שאלה לי

שאלה לי

אתמול בפרוייקט וואי בגמר שמו ברקע שיר שאני כמעט בטוחה שהוא מאיזה מחזמר ישן... ויש גם את השיר שהילה שרה בשיעור משחק והם כאילו תרגמו אותם לעברית. מישהו יודע על מה אני מדברת ואיך קוראים להם? תודה

MAORMA11

New member
תשובה

הילה שרה את "שירה של מורלס" זה אכן שיר ממחזמר, השיר הזה ליווה את כל המתמודדים בשיעור במה של רפי ניב. מממ אתמול בגמר היה את שיר משיקאגו, שבל נתקעה במעלית, לא זיהתי נוספים...

MikMercury

New member
חח, באמת??

וואלה.. אף פעם לא ראיתי את התוכנית הזו (אין לי יס), אבל נראה לי שיש לרפי ניב משהו רציני עם השיר הזה. כשהייתי במחנה מתא"ן בקיץ ורפי היה ראש התוכנית שלנו (תיאטרון מוסיקלי), כולנו היינו צריכים לעבוד עליו ולבצע אותו בפניו..

ומה עם שמות השירים?

ולא נראה לי שדיברתי על השיר שבל נתקעה בו במעלית... משהו כזה קופצני ושמח, לא משיקאגו, אני די בטוחה.

Yentl

New member
A Chorus Line

או בעברית, "שורת המקהלה". השיר "ציץ ותחת" משם, וגם עוד שיר שנראה לי שאוהד שר לאחת הבנות באיזשהו שלב - "'what I did for love". אה, וגם השמיעו את "one" ברקע די הרבה. מישהו שם אוהב את המחזמר הזה!

שורת המקהלה- עזרה בבקשה

השירים שם פשוט מדהימים, והצלחתי להשיג רק את הסרט בדי.וי.די... איך אני רואה את הגירסה הבימתית? ואם למישהו יש את התרגומים לעברית/תווים/אקורדים של השירים אני אשמח לקבל אותם, תודה רבה.

למעלה