שאלה לי...

daveScorpions

New member
חיחי אוקיי :) אז ככה

כמה שאני רוצה לעזור זה לא הפורום לשאול שאלה כזאת
בכלל היה עדיף שתנצלש"י אבל חפיף :) אממ אין לי שמץ בכל אופן

MikeY fReAk

New member
1000 ומשהו...../images/Emo79.gif

או שתשאל במשוב [168] או שתנסה בשורת הכתובת לכתוב מספרים..

daveScorpions

New member
אממ נצל"ש ../images/Emo13.gif

רציתי לנצל את הרגע שיום כיפור קרב ובא :) למרות שאנחנו ממש לא הרבה זמן יחד יכול להיות ושכבר הספקתי לפגוע בכן אז אני רוצה לנצל את הבמה ולבקש סליחה. סליחה אם אי פעם עשיתי למישהי משהו שבמכוון או שלא במכוון וזה פגע בה סליחה אם אי פעם פלטתי משהו מהפה וזה פגע בכן אני יודע כמה שזה כואב ואני באמת מתנצל אני מכוון שננצל את היעוד האמיתי של יום כיפור ונלמד לקח מדברים שעשינו והצטערנו אליהם ונעשה הכל כדי למנוע מהם לחזור אז חיבוק חם ואוהב ממני דייב

moshit1

New member
נצל''ש!

שלום! אמ.. אני קוראת פה די הרבה. אבל אני לא רוצה להבטיח לכם שאני אכתוב פה הרבה (= רק שאלה.. טוב, הזמנתי מהאתר 'מיטוס' באינטרנט את הדיסק 'קח שירים'- כי לא מצאתי אותו באף חנות וכבר יש לי את כל הדיסקים.. אז למישהו יש את הדיסק להגיד לי אם הוא דיסק טוב? פשוט אין לי מושג... קצת קראתי ואמרו לי שהוא טוב אבל אין לי מושג. יש למישהו ניסיון איתו..? חח.. תודה על התשובה! צום קל לכולם! -הדר-

InfernalMajesty

New member
../images/Emo4.gif יווווו כיף לךךךך

חח תתחדשי
אין לי את הדיסק...
וגם אני לא ראיתי באף חנות

moshit1

New member
וויפי.

שמחתי לקבל תגובה
אמ.. אם את ממש רוצה את הדיסק אני יכולה לשלוח לך את האתר ואת יכולה להזמין ממנו. הוא עולה שם 62. פלוס דמי משלוח שזה משו כמו 10 שקל. ויש לך מידע עליו או משהו? הוא טוב? רע? מצויין? נוראי? משהו? אשחמ לקבל תגובה (= תודה. -הדר-

InfernalMajesty

New member
../images/Emo9.gif חחח תודה ילדה!!!

אבל לא נראה לי שיש לי תקציב להזמין עכשיו חח וגם אם כן אז אני קודם רוצה לקנות את רוץ ילד ורק אאאאז אולי את זה
תהני ממנו וכשתסיימי לשמוע תבואי לרשום לנו דעה כה?

moshit1

New member
חחח.. אין בעיה

רק יש לי עוד איזה 20 יום עד שהוא יגיע אלי. אבל אני מבטיחה אחרי שהוא יגיע דבר ראשון (כמובן אחרי לשמוע אותו) אז אני אבוא לרשום פה. חח.. תודה. ביי!

שלחי לי את האתררר !!! פליזזז

אני מחפשת את הדיסק הזה בטירוף.. גם ניסיתי להזמין מאיזה אתר... ואחרי שכבר הזמנתי.. התקשרו אחרי כמה ימים והודיעו שנגמר.. פליזז שלחי לי את האתרר

moshit1

New member
סורי חמודה....

הזמנתי ושלחו לי אי מייל שנגמר. אני בדיכאון בגלל זה.\= עצבים. אם זה יחזור אני אודיע לכם ישר. סורי.

למעלה