אחת כזו, שלא כוללת את דאני. אז מה ההימורים שלכם ?
אראין ומירסלה / סאנסה ומיה אבן / סרסי ומרגרי / בריאן ואשה גרייג'וי

כריכרכה

New member
../images/Emo58.gif בדורן, הדבר היחיד שנראה

לי אפשרי הוא באמת שבפרק היחיד שלא נחשפנו לו, הנסיכה במגדל, זוהי אריאן שכלואה עם אחת מנחשיות החול בסנספיר.. לגבי בריאן, קשה לי להאמין, היא הוצגה עד היום כדמות א-מינית. מצד שני, אולי מרטין שוב יתפרע.

לגוטל

New member
Seven hells !

כל הזמן שמשהו מעצבן או לא צפוי קורה אני מוצא את עצמי אומר את זה... מופיע הרבה בספרים.

YanivLib

New member
הנבואות של דאני

נכנסות לי בחיי היומיום כל הזמן. ביחוד כשאני מנסה לנווט בתוך ירושלים - "על מנת להגיע צפונה, עלייך לנוע דרומה" או מה שזה לא יהיה. והקטעים עם השלוש בגידות וכאלה

esfe

New member
"כדי להגיע צפונה עלייך לנוע דרומה"

זו דוגמא מצוינת למתי אסור להפנים את האמיתות של שא"ק. אולי המוני עם ישראל שמיישמים את זה על הכביש מסבירים את כמות תאונות הדרכים?

Rare Force 1

New member
מעניין מה היה קורה

אם הייתי מפנים את האמירה הזו ומיישם אותה בתחרות ניווט. יותר נכון- מעניין לאן הייתי מגיע.

מנמוסין

New member
כן: הרי כמה דוגמאות

שנה שעברה ביצאה משיעורים מרדימים הדיאלוג במשך חמש דקות היה מורכב מ- "הודור, הודור, הודור." באינטונציות שונות. והמשפט "פחד חותך עמוק מחרבות" עבר הסבה ל"פחד חותך עמוק ממבחנים בפיזיקה"

למעלה