שאלה לי

עופרי-

New member
שאלה לי

היי, אני חדשה פה בפורום אבל ותיקה מאד בפורומים אחרים. שאלה: אחותי הקטנה משתחררת ונוסעת להתגורר בפריז. איפה אפשר לקנות או להתקין פונטים בעברית? אני רוצה שתהיה לה אפשרות לכתוב פה בפורום או בכלל להתכנס לאתרים ישראלים.

DJNYC

New member
פונטים בעיברית.

בעיקרון מערכת הפעלה חלונות 2000 באה מצויידת עם הכל. בנוגע לקריאת עיברית, ברגע שהיא תגיע לאתר ישראלי המערכת אמורה אוטומטית להוריד לה פונט עיברי. בנוגע לכתיבת עברית, אז זה קצת בעייתי אבל ישנן דרכים לעקוף את זה. אם היא רוצה לרשום בפורומי תפוז, אז יש כפתור [עברית] ליד כפתור [סמיילים וסימנים לנושא;לתוכן ההודעה] בהצלחה, וברוכה הבאה.

**Blue-Lagoon**

New member
וואלה?

את יודעת אולי איפה בפריז? פונטים אין לי ממש מושג איפה ניתן להתקין כי אני הבאתי את המחשב והכל מישראל וכעיקרון נראה לי שעדיף לה לקנות מקלדת מישראל כי אני ממש מסתבכת עם המקלדת הצרפתית היא ממש מוזרה.. לא כמו האנגלית שיש במקלת העברית וסיבכתי פה בכלל את הכל :)

בחלונות 2000 יש מקלדת וירטואלית

ב START MENU תמיד כגאי לסחוב גם מקלדת בעברית מהבית. זה מצרך חשוב בח"ול

אילן די

New member
לא קשור לווינדוס 2000

אם מותקן במחשב אינטרנט אקספלורר 5 ומעלה, היא תוכל להיכנס לפורומים ולכתוב בעברית ולא משנה איזה ווינדוס מותקן שם.

DJNYC

New member
אם יש לה חלונות 2000 אז היא לא

צריכה את המקלדת הוירטואלית

Yaniv-DC

New member
בהחלט כן!

במה נח לך יותר להשתמש? עברית או אנגלית? אם את מדברת שפה, לפחות תדעי אותה נכון...

**Blue-Lagoon**

New member
פחח אופס רק עכשיו שמתי לב

שדיברתם עליי... טוב קורה מה לעשות ככה זה כשמשתמשים יותר בשפה אחרת :) כולה כתבתי פוטר במקום פותר תהרוג אותי :)

Yaniv-DC

New member
להרוג???!!!

מה פתאום להרוג? זה מלכלך נורא, ודם זה כתם וחוץ מזה יושבים על זה קצת בכלא... אה, ואז גם לא תהיי יותר, לא חבל?!

עופרי-

New member
בלו....בעיכוב מעט

אבל בקושי יוצא לי הלכנס לאחרונה. אחותי כנראה תגור קרוב לקונקורד. היא בת 20 וחבר שלה מגיע איתה והוא בן 22. אני אתן לך יותר פרטים כשהם יגיעו לשם אולי תצרי קשר. יכול להיות נחמד לא? חוץ מזה שיש לי דוד שגר במונפארנס ואם תצטרכי משהו- תגידי לי הוא ישמח לעזור לך. הוא בן 36, נשוי עם ילדים. ישראלי לשעבר שסיים טכניון ולא מצא עבודה כאן אבל- בפריז מצא עבודה בחברה ישראלית. האירוניה חוגגת. היכן את מתגוררת?

למעלה