שאלה לי....

שאלה לי....

נניח שיצאם עם מישהו ניפרדתם,כרגע יוצאים עם מישהו אחר,אבל עדיין מרגישים משהו כלפי האקס לא בטוח שזה משהו אולי זה סתם אגו שעזב אתכם מה הייתם עושים? משוחחים עם האקס אולי בכל זאת יש סיכוי או פשוט להוציא את מה שיש על הלב או שפשוט הייתם ממשיכים בקשר החדש הקיים ומשאירים את העבר כמושהו?

tintong

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

להמשיך בקשר החדש...עם הפנים קדימה לעתיד טוב יותר..
"לפעמים מרגישים משהו כלפי ה X" את יודעת ..אם זה לא אגו.. הייתי ..מסביר את המשהו הזה... כחבילה. כלומר...החבילה הזאת כוללת ..את ההשוואות שאת עושה..בן..לבן.. את הזיכרונות .. את הרגשות...את החוויות ..אפילו את הריחח
התחלת קשר חדש..תיתמקדי בו...כך יטב לך... (זו דעתי)

אם תשאירי את העבר כמו שהוא

אז זה ילווה אותך כל הזמן. כי כל פעם שתתחילי משהו העבר עדיין ישאר תקוע כמו שהוא. מבינה? את צריכה לקחת את העבר קדימה ולא להשאיר אותו מאחור, לעשות איתו משהו. ואם העתיד פחות טוב מהעבר ? לא חבל? עדיף שיהיה לך את שניהם על כל מקרה.

tintong

New member
נולדתי..

את מכירה את boddha ? אולי תקראי את התגובה שלך עוד פעם...

אין לי נושא פשוט כנסו ותקראו אם בא לכם

אני פשוט לא מבינה למה אני צריכה לחשוב על העבר,למה לא מצליחה להרפות? אני אפילו לא אוהבת כבר ,למה התחושה של העצב הפנימי הזה ואני אדם מאוד שמח תמיד מחייכת ולא משנה מה קורה ,אבל הפעם אני פשוט שונאת את עצמי שאני לא מצליחה לשחרר את מה שיש לי בבטן,לא רוצה להרגיש ככה ,לא רוצה להיות שם,לחשוב בפרט שהוא לא מעוניין בי יותר ואני גם לא!!! יודעת שהחיים מובילים אותנו לכל מני דרכים נסתרות,שלא תמיד ברור לנו היכן אנחנו ניכנסים יודעת שרק יוצאים משם מחוזקים ,מסופקים,יודעים קצת יותר טוב. יש כל מני דברים שאנחנו עוברים בחיים חולי סרטן נשירת שיער ואף אחד לא נותן להם מיליון ש''ח על עשיית קרחת ,מתמודדים עם קשיים ,כשלונות ,תשלומים פחדים,פיגועים וזה לא עוד סרט שנעשה בהוליווד ,לשרוד כל יום מחדש אבל אף אחד לא נותן לנו פרס על זה , ואני יודעת שצריך להתסכל על זה בצורה כזו שהפרס זה הניצחון הפנימי שלנו לשרוד כל יום מחדש ,לקום להתפתח להתחזק וזה אף אחד לא יכול לקחת מאיתנו לא מיליון דולר לא ריאלטי ולא איזה מכונית 4X4 ,אז למה לכל הרוחות אני יודעת את כל זה ובכל זאת יש לי תהרגשה של הכבדות של החשש של מה יהיה מה צופן לי בעתיד ולמה העבר איכשהו מרחף מעלינו למרות שאנחנו עושים את כל הדברים כמו שרשום בספר?איך גורמים לכאב ללכת?כי אני פשוט רוצה לחייך ,חיוך גדול שבא מהבטן : )

../images/Emo24.gif

מה שכתבת כתוב כל כך יפה ונכון, תראי אין לי תרופות פלא בשבילך , אני בעצמי מתמודדת עם היום יום בדרך זו או אחרת מכל מיני מובנים, אין לדעת מה צופן לנו העתיד כל מה שנשאר הוא לחיות ולראות, בהצלחה.

תודה רבה! ואני יודעת גם ש...

יודעת שאין תרופות פלא,שצריך ''לזרום'' עם מה שקורה ולא צריך לתת לשום דבר לשבור את הנפש שבנו כי זה הדבר היחידי שאיכשהו מחזיק אותנו מציאותים ומיושבים על הקרקע אבל,תכלס!!!!!כל הקלישאות הללו וכל המילים הנכונות וכל הזמן לומר''יהיה בסדר'' ורק הזמן עושה את שלו'' הם אומנם דברים שבהחלט נכונים,אבל הרגע הנתון שעכשיו אנחנו נמצאים בו עכשיו רוצים פיתרון שלא יכאב הכל יפה ונכון אבל מה קורה עם הזמן שעכשיו כואב לנו איך מתמודדים עם זה???? יודעת שיהיה בסדר ברור שיהיה אבל הבסדר הזה לא מגיע! ולפעמיים לוקח לו המון זמן עד שהוא דופק על הדלת לא? ובכלל אם אני תופסת את ההוא שאמר שיהיה בסדר ונעלם לנו בלי לומר מתי אני הורגת אותו

את באמת מיוחדת

כיון שאת מצליחה להעביר במילים רגשות כל כך אמיתיים וקשים להתמודדות ועל זה מצדיעה לך ! דברים שעברנו בחיים ושאנחנו עוברים בחיים, לא תמיד נגמרים ואין צורך שיסתיימו. הצורך שלנו הוא להבין ולהפנים שכל אדם שנוגע בחיינו, ישאיר שם חותם,מי חותם קטן ומועט ערך ומי חותם משמעותי שיתזכר את עצמו באירועים שאנחנו חווים בהמשך חיינו מהנקודה שהוא הפך ל-X . אם אכן את לא מרגישה ולא מעוניינת בו וכך גם הוא, אז מההיבט המעשי,את בעצם סגורה. ועצם העובדה שאת חושבת,או נזכרת או לא מצליחה לשחרר,זה רק משום שעדיין לא השלמת את השיעור שהיית צריכה לקחת מאותו אדם. כנראה שבינך לבינך יש לך עוד תובנות להגיע אליהן,מסקנות להסיק. איש לא מצפה ממך לבטל ביום קשר שהיתה לו משמעות רבה עבורך. וכך תעשי גם את, אל תצפי לשכוח,כי גם בזכרונות טובים ורעים כאחד יש למידה. ואל תילחמי בעצמך לשחרר,כשיבוא היום לשחרר,זה פשוט לא יהיה שם יותר. לתת מודע יש דרכים מופלאות לעשות עבורנו את העבודה,הוא ניזון מכל מה שמוצע לו מעל פני השטח וכשהוא מפסיק להזדקק הוא גונז. את העבר אנחנו חייבים כדי שישמש לנו ספר היסטוריה,ספר לימוד כדי שנוכל בעזרתו לדעת כיצד לצעוד קדימה לעתיד. החכמה היא לשלב בין לחיות את ההווה, על סמך נסיון העבר,למען העתיד. בהצלחה

דיזל1

New member
תודה רבה לך ../images/Emo140.gif

קודם כל אני מודה לך המון על מהשכתבת את כותבת גם נורא יפה ומרגש ומה שכתבתי זה פשוט את יודעת משו שיוצא מהלב אז תמיד יוצא איכשהו מובן ונוגע לאנשים,יודעת אנחנו פה מתעסקות באהבה ,רגשות,דברים אנחנו מתמודדים איתם יום יום ,קשיים שנראים לנו לפעמיים סוף העולם,אני לפעמיים מביטה על אנשים ש-הקשיים שלהם גדולים יותר התמודדיות קשות יותר מכסף אהבה וזו קצת חוצפה ואפילו לא יפה לומר ,אבלאני מתנחמת בצרות שלהם,לפני קצת ,לא ממש היה לי ערך וכל דבר לקחתי ''יהיה מה שיהיה ,על הזין שלי'' (סליחה על הביטוי )עד שיום אחד נתקלתי בקבוצה של ילדים עם פיגור שכלי התנדבתי לא יודעת למה, סתם כי הרגשתי צורך לעשות ''משהו חשוב'' בהתחלה נגעלתי ,לא הבנתי '' מה למה מה אני עושה פה בכלל'',אבל,ככול שחלף לו יום ועוד יום,למדתי להכיר אותם הכי טוב את הרצונות שלהם את הקשיים שהסתכלתי אליהם וראיתי התמודדות לא רק עם עצמך אלה גם עם חברה שלא מקבלת אותך ולא משנה מה תעשה אהבתי אותם חיבקתי אותם הם תמידבצורה כזו או אחרת הודו לי על מה שאני עושה בשבילם אבל הם לא ידעו לעולם מה הם עשו בשבילי מה הם נתנו לי ,כוחות ,דרכים להתמודד לא להסתכל על דברים כמובן מעליו כי האפשרות שיש לנו ,ללכת ,לצחוק,לאכול,להתרחץ לבד ,לרוץ ולעשות צריכים שלנו לבד בלי עזרה ובלי שהסתכלו עליך כאל פריק זה דברים בשגרה אצלנו ,למדתי להסתכל על השמיים ,על הירח על הדברים הקטנים שיש לנו ש שמושטים לנו בלי תמורה בלי לקבל ואנחנו בכלל לא שמים לב לקיום שלהם ואני חושבת ש (אני עכשיו בוכה כמו תינוקת) כל פעם שקשה לי,אני נזכרת באותם ילדים ואני מרגישה חזקה ואני לא יודעת אם זה פייר או הווגן ככה להשתמש בהם אבל אם הם ידעו כמה כוח הם נותנים ולמרות הכל,כשקשה אני בורחת לתוך עצמי מתחבאת מהעולם לא בא לי לשמוע אף אחד ורק רוצה שיהיה בסדר להאמין שיהיה ויודעת שגם עכשיו בסדר כי אני הולכת, אני עובדת, אני צוחקת ואני חייה ולא משנה למרות הקושי למרות הכאב צריך להצליח,ששום דבר לא ישבור את מי שאנחנו יודעת,אמא שלי חלתה וזה הדבר שהכי שבר אותי,יותר מכל דבר אחר בעולם ואני מוכנה לתת הכל כדי שהיא תהיה בריאה כי לראות אותה ככה חלשה פתאום לא מקבלת את זה ולפעמיים אני כועסת על כולם על אלהים שהוא ששכח אותי וכאילו האמונה שבי הולכת נגזלת ממני ואני לא רוצה ואני פשוט מרגישה מין ריב פנימי עם עצמי ''יהיה בסדר',''הכל יעבור,אמא תהיה בסדר את תהיי בסדר'' ו..לא יודעת אני רק רוצה ללכת לישון ולקום שכל הסיוט הזה נגמר(וג של בריחה אה?)

שכחת להחליף ניק?../images/Emo12.gif

טוב נו אבל ידעתי שזאת את מהרגע הראשון:)) מה שסגר אותי על זה היה המייל שהשארת לגבי העדות....רק אצל אחת המייל מסתיים בקו תחתון:))

מיוחדת בחצי : )

קודם כך תודה רבה על מה שרשמת ,את לא כותבת פחות טוב או יפה וכן אני מודעת שיש לשים את העבר בצד ,אני משתדלת לעשות את זה הכי טוב שרק אפשר יותר מזה אני מנסה להפיק לקחים שלא תמיד עובד,יודעת שדרכי האל נסתרות ולפעמיים אנחנו עומדים בניסיון כזה או אחר ,צריכים חזקים ועם מספיק כוח רצון לדעת שאנחנו מסוגלים ,יכולים לעשות את הכי טוב שרק אפשר רק מפחדת שאני אהיה אטומה מדי שהלב שלי לא יפתח שוב מפחדת להרגיש ,יותר מזה לרצות להרגיש מפחדת להסתכל על עצמי ולראות אותי מאושרת ולחשווב שאולי זה זמני ולחכות שהטוב יפסק כי עד כה זה היה ככה אבל אני יודעת שמגיע לי וגם אם זה זמני לפחות ישאר לי משהו מתוק וטוב . צריכים לדעת לקחת את החיים בקלילות יותר כי אנחנו רק זמנית פה ולא ניתן לדעת מתי נפנה את הבמה למישהו אחר שיחליף אותנו
.

לכן

המוטו בחיים צריך להיות לחיות את הרגע ולמצות אותו עד תום. כל רגע שעובר לא חוזר וזאת עובדה. וכל רגע שגרם לך חיוך, גם אם אחר כך גרם עצב,החשוב הוא אותו הרגע. שמה לי מטרה,לא להצטער על רגעים שהעלו חיוך על פניי, ואם אדם,או חוויה העלו חיוך על שפתייך, זיכרי את רגע החיוך, גם כשאת מרגישה צער ועצב על שהרגע הסתיים. איספי חיוכים,והשתמשי בהם ברגעים הקשים יותר, זה אולי נשמע קיטץ' אבל זה עובד. כשתפנימי שלכל אדם שחלף בחייך לכל חוויה שנגעה לך ברגשות יש תפקיד,והחיים הם רצף של למידה, תיווכחי שחיוכים יתפסו את מקום הצער. :))

לפעמים בשירים יש תשובות לכל הבעיות שלנו....

זאב נחמה מ"אתניקס" אמר משפט קצר אבל גדול ולדעתי קלע בול. "כי רק אהבה תנצח את כל הכאב",ואני כל כך מאמין במשפט הזה. כדי להפסיק לחשוב על העבר צריך פשוט להתחיל לחשוב על העתיד החדש והיפה שצפוי לנו ואז פשוט לא יהיה לנו זמן להתעסק בעבר,אני מאמין שברגע שתפגשי את האדם הנכון וביחד תתחילי לבנות חיים הכאב וזכרונות העבר פשוט יהפכו להסטוריה.

אייבורי

New member
אל תעלבי

אבל מחשבות אובססיביות מטפלים אצל פסיכולוג או פסיכאטר ולא מעל גבי פורום.

r o n35a

New member
שביל הבריחה

בזוגיות שניה אנו זהירים הרבה יותר שלא לומר פחדנים. אנו ממהרים לשפוט, ממהרים לנתק קשרים, במיוחד כאשר יש סיכוי שהקשר הופך לרציני. אם את מרגישה אליו , אם היה לכם טוב יחד ,אל תוותרי. בהצלחה

למעלה