שאלה לי

טליה34

New member
שאלה לי

הבוקר כאשר נפרדתי מהקטנה, חיבקתי אותה, כרגיל ואיחלתי יום נפלא, יומולדת שמח,נישקתי ואמרתי כמה שאני אוהבת. לידי עמד ילד מתוק, הוא הסתכל עליי ואמר "ואותי....אמא שלי לא אוהבת אותי". הרפתי מהחיבוק של ילדתי, הייתי מאוד מופתעת מהאמירה הזו. חיבקתי גם אותו ואמרתי לו שאני בטוחה שאמא שלו אוהבת אותו ושאני יכולה גם לאהוב אותו.... מה עושים עם כזו אמירה של ילד? כדאי לשוחח עם הגננת? לספר לה? אולי הוא סתם קינא לרגע? אולי יש באמת בעיה בבית? אוף....איזה בוקר קשה.......

אווווואואאאאא,,,,,

כמה מזעזע,, לחשוב שילד,, תמים ככל שיהיה,, אשר חי ,, וניזון, רק מאיתנו,, החום והאהבה שאנחנו ההורים יודעים להעניק,, ואותו זאטוט קטן,,חי לו בעולם אחר,, שונה ,, באותה תחושה,, "אמא לא אוהבת אותי,,"

נשית~37

New member
כשילד אומר משפט כזה

זה לא בגלל רגע של קנאה על הבוקר...לדעתי זה עמוק יותר.

גם אני חושבת כמו נשית טליה..

עליך לפנות לגננת על מנת שתברר מה קורה בבית הילד הזה ילדים בדרך כלל מביעים את כל מה שקורה בחייהם... איזה עצוב היה לי שקראתי זאת..שאני שומעת דברים עצובים על ילדים אני ממש מתבאסת מזה... טליה תפני לגננת זה חשוב מאוד, בשביל הילד הזה, מי יודע מה קורה שם בביתו.

גם אני חושבת כמו נשית טליה..

עליך לפנות לגננת על מנת שתברר מה קורה בבית הילד הזה ילדים בדרך כלל מביעים את כל מה שקורה בחייהם... איזה עצוב היה לי שקראתי זאת..שאני שומעת דברים עצובים על ילדים אני ממש מתבאסת מזה... טליה תפני לגננת זה חשוב מאוד, בשביל הילד הזה, מי יודע מה קורה שם בביתו.

מאמין שהקינאה דיברה פה

הוא כמו כל גבר ראה שיש מצב לחיבוק מטלייה ולא רצה לפספס את ההזדמנות הקטנים יודעים לנצל מצבים ולהשיג את מה שרוצים בכל זאת לדעתי היתה קינאה

סנדי32

New member
ילדים אומרים מה שהם מרגישים

הם לא יודעים לשקר לדעתי תספרי לאמא שלו בתור צחוק ותראי את תגובתה

גיוRא

New member
לא בטוח אבל כדאי..

לידע לפחות את הגננת... יש מלאן הורים שבמהירות של הבוקר רק מורידים את הילדים ורצים הלאה זה לא אומר כלום....לא כולם נפרדים בחיבוק ונשיקה.. אבל...כדאי להאיר את עיני הסביבה...

ואיייי

לפי דעתי דחוף ללכת לדבר עם הגגנת אולי יש בעיה בבית ? אולי האמא מתעללת בילד? ילדים לא אומרים סתם דברים בדרך כלל ילדים קטנים אומרים את האמת. בתור עוזרת לגננות לשעבר אני יודעת שילדים אומרים את האמת כל הזמן ומספרים דברים. שהגננת אפילו תדבר עם הילד ותשמע מה שהוא מספר.

רגע רגע....

כמה השערות בבת אחת? כבר התעללות? כבר אלימות? דיבוב קטן, חיוך מתוק, ובשניות את מוציאה מהחמודון הזה מידע חיוני מנסיון

מישמיש../images/Emo25.gif

צודקת אולי בכל שאמרת אבל חובה לברר נכון??? לא כדאי להניח את זה כאילו לא קרה כלום?!

בבדאי שלא..

אולי סתם היה לו בוקר נאחס כזה? אבל יתכן מאוד שזו תחושה שמלווה את הילד על חוסר אהה מצד אימו. לא חושבת שצריך להסיק מסקנות נמרצות לפני שיתבהרו השמים

לא מחייב כלל

שבבית לא אוהבים אותו! לעיתים אני שומעת את המילים האלו גם אצלי והבנות שלי מקבלות המון חום ואהבה. נראה לי שלפעמים ילדים זקוקים ליותר ברגע מסויים ואין Zה מחייב שהמצב בבית לא תקין. אם את יכולה תעקבי אחרי הילד בשקט ורק אח"כ תסיקי מסקנות.

מיכל31

New member
טליה נהפוך הוא

לדעתי מקנאה הוא יאמר גם אמא שלי אוהבת אותי, ברור שישנה כאן בעיה, הרי בד"כ אומרים אמת.

למעלה