שאלה לי

סורנטו

New member
נושא הילדים עם אמא או לא, הוא פתוח וניתן

לויכוח, אני בטוחה בזאת רק, שילדים להורים גרושים יש להם משקעים כאלה או אחרים וברמות שונות אבל זה ויכוח אחר ובעניין אם פונדקאית, כמו שאיש לא שאל את הילדים שלי אם להיוולד, גם הילד של הפונדקאית והאבא מחליטים והבעיה אם יש בכלל, הינה של האם בלבד, אף אחד לא מכריח אף אחד.

avitano

New member
יקירי

זוהי דעתך והיא מקובלת עליי אבל דעתי צריכה להיות מקובלת עליך באותה המידה לקרוא לדבריי נבובים זה לא במקום. האישה היא לא מכונה ליצירת ילדים יש נשים, גם לא יהודיות, שמוכנות להיות אם פונדקאית אם לא איתי אז עם מישהו אחר מה זה לסיפוק שלי? הילד לא קשור אליה גנטית, הוא ילד ל 2 הורים יהודים, גבר ואישה, אישה לא ידועה, שתרמה ביצית, זכותה, היא כבר עשתה זאת והגבר הוא אני פגשתי ילדים שגדלו בלי אמא או בלי אבא, ולא היו להם שריטות ופגשתי ילדים שגדלו גם עם אמא וגם עם אבא וכן היו להם שריטות מה זה ההכללה הזאת? מי אמר שחייב דמות אם בבית? מי אמר שתחסר לו דמות אם? מי אמר שהחינוך שאתן לו יהיה לקוי? למה שאגיע לזוגיות עם אישה שאני לא מעוניין בה? זה לא לצורך סיפוק? זה יותר מגעיל להתחתן עם אישה בשביל להביא ילדים, גם אם היא מודעת לנושא אני לא רוצה לשקר לעצמי ולסביבה אני רוצה זוגיות עם גבר, ילדים עם גבר, כיום זה אפשרי ומוכר בישראל וזאת הדרך שאני בוחר בה עדיף ילד לזוג הורים הומואים שחשבו והשקיעו והביאו אותו לאחר מחשבה ורצון מאשר ילד להורים סטרייטים שעשו אותו "בטעות" ואין להם מושג איך לטפל בו, ולא חסרים מקרים כאלה. אני מכיר כל כך הרבה ילדים להורים הומואים ולסביות, הילדים האלה גדלים כל כך טוב, כל כך מחונכים... כשתפגוש כאלה תדבר עד אז אני לא חושב שאתה יכול להחליט מה טוב ומה לא...

Nחמן

New member
הדת והילדים

ראשית - הדת לא כל כך קשה. אולי יש אנ שים, שמקשים אותה על אחרים. לו היה מקובל על הכל, שחומרות אינן הלכה ולכן כל מי שאוכל בד"ץ תבוא עליו ברכה ובלבד שלא יחמיר על אחרים (וכן גם בשאר תחומים), היה ממש/ כייף להיות כאן כאדם דתי. לו כל אלה, שתורתם אומנותם לא היו מסתובבים תוך כדי ביטול צורה חמור בין בתי הכנסת לקבץ נדבות, היה ממש כייף לראותם לומדים בישיבות. אבל עכשיו, שלפי דבריהם כל מי שאיננו הולך בדרכם הוא רשע, אזיי אנחנו בבעייה גדולה. הנושא ההומוסקסואלי שולי בתוך המכלול המורכב. להיות יהודי הרבה יותר קל בארץ. אולי יש מגבלות מסוימות, שכנראה פחות בעייתיות בחו"ל אבל בסך הכל אני מאמין בארץ, כי זאת הארץ שליץ בעניין ילדים בלי אשה אכן אפשר אבל גם אפשר לסבך אותם לעתיד, כפי שהיטיב לתאר זאת טוהר בבלוג המאה. אין כמו בית עם אבא ואמא וילדים. לפעמים זה קשה לבעלי נטיות הומוסקסואליות אבל רבים הצליחו בכך ואינם מצטערים על כך עד היום. שאל גם את מי שקדם לך בניהול הפורום ויגדך. כפי שכתבתי בהודעה הקודמת וברבות אחרות, כל מה שאני כותב הוא על דעתי האישית בלבד. במישור החברתי אני בדעה, שחובה לכבד כל אדם, גם אם איננו הולך בדרך שלי. זה מה שמביא להתנדב בארגון חילוני כמו "חברה טובה" וגם לקרוא לאחרים לעשות כן (ומה אתך? ומה עם טוהר, שהתנדב שם בשנה שעברה?...).

סורנטו

New member
אם האשה תהיה מוכנה לגדל איתך תחת קורת גג

את הילד בידיעה שאתם ביחד וכל אחד יחיה את חייו? האם זה לא כמו לאכול מהעוגה והיא שלמה? כלומר, גם יש אמא מטפלת בילד, גם יש לך את החיים הנפרדים שלך...סליחה שאני שואלת, עדיין לא מבינה כנראה (או קשה לי?...) איך הולך בדיוק רגשית.

אני מכיר נשים כאלה ש...

לא רוצות להתחתן, ורק רוצות להביא ילד לעולם. בלי גבר בתמונה. בוחרות מלכתחילה בחד-הורות. מה רע בלשדך מישהי כזאת להומו?

סורנטו

New member
כן, אבל סטרייטית לוקחת סיכון כאשר מחבבת

גבר, שמקסימום תהיה קרבה אינטימית. אני חושבת שנשים כאלה רוצות בדרך כלל לחיות לבד גם אם יש מערכת יחסים לא קבועה אבל "בחוץ" ולא מחייבת, הן רוצות "עצמאות". השאלה שלי-מה קורה לגבר הומו במקרה שהוא גר עם אם ילדו...מבחינה רגשית...

avitano

New member
לא מעוניין באישה במסגרת הבאת הילדים שלי

אישה זה מתכון לצרות, סליחה על הביטוי אבל זה כבר קרה יותר מידי פעם שזוגות הומואים הביאו ילד עם אישה, גם לסבית ואחרי כמה שנים היא החליטה שהיא רוצה את הילד מה בית המשפט יחליט בארץ? להביא את הילד לאישה או לזוג הומואים? יפה. לא רוצה סיכונים ולא רוצה שאישה תתערב לי בגידול הילד אני מעוניין בילד ביולוגי שלי בשיתוף עם בנזוגי לעתיד אני לא מסוגל להתחבר רגשית לאישה, לא רואה את עצמי חי ככה גם אם היא תגור בארץ אחרת, לא מעוניין בכך לא צריך אמא מטפלת בילד, יהיו לו זוג הורים מקסימים שיעשו את זה במקומה ולילד לא יחסר כלום... בוודאות... מקווה שעניתי לשאלתך ואוסיף שזו דרכי, כמו שיש דרכים שונות לכל אחד אחר לי יתאים להביא ילד עם אם פונדקאית לא ישראלית שלא קשורה ביולוגית לילד בשום צורה ודרך

סורנטו

New member
טוב, זו בחירה אולי שצריך להתרגל אליה

אינני פסיכולוגית, אני לא חוקרת ולא עשיתי סקרים, אני רק אישה שהכירה את הצד הסטרייטי שבי ואת החיים האלה (מין הסתם כי לא הייתי מעורה וגדלתי בסביבה כזו). אני בכל זאת חושבת שיש הבדלים בין אישה לגבר למרות שאני מכירה זוגות סטרייטים שמתנהגים גועל נפש, ואבות גרושים שלקחו על עצמם גידול ילדים ומתפקדים טוב. אינני אומרת שזה לא אפשרי מאחר ויש מקרים בעולם אבל אם הורים ראויים, הורים "שפויים", הורים טובים בכל מובן-אני בעד זוג להורים מעורבים. אולי כי אני סטרייטית או דיעה קדומה אך כך אני רואה זאת ושוב, אולי זה כן אפשרי אבל זה לא מושלם... לגבי עניין אופן האבהות, אתה צודק כי יש נשים שמחליטות שהן רוצות את הילד ולמי אין סיכונים כאלה? כמה הבטחות יש בעולם מזוגות שונים ואחר כך תחפש את ההוכחה והלמפה? מכבדת את דרכו של כל אחד....וכמובן מאחלת שתצליח.

סורנטו

New member
ואגב לא כל אישה מתכון לצרות, כמו שלא כל גבר

מנצל נשים למטרות מיניות. יש נשים שישמרו אמונים ותהיינה נאמנות לאורך כל הדרך ויש שלא, תלוי מי תהיה הבחירה שלך לאמהות...

avitano

New member
כמובן

שלא כל אישה היא מתכון לצרות האמת זה יצא קצת שובניסטי חח אבל הכוונה היא שאם תהיה אישה מעורבת הסיכון הוא יותר גדול

טוהרtoar

New member
../images/Emo45.gifמצטרף לשאלה

ולגבי הסיפור עצמו, הגוי שמתעניין לא חייב להכניס את עצמו ליהדות במשרה מלאה(גיור) יש גם אופציה, שבעייני בהחלט לא מבוטלת וחשובה במידה לא פחותה, להכנס תחת הכותרת "בן נוח", קרי: גוי שמקפיד על 7 מצוות בני נוח, על פי התורה: אבר מן החי "ברכת" השם (איסור זלזול בשם שמיים) גזל דינים (דאגה למערכת צדק) רצח עבודה זרה גילוי עריות (-כן כן, פה נכנס באופן פשוט גם הקטע של משכב זכר....) אם הוא יגיע לארץ הוא אף יכנס בעקרון למעמד של "גר תושב" שזה מעמד הלכתי מיוחד בין גר(גר צדק-יהודי) לגוי. אם הוא עדיין רוצה להפוך ממש ליהודי, שיערב לו...

טוהרtoar

New member
ולמי שכואב הראש לקשר באשכול תגובה לתגובה...

זו תגובה על ההודעה של אביאל: ‫למה זה צריך להיות קשור לנטיה שלו?‬

למעלה