שאלה לי..

dyke it

New member
אההמממ....

מותר לך לכתוב איזו יצירה שאת רוצה כל עוד זה לא קשור לפראן! ומי זאת הפראן הזאת בכלל?

לא מכירה את פראן..והיצירה הולכת כך:

אַיֵך/ח.נ.ביאליק "ממקום שאת נסתרת שם, יחידת חיי ושכינת מאוויי- הגלי נא ומהרי בואי,בואי אלי מחבואי; ובעוד יש גאולה לי - צאי וגאלי ומלכי על גורלי; ויום אחד גזלת נעורי לי השיבי והמיתיני עם אביבי. ותחת שפתותייך יכבה-נא ניצוצי ובין שדייך יומי אוציא, כגוע בערוב היום בין פרחי בשמים צפורת כרמים. אַיֵך? ואני עוד לא ידעתי מי ומה את- ושמך על שפתי רעד, וכרצפת אש בלילות על משכבי בערת בלבבי; ואבך בנדודי ליל,ואשוך כרי ולזכרך כלה בשרי; וכל היום בין אותיות הגמרא, בקרן אור, בדמות עב ברה, בזכה מתפילותיי ובטהר-הרהוריי, בנעים הגיוני ובגדל יסוריי- לא בקשה נפשי כי אם הגלותך, רק אותך,אותך,אותך..." מועתק מהספר ביאליק-שירים (הוצאת דביר) מוקדש לאהבתי היחידה,שאיני יודעת עוד את שמה,ומתי היא תבוא,ומתי תהיה שלי ואני שלה..

מורן א

New member
ברוכה הבאה

את רשאית לכתוב כל שיר שתחפצי בו, אך אם אינו שלך, וודאי שאינך מפרה זכויות יוצרים, דהיינו צייני של מי השיר, מהיכן נלקח וכו'. וגם, את יכולה לנסות לכתוב לבד, זה לא כל-כך קשה. מורן

תודה מורן, על קבלת הפנים ../images/Emo140.gif

כתבתי את השיר,כפי שאת יכולה לראות/לקרוא,וציינתי מהיכן הוא בדיוק. אני מקווה שכותב השיר לא מתהפך בקברו
אני מניחה שבקרוב אוכל לכתוב לבד. אני צריכה לרכוש ביטחון עצמי.

למעלה