שאלה לי..

חמודה25

New member
שאלה לי..

שלום לכולכן, אני חדשה בפורום . רציתי לשאול אם פה אפשר לקבל יעוץ איך לשבור מעט את הגבה בסידור שלא תהיה ממש קשת. אשמח לקבל תשובות.

זה לא כל כך קשה....

את צריך לשבור את הגבה לפי מראית העין, ולהוציא שם את השיערות המיותרות. אני כמובן לא מומחית לזה, אבל את יכולה גם ללכת למישהי שתעשה לך את קוסמטיקאיות לוקחות בין 20-30 ש"ח על גבות.

חמודה25

New member
זה לא ענין של כסף.....

זה ענין שהיא תעשה לי "חורים" בגבה.......אני לא רוצה שהיא תהרוס לי את הגבה. עדיף גבה קשתית מאשר גבה מחוררת . לא הבנתי איפה אבללשבור ומה הכוונה להוסיך שיער מיותר שם ?

לא כל קוסמטיקאית עושה "חורים"

בגבה, זה תלוי למי את הולכת חמודה. את צריכה לשבור את הגבה, לא באמצע אלא טיפה יותר בצד.... ומשם להוריד את השיער המיותר שזה יצור צורה יותר חדה לגבה... הבנת? אם לא הבנת אני אחפש תמונות כדי להסביר לי את זה קצת יותר.

חמודה25

New member
קודם כל....

תודה על ההתיחסות:) שנית אני חושבת שהבנתי אבל אשמח גם לראות תמונות והסבר מקיף יותר.

אוקיי, אני בטוחה שיש כאן יותר

מבינות ממני, אבל אני מנסה לעזור ככל שאוכל. אז בתמונה הזאת קודם הבאתי לך שתי דוגמאות אחת של גבה עגולה ואחת של גבה יותר שפיצית...לדעתי כשהגבה יותר שפיצית קודם כל יש יותר אור בפנים וזה גם יותר יפה לדעתי.... שימי לב בתמונה של מירי בוהדנה, עם הבנדנה הצהובה הגבה יותר דקה, משום שהיא הורידה את השיער מהגבה בשביל שהיא תהיה יותר עמוקה. לעומת זאת אצל רנה ראסלן הגבות נראות יותר עבות וגם לא ממש יפות(לדעתי) את צריכה פשוט להסתכל על עצמך במראה ולראות מה יותר מתאים לך קודם כל. וגם זה עניין של סימטריה אני פוחדת שלא תהרסי את הגבה או משהו!!! את צריכה לדעת איך לעצב את הגבות, אני אפילו הייתי אומרת ללכת לקוסמטיקאית פעם אחת, ואחרי זה פשוט לנקות לבד את הגבות.

תמונה קצת מפחידה שלי!!!!!!!!!!!!../images/Emo5.gif

פה שימי לב לגבות, אני עשיתי אותם לפי מראית העין....

חמודה25

New member
הבנתי

טוב נראה לי שבאמת אלך למישהי פעם אחת כי אני לא יודעת איך לעשות את זה טיפה יותר גבוה ועוד בסוף אוריד את כל הגבה חחח ואז כבר לא יהיה מה לשבור. השאלה איך אני אלך למישהי טובה... הלכתי ליועצת יופי בקשר לקוסמטיקה אבל לסידור גבות הלכתי פעם אחת למישהי ועכשיו היא כבר לא עובדת פה. ככה שאני לא יודעת מי יודעת באמת לעשות את זה טוב. אני אקח את התמונה של מירי ואבקש כזו גבה מבחינת עיצוב. מה גם שצריך לדעת איך לעצב את זה יש לי משקפי ראיה. ככה שצריך לראות זה יראה יפה. אגב אם זו את בתמונה שעכשיו שמתי לב....את חמודה.

סבבה!

הגעת למסקנה הנכונה, חבל שתהרסי את הגבה... ואז תצטרכי לגדל אותה מהתחלה וזה סתם סיפור מעצבן. עדיף שתלכי למישהי,פעם אחת רק בשביל שתעשה לך צורה לגבה...ואז כל פעם את תנקי את מה שיגדל. אני מקווה שעזרתי קצת....ותודה שאת חושבת שאני חמודה

אוקי... תיראי..

זה לא כל כך פשוט לעשות את זה על גבה עגולה. במיוחד כשאת לא רוצה לדקק אותה יותר מידיי... אם את כן רוצה לדקק אותה יותר מידיי, את צריכה לעשות פשיטה על הגבות! פשוט להוריד מקדימה את כל החלק התחתון של הגבה ובקצה של המשולש להוריד מתחתיו את השערות המיותרות ולישר את הגבה... רק מנוסות יכולות לעשות את זה כמו שצריך בלי לפגוע בגבה. אז אם את לא כל כך מנוסה בזה אז באמת כדאי שתלכי לאיזה קוסמטיקאית סתם ככה לפעם ראשונה ואז תנקי לעצמך כל פעם... אבל אם את לא רוצה לדקק אותה אז פשוט תגדלי אותה טוב טוב ואז תישרי את כל החלק מקדימה שילך כמו קו ישר כלפי מעלה ואז להוריד את השערות המיותרות מתחת לקצה של המשול, להוריד כמה שורות מלמעלה בחלק הקדמי של הגבה ולסדר את הקו בסוף הגבה שיהיה ישר ודק יותר מהחלק הקדמי. אני מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך. אם משהו לא ברור אז מוזמנת לשאול. בהצלחה.

חמודה25

New member
רעות....

תודה גם על ההתיחסות. בנות שגרות בקריות שנמצאות בצפון יודעות על קוסמטאית טובה שיכולה לעשות את שבירת הגבה מבלי להרוס אותה. שישארו לי שם וכותבת. תודה

למעלה