שאלה לי

שאלה לי

הבעיה שלי היא כזו - חברה שלי מסיימת תואר השנה + שחקנית בקבוצה מקצועית ולא משנה כרגע באיזה תחום ובאיזה קבוצה אפשר להגיד שהתרגלתי לטוב במשך כמה שנים טובות אבל השנה היא עסוקה במיוחד יוצא לנו הרבה פחות להיפגש, והבעיה הכי גדולה שיש לה אימונים בשישי + שבת מה שאומר שאין סופשים בצימרים ויותר מזה אין טיולים בשבת שזה מאוד מאכזב . אנחנו כל סופש ביחד ויוצא שהיא עייפה בשישי בגלל אימונים לא יכולה להיות איתי יותר מידי בשבת כי יש לה אימון .. ואין לי מושג מה לעשות זה מאוד קשה לי ואני בטוחה שגם לה אבל מה אפשר לעשות בנושא הזה ? אני לא רוצה להיתקע בבית בשבת בגלל זה , ומצד שני אני לא רוצה להיות בלעדיה.. קשה !!

yosef 30

New member
בוקר טוב וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אכן זה באמת מתסכל כשרגילים למשהו מסויים ופתאום הוא משתנה. נסי למצוא את החיובי שבדבר, זה לא פשוט, אך שווה לנסות
. את אומרת שאת לא רוצה למצוא את עצמך בלעדייה, אך אולי זה זמן טוב בו תוכלי לגלות הרבה דברים על עצמך עם עצמך. עד עכשיו את אומרת שנהנית ושהתרגלת לטוב, כך שאפשר להבין שיש לכן זוגיות טובה. בחיים ישנן תקופות בהם עסוקים יותר, הבת זוג שלך כנראה רוצה להגשים משהו, להתנסות במשהו שהיא מאוד מתחברת אליו. מהם הדברים שגם לך יכולים לגרום להרגיש שלמה, מלאה, יצירתית
אז לא יהיו צימרים - זה באמת כלכך נורא
יש תקופות בחיים שבהן אנחנו עסוקים כלכך וזה בסדר גמור, אולי זה גם יכול לתרום לרענון לזוגיות אחרי כמה שנים. אני מאמין שכל אחד מאיתנו חווה ויחווה את העומס הזה בחיי הזוגיות שלו. בעייני זה משהו שמאפשר גם לנו לעשות דברים שקצת הזנחנו לטובת הזוגיות. מהם הדברים שאת חושבת שאת יכולה לעשות
אתן גרות ביחד
יכולה לספר ולשתף קצת על הזוגיות שלכן
בברכת המשך יום נעים וחמים
יוסף.

למעלה