שאלה לי..

motek10

New member
שאלה לי..

האם אחרי טיפול ברפלקסולוגיה כדאי לעשות פעילות גופנית ארובית? הכוונה שעה בערך אחרי הטיפול. או שזה לא בהכרח קשור.. תודה

*g99

New member
היי..

בעיקרון אין שום בעיה לעשות פעילות גופנית אחרי טיפול רפלקסולוגי. מה שחשוב הוא, האם יש מחלה כלשהי או בעיה שמגבילה אותך לעשות פעילות גופנית.

0 אור 0

New member
לא ממש כדאי

בעיקרון טיפול רפלקסולוגי לא מגביל ובהחלט אפשר לחיות אחריו כרגיל כולל פעילות אירובית, אבל מכיוון שמדובר בפעילות של פתיחת חסימות ואיזון שממשיכה גם לאחר הטיפול, רצוי יותר לתת לגוף למצות את השפעת הטיפול. בפרט בטיפולים מסויימים שאחריהם הגוף מבקש להמשיך לנוח. אני מציעה שתעשי זאת רק אם זה ממש הכרח (כי אחרת תיאלצי לוותר על הטיפול בכלל) - אבל תקשיבי לגופך. אם את מרגישה אחרי הטיפול שמה שמתאים לך זה שינה /מנוחה חשוב שתלכי עם זה ולא תנסי לקפוץ לתוך האירובי.

avorly

New member
motek10 , ברוכה הבאה בצל פורומינו

טיפול רפלקסולוגי לא מונע מהגוף לחזור לפעילות רגילה. אם בשבילך פעילות אירובית היא דבר רגיל- מה טוב הוא. אני מאמינה שאם תרגישי עייפות כלשהי, תחכי עם הפעילות. מקווה שעזרתי.

motek10

New member
תודה לכולם!

ביום שישי היה הטיפול הראשון, וממש לא ראיתי את עצמי מקפצת ורצה אחריו. היה ממש נעים (גם קצת כואב), וממש טוב. מקווה שבאמת אני אראה תוצאות..

למעלה