שאלה לי..

mori17

New member
שאלה לי..

יש מישהו שיכול להסביר לי למה צפייה בסוג מימד כזה אסור לחולי אפילפסיה?? מצורף לינק שרשום שם http://www.yesplanet.co.il/4D
לאחרונה אני מרגישה שיותר מידי שמים "לא לחולי אפילפסיה" רק בשביל כסת"ח(כיסוי תחת) ולא מעבר
אם משהו ידע להסביר לי למה אסור אולי אני אבין כי אני לא מצאתי שום דבר
מורי

חייםלוי

Member
מנהל
יש כנראה כאלה שזה משפיע עליהם לא טוב

זה כמו אורות מהבהבים. הרבה חולי אפילפסיה לא מושפעים מהם אבל אנחנו יודעים היטב שיש כאלה שיקבלו התקף מזה.

mori17

New member
השאלה מה יש בדבר הזה שאסור...

מלחיץ אותי שרשמו את זה וזה נשמע חוויה בלתי נשכחת =[

romi42

New member
הבן שלי לא יוכל לראות דבר כזה מבלי לפרכס

מובן ואני לא חושבת שבכלל זה שייך לכיסוי תחת . יש המון סרטונים,סרטים עם יותר מדי הבהובים,תאורה משתנה,הבזקים,תמונה אשר מתחלפת מהר שיכולים להוביל אותנו לפרכוסים

xkostax

New member
זה ממש אבל ממש אינדיווידואלי

גם כשאני לא בטיפול אין לי שום בעיה לראות סרט בתלת מימד או כל דבר אחר אפילו עם הבהובים.

רק פלאשים במועדונים משפיעים עלי כשאני לא על תרופות אשר עוזרות.

יש אנשים אשר מושפעים מפלאשים רק בעניים סגורות, ויש כאלה רק עם פתוחות, יש כאלה שמפריעים להם סתם הבהובים, ויש כאלה שחייבים לראות הבהובים אשר מחליפים צבעים ויש להם צורה לדוגמא של גדר זזה וכו'.

לכן לא לחולי אפילפסיה מתייחס בכלליות לכל מי "שפוטוסנסטיבי" אבל גם פה זה ממש אישי וכל אחד בדרך כלל יודע מה בדיוק גורם לו להתקף ועם מה הוא כן יכול להסתדר ועל סמך ניסיון אישי צריך להחליט.

ומצד האולם קולנוע זה אכן כיסוי תחת כדי שאחרי זה לא תיהיה עילה לתביעה בגין "למה לא הזהירו שיש פה אורות כאלה".

למעלה