שאלה לי...

nutmeg

New member
שאלה לי...

אולי ישמע לכם מוזר, אבל האם אפשר לחטוף אנגינה אצל רופא השיניים? הסיפור הוא כזה... קייץ, נכון? חם, אבטיח, גבינה מלוחה, ים... עד פה מציאות. אני אמנם לא ממש אוהבת את העונה הזו אבל בעשרים וחמש שנים האחרונות לא קרה לי שחליתי בקיץ במשהו שדומה לאותן מחלות חורף מגעילות. ובכן... עד יום שני הרגשתי מצויין. הכל היה בסיידר עד שהלכתי לרופא השיניים שם נאלצתי לשהות -איך לא - בפה פתוח ולסבול כל מיני חפצים, אצבעות מכוסות בכפפות ניילון וס'טרומנטים נכנסים ויוצאים מלועי. הגעתי הביתה עם כאב גרון קליל שמרגע לרגע הלך והתפתח למימדים בלתי נסבלים. למחרת הושבתתי עם חום גבוהה (תופעה שלא חוויתי מגיל 20 בערך). ובחום - כמו בחום הפרקים כואבים והתחלתי להכיר ולהתיידד עם כל מיני שרירים במקומות שלא ידעתי שיש שם שריר. עד שלשום עוד מידי פעם עברו לי בראש האותיות SARS שמיד התאדו להן ממרום 39 המעלות. אז מה אתם אומרים? לחשוד ברופא השיניים?? דבר כזה עוד לא קרה לי.

יסמין43

New member
בוודאי שיכול להיות, אך זה לא מעיד

על משהו לא-בסדר. כלומר, את היית שם עם פה פתוח, והוא מעלייך, וייתכן שהוא או הסייעת שלו נושאים את הווירוס (סתם שפעת, אני מקווה, לא סארס), וחטפת את זה. כמו שהיה יכול לקרות עם כל אדם אחר, אלא שפה הנסיבות קצת יותר "מזמינות". אבל מצד שני, דומני שלכל הווירוסים יש תקופת דגירה מסוימת. אז אולי זה בכלל לא יכול להיות מבחינה טכנית.

nutmeg

New member
אז זהו

שתקופת דגירה מחייבת שאהיה בקרבת מישהו חולה לא? פשפשתי בזכרוני - שאמנם הרבה דברים הוא שוכח אבל לא מחלות... ויוק! אפאחד ברדיוס קרוב לא חולה ולא היה חולה. נו שוין! לא נותר לי אלא להמתין ולראות שמא השתיל לי הרופא גם איזה משדר רדיו כשלא שמתי לב. רופאי שיניים, מוסכניקים ומתקני מכונות כביסה כנראה יהיו חשודים בעיני תמיד.

לא חייב להיות

יכול להיות שהיית בסביבה של מישהו שרק שימש "מונית" לנגיף.. הנגיף חנה אצלך ולכן חלית.. לא סביר שנדבקת וחלית כל כך מהר. זה פשוט לא עובד כך. אגב, מי שהדביק אותך, יכול להיות שלא חלה כלל - עניין של יעילות מע' חיסונית

למעלה