שאלה לי... מה יהיה בסוף עם רותם ושירן...מה הקטע שהיא אוהבת אותה בפרסומת?
S shmez New member 16/7/03 #1 שאלה לי... מה יהיה בסוף עם רותם ושירן...מה הקטע שהיא אוהבת אותה בפרסומת?
J jenn aniston New member 16/7/03 #3 ../images/Emo85.gif../images/Emo58.gif הם לא יהיו בסוף ביחד כי רותם תיהיה עם זיו! אבל שירן תיהיה עם אחת שתשחק אותה חברה של גיא אריאלי- ניקול דקסטרא!
../images/Emo85.gif../images/Emo58.gif הם לא יהיו בסוף ביחד כי רותם תיהיה עם זיו! אבל שירן תיהיה עם אחת שתשחק אותה חברה של גיא אריאלי- ניקול דקסטרא!
J jenn aniston New member 16/7/03 #5 ../images/Emo85.gifכן אבל ממש לא ישימו על זה דגש כאילו ידעו שהם ביחד אבל לא יראו את זה... נגיד לא יראו שהן מתנשקות או כאלה דברים!
../images/Emo85.gifכן אבל ממש לא ישימו על זה דגש כאילו ידעו שהם ביחד אבל לא יראו את זה... נגיד לא יראו שהן מתנשקות או כאלה דברים!
ר רותם ליכטר New member 16/7/03 #7 בפרסומת, שירן מדברת עם.. בפרסומת, כשרואים את שירן אומרת שהיא מאוהבת במישהי אחרת-היא מדברת עם יעל- זה יהיה ביום חמישי
בפרסומת, שירן מדברת עם.. בפרסומת, כשרואים את שירן אומרת שהיא מאוהבת במישהי אחרת-היא מדברת עם יעל- זה יהיה ביום חמישי
L LittleRed New member 16/7/03 #8 ויעל תחשוב ../images/Emo58.gif יעל תחשוב ששירן מתכוונת אליה (ליעל) ואז יעל כזה: שירן את חמודה אבל אני לא לסבית חיח
ויעל תחשוב ../images/Emo58.gif יעל תחשוב ששירן מתכוונת אליה (ליעל) ואז יעל כזה: שירן את חמודה אבל אני לא לסבית חיח