שאלה לי:

avorly

New member
שאלה לי:

מישהו למד לעשות אבחון כף יד, כמו שעושים אבחון כף רגל
הכוונה היא לא רק לפי האיברים הספציפיים והאלמנטים, אלא מבחינת הסימנים הנוספים.

avorly

New member
אין מי שיענה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מק
הופ
....

0 אור 0

New member
כנראה שלא מכירים

במסגרת הלימודים שלי הזכרנו מאד בקצרה את כף היד והאוזן, ויש לי גם איזה ספר שאני לא מאד מעריכה. אבל האמת שלא יצא לי להיעזר בזה מבחינת אבחון, אלא רק כסיוע לעיסוי.

ולי יצא לטעום מעט

כשטיפלתי בחולת פרקינסון-נתתי לה עיסוי בכף היד....(בנוסף כמובן לכף הרגל) מעבר לכך לא יודעת...

הטיפול בכף היד-

נגעתי לחולה באזור המייצג את עמוד השדרה. המפה היתה תלויה בחדר הטיפולים בבית ספר בו למדתי ומשם חיפשתי את האזור הרצוי.. בכף היד כמובן. קרה הבלתי יאמן, ידה הימנית של החולה שרעדה ללא הפסקה , הפסיקה לרעוד לפרק זמן של 2-3 דקות. מה גרם לכך? אין לי מושג...טיפול בכף רגל משולב כף יד?.... ממש אין לי מושג, רק יודעת שהחולה נדהמה ואף אני. חוויה!

light blue

New member
פעם היה מישהו שידע לאבחן בציפורניים

קראו לו צבי ציפורנייים בגלל זה. אומרים שהביאו אותו להדסה והושיבו אותו מול רופאים מומחים והציגו בפניו מקרים קשים והוא והרופאים נתנו את אותם האבחנה (הוא עזה את זה בלי כל הבדיקות שלהם). טוב זה הסיפור, אני לא יודע אם הוא נכון אבל בכל זאת זה סיפור מעניין מישהו מכיר מאבחנים בציפורניים או על פי העין שפועלים היום בארץ?

*g99

New member
אמת,ואם אנני טועה הוא נפטר.

הבת שלו המשיכה לעסוק בכך,אך האבא היה המומחה.

avorly

New member
light blue, ברוכה הבאה בצל פורומינו

אכן כמו שציינה *g99הוא נפטר. כיום ניתן להתמחות בארץ באירדיולוגיה, שהיא אבחון על פי גלגל העיין; כמו כן ישנם גם קורסים לאבחון דרך הציפורניים. המשיכי לבקר בפורומינו, נשמח לעזור.

odeia

New member
צבי ציפורניים היה אישיות, דמות

נערצת. זכיתי להיות מטופלת שלו וגם של בתו.

light blue

New member
האם ביתו עוד מאבחנת? מטפלת?

יש לך הפרטים שלה (את יכולה להשאיר לי גם מסר)

odeia

New member
ממש אין לי מושג, פעם אחרונה שהייתי

אצלה היה לפני כ-15 שנה. אם אצליח אברר פרטים.

למעלה