שאלה לי..

lba4

New member
שאלה לי..

למישהו יש מושג איפה אני יכולה למצוא תרגומים לשירים וגם הסבר אליהם.. על מה ולמה נכתבו, בנוסף גם הסבר על אלבומים.. אם היה להם איזה שהוא נושא מסוים או.. לא יודעת מידע אליהם..ובאיזו תקופה. אה ועוד שאלה : the show must go on היה השיר האחרון שפרדי כתב?.. אם לא אז איזה זה היה?.. תודה מראש ...:) אה ואני ממליצה:SHEER HEART ATTACK....קניתי חדש ואהבתי!..XD יום טוב!

khammel

New member
מציעה לעשות חיפוש קל בפורום, כבר נידון כאן

סביר להניח שיימצאו כמה שרשורים של תרגומים ועוד כמה שבהם דשנו בזה ש-TSMGO נכתב ע"י בריאן ולא פרדי. קשה מאד לדעת מה היה השיר האחרון שפרדי עצמו כתב כי הלהקה חלקה בקרדיטים ובשלב הזה של קווין כולם עבדו יחד על כל השירים. אאל"ט, שהשיר האחרון של פרדי הוא Mother Love מתוך האלבום Made In Heaven.

lba4

New member
תודה..

תודה רבה! האמת שדיי חיפשתי פה בפורום כנראה לא מספיק.. חשבתי אולי לך יש תרגומים שאת תירגמת.. כי אני האמת ניסיתי ולא הלך לי כל כך.. או אם יש למישהו אחר שהוא תרגם.. תודה.

khammel

New member
זה עובר על חוק זכויות יוצרים

אם כי התעלמו מזה כמה פעמים פה

lba4

New member
באמת יש חוק כזה?!

חח לא ידעתי בכלל.. דרך אגב קראתי משהו שרשמת כשדיפדפתי פה בפורום...את כותבת ממש יפה ..!

אם כבר זה..

זה חוקי לכתוב אקורדים לשירים..? אם כן, אני ממש אשמח אם מישהו יכתוב פה את האקורדים ל- Misfire/ / פשוט אין שום אתר שיש בו את האקורדים , והאתר הזה של האקורדים של קווין מביא אקורדים מוזרים..בכל מקרה אם מישהו יכתוב פה את זה תודה רבה !

khammel

New member
כן ולא

בגדול, זה לא חוקי לפרסם את המוזיקה כי גם על זה יש זכויות קניין רוחני, אבל זה כן חוקי לכתוב את האקורדים לצרכים אקדמאיים. (כל הנ"ל הוא למיטב ידיעתי והבנתי את החוק. אני לא עו"ד.) בכל מקרה, לגיטרה יש לך כאן: http://www.queensongs.info/tabs/sheer-heart-attack/misfire-tab.html ובתרגום חופשי: פתיח: G ו- C פזמון: Em ואחריו A ו- C

למעלה