שאלה לי -

מציצה8

New member
שאלה לי -

בעלי ואני מנסים להיכנס להיריון כבר כמה וכמה חודשים (בחודש האחרון עם איקקלומין). בחודשיים האחרונים התחלתי ללכת לחדר כושר, 4 פעמים בשבוע (אני הולכת שעה או עושה סקי במשך שעה, אח"כ קצת משקולות לגב ולרגלים וכפיפות בטן). עכשיו אני יומיים אחרי הביוץ ומפחדת להזיק או לגרום לאי השתרשות בגלל האימונים. היתכן? ועוד שאלה - יש לי בדיקה אצל הרופא יומיים לפני שאני אמורה לקבל, האם אקבל תוצאות מהימנות למרות ההורמונים? תודה מראש!

חן (*_*)

New member
חמודה שלי, בחרת לך שם.. ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

.....קצת .....
טוב, אהיה רצינית שוב. בטיפול עם איקקלומין וקיום יחסי מי, אין שום מניעה להמשיך באורח חיים רגיל ונורמלי. אין צורך להימנע מפעילויות להן גופך מורגל (כולל יחסי מין)- הן לו לא הייתם בטיפול, בשלב זה לא היית יודעת שאת אחרי ביוץ, ושאולי הייתה הפרייה......... בדיקה? אצל הגינקולוג? ניתן לחוש בבדיקה אם הרחם רכה, מוגדלת מעט, ולהפנות לבדיקת דם לאיבחון הריון. כשאת אומרת- יומיים לפני תאריך הווסת, האם זה שבועיים אחרי הכוריגון? או תאריך לפי הווסת הקודמת???? כך, או כך, מאחלת המון הצלחה

matan10

New member
אגניב כאן עוד שאלה לחן

חן שלום , אני רוצה לברך אותך על שהחלטת לתרום מהידע ומהזמן שלך לטובת הפורום. מהמעט שהספקתי לקרוא, למדתי לא מעט מהתשובות שלך..
שאלה שלי, אני כבר כמעט שבועיים מזריקה דקפפיטל 0.1 , ובדיקות ההורמונים שלי נתונות תוצאות גבוהות , הבנתי שרוצים להגיע לדיכוי מוחלט . שאלה שלי איזה הורמון בודקים ולאיזה רמה שואפים להגיע . ומה יכולה להיות הסיבה שההורמנים כאלה סרבנים
תודה מתן

חן (*_*)

New member
מתן בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

הדקפפטיל אמור להשפיע על ההיפופיזה, לדכא זמנית את הפרשת ה- LH,FSH ממנה, אם כדי לדכא את השחלות ( ציסטות?, ואם, כדי למנוע עליית פרוג´סטרון כאשר הזקיקים אינם בשלים עדיין. לאחר שתגיעי לרמה מינינלית של ה- E2 וה-פרוג´סטרון, ניתן יהיה להתחיל בטיפול להשראת ביוץ, כלומר, תקבלי בתרופה (זריקות לצערי
), את ה- FSH וברוב התכשירים, יש גם מעט LH (כמו בטבע, פרט למיקרים, בהם מעדיפים לתת בשלב זה , רק FSH ).
ו-
על הבעת האמון שלך.

LeeLoo1

New member
שאלה לחן נוספת...

היום הוא היום ה 14 אחרי הכוריגון, קיבלתי זריקה לפני שבועיים ביום רביעי בשמונה בערב, 2 אמפולות, מתי זה זמן טוב לעשות בדיקת הריון, האם זה בסדר מחר???? עוד לא קיבלתי מחזור ואני מקווה שהוא לא יגיע עד מחר... האם עדיף גם אם אני מקבלת לעשות בדיקה ליתר בטחון??????

חן (*_*)

New member
לילו ../images/Emo23.gif מחר על הבוקר ../images/Emo42.gif......

תעשי בדיקה
ו.......דיר בלאק....... שיהיה בטא חיובי..... בפקודה
מחזיקה לך את כל האצבעות

LeeLoo1

New member
תודה על התגובה המהירה...

גם אם אני מקבלת מחזור עד מחר??????? מקווה מאוד מאוד שלא!!!!!!!!

LeeLoo1

New member
תודה לכן בנות, אתן מדהימות!!!!!

עוד יום אחד לעבור, מחר בבוקר בדיקה....

neta2

New member
שלא תראי מחזור ב- 9 חודשים

הקרובים!!! מחזיקה לך אצבעות ומקוה בשבילך, ואל תשכחי לדווח לנו, אני אוהבת הפי אנד או הפי ביגינינג.

matan10

New member
המשך שאלה לחן..

חן תודה על התשובה , אכן יש לי ציסטה שרוצים לדכא אותה. לא הבנתי האם הציסטה מפרישה הורמונים? מתי שוקלים לבצע שאיבת ציסטה אם בכלל? מה זה ערכים מינימלים של E2 ו- פרוג´סטרון ? תודה מתן.

חן (*_*)

New member
מתן שלום ../images/Emo29.gif

*ציסטה על רקע הורמנלי, כמו שלך, מפרישה הורמונים,ומושפעת מהם. היא למעשה זקיק, שגדל ללא פיקוח וללא ביוץ, צבר נוזלים בתוכו, והגיע לממדים גדולים בהרבה מהנורמה. הציסטות בעיקרון, ניספגות לבד, אט אט, לאחר קבלת הווסת. כאשר הציסטה לא נספגת, נותנים טיפול תרופתי. רק אם הטיפול אינו משפיע, יש לשאוב את תוכנה, ולעיתים אף להוציאה. *ערכים מינימליים של פרוג´סטרון- מתחת ל- 4 יחידות חדשות. *ערכים מינימליים ל- E2 -73 (מתחת לזה, לא מציינים, למרות שהמינימום בספרים-35 ).

מציצה8

New member
אוי...

לא התכוונתי מציצה כזו, אלא מציצה לרגע כזה. נו, אני מקווה שעכשיו אני יותר מובנת.. כשאני אומרת יומיים לפני האיחור, אני מתכוונת 12 יום אחרי הביוץ, שאמור להיות מדוייק לפי הכדורים והרופאה שלי. תודה!!!

חן (*_*)

New member
../images/Emo6.gif שאומר לך לשרשר במקום נועם?

הבנתי את שאלתך בהודעתך הקודמת. 12 יום אחרי הביוץ, זה בד"כ 13 יום מהכוריגון. ניתן לעשות בדיקה כבר במועד זה, ותשובת הבטא תהיה ריאלית. ומקווה בשבילך שגם תהיה תשובה חיובית

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

תשובות כבר קיבלת לרוב, אז אני אסתפק בלהתכונן להעביר אותך הלאה לפורום הריון. כדאי לך, ילדי איקקלומין הם משהו מיוחד- יש לי אחיינית אחת כזאת
בהצלחה נועם

למעלה