שאלה לי...

שאלה לי...

היום אני ואמי דנו בנושא וחשבתי לשאול אולי לך הפתרונים... מאז שאני זוכרת את עצמי ובמיוחד בכמה שנים האחרונות אני מאוד כועסת על אמי. מרגישה לא מספיק טובה בשבילה , שהיא מעדיפה את אחי (הוא הבחור...אנחנו 2) ובכלל צועקת עלייה , אומרת דברים קשים ופוגעת בה כל הזמן למרות שהיא אמא מדהימה שרק נותנת אהבה עד אין סוף. אולי זה איזשהו כעס או משהו מודחק מגלגולים קודמים?... ועוד שאלה... האם היו גלגולים לי גלגולים מיוחדים או משהו יוצא דופן עם אבי או אחי?

רותי 11

New member
נערה בהפרעה 1 יקרה ../images/Emo140.gif

סליחה על העיכוב, את ואימך אני בודקת עכשיו מאיפה נובעת אותה התייחסות שלה אלייך - הכוונה מה המקור של אותה התייחסות. אני מקבלת שבתקופה אחרת את היה ביניכן היפוך תפקידים, הכוונה היא שאמך הייתה ביתך ואחיך היה בנך באותה תקופה קרה מה שקרה כאן הוא היה בנך ובנים היו אז כאילו "חשובים" יותר מבחינה חברתית נשים פחות היו חשובות (מה לעשות לצערנו) ואת מה שעשית בגלל הנסיבות באמת העדפת את הבן על הבת היא נתת לה ממש לשרת את אח שלה היא הייתה מעין משרתת קטנה והוא היה ה"מלך" של הבית, היא מאוד לא אהבה את זה למרות שהיא ידעה שבגלל שהוא זכר והיא נקבה זה קורה אבל עדיין בתוכה היא התרעמה על היחס הלא שווה בכל אופן מכיוון שלך כאמא, שם היא חשבה שלפחות היא תקבל שיוויון וזה לא היה. היום באתם בהיפוך תפקידים והיא עדיין זוכרת לך את אותה אפליה. לכן שחררי את אותו קטע את יכולה לומר את זה לאימך ותנסו לבחון ביחד את הרגשות שעולים לכם אחרי המידע הזה. לגביי אביך ואחיך ברור שהיו גלגולים משמעותיים לא סתם אתם היום יחד כמשפחה, לגבי אחיך כבר אמרתי לך אחד מהם לגבי אביך לא עולה לי משהו מיוחד כרגע.

לא כל כך מבינה...

בהודעתי ציינתי שאמי רק נותנת ונותנת אהבה ונותנת מעצמה והכל רק בשבילי-אמא מדהימה ואוהבת עד אין סוף... אני זאת שמשום מה רעה אליו לפעמים וצועקת ואומרת דברים כואבים ופוגעים ויש בי כעס עלייה ואני לא מבינה מהיכן הוא נובע... באמת גלגול מדהים גילית לי אבל אני לא מבינה איך מגלגול זה נובע הכעס שלי עלייה... אם תוכלי להסביר לי אני מאוד מאוד אשמח כי באמת שזה מאוד חשוב לי. ושוב , תודה לך רותי על מאמצך , זמנך ועזרתך...

רותי 11

New member
היי מתוקה

תראי אני התייחסתי לקטע של תחושת "ההפליה" או "ההעדפה" של אחיך. זה לא סותר דברים אחרים, לא אמרתי שהיא רעה ולא אמרתי שאת רעה מה שאת מתארת יכול להגיע מתקופות אחרות. לכן אני תמיד אומרת שצריך דיוק בשאלה כדי לקבל תשובה מדוייקת אני בדקתי את הקטע של האינטראקציה ביניכם זה הכל

למעלה