שאלה לי...

שאלה לי...

לא הייתי ביותר מדי הופעות ויותר מדי מסיבות עם מיקרופון פתוח רציתי לדעת אם מישהו בארץ עושה ממש פריסטייל ומי טוב בזה חוץ מסניקרס ואולי גם סאבלימינל(שהיה מאד שיכור מתי שראיתי אותו עושה את זה) תגיבו כי אני רוצה לדעת האם יש לנו תרבות פריסטייל גם בארצינו הקטנטונת

Da Judge

New member
אתם שוכחים את...

טוב אולי הוא הרבה (הרבהההההה:) פחות מפורסם, אבל לא פחות משובח... אדון קרח! קחו את זה ממני, הוא לא נופל ברמה מסאב, ואולי אף מתעלה עליה..

EmGee

New member
כן כולנו זוכרים את הייצוג הענק שלו

ברשת א, ממש אומנות לשמה...

Da Judge

New member
חחחחחחחחחחחחח

תאמין לי אחי זה אחד שממש ממש ממשששששש התפקשש לו רע... אני שמעתי אותו כשהוא במיטבו (מחושגז, יעני:) ותאמין לי, לא חסר כישרון.

ממה ששמעתי הוא בכלל לא משהו...

אני מחזיק בעצמי בפריסטיילים דווקא, ואני חושב לעלות לבאטל בג´י (נגד מישהו מהFINAL), כנראה MCL (מה אתה אומר?) פעם כמעט עליתי עם סאב, לפני ששמעתי את הפריסטייל שלו, ומזל שלא עליתי איתו כי הוא היה הורג אותי, למרות שהבנתי שחצי מהפריסטייל שלו בכלל לא היה פריסטייל...

micL

New member
אחי, יש מצב

בראסמי, יש לנו בפריסטיילים (צנוע
) אבל זה הכול תלוי ביום ספציפי, אי אפשר להיות טוב כל הזמן. ביום טוב שלי (או פאנדירו), אפשר גם לקחת את סניקאס, כמה שאני תופס ממנו פריסטיילר מצוין ביום גרוע אני יכול להפסיד בבאטל גם לפישי (
)

DJ$upreme

New member
בג´י ביום חמישי אפשר היה לראות

שבייבי ג´י ממש לא רע בזה וגם נאור וסינדרום היו בכיוון הנכון. הכל מוקלט - בקרוב כאן בפורום.

Gershenman

New member
אגב בנושא הזה ניר..

הולכת לחזור תחרות הפריסטיילים שהיתה בפסח?

למעלה