שאלה לי...

ronrong7

New member
שאלה לי...

לפני כמה זמן קראתי שללינדזי היתה מערכת יחסית לסבית, זה נכון או לא? ומישהו יכול לכתוב לי קצת על ההיסטוריה שלה, על ההדרדרות שלה לסמים, על המשפחה שלה, על המצב החברתי שלה ומי היו החברים שלה ובלה בלה... ועוד כל מיני פרטים כמו האם היא היתה מופרעת כשהיא היתה בת נוער וכאלו? אשמח אם כן ^^ (או שלפחות תתנו לי קישורים לדברים שיסכמו לי קצת מידע עליה...) תודה!!! D:

שיקה221

New member
יש שמועות.........

השמועות אומרות שלינדזי הייתה ואולי עדיין במערכת יחסים עם אישה [הדי גיי סמנתה רונסון אם אתה מכיר היא הייתה במכונית עם לינדזי בתמונה שלינדזי מעולפת]. מהצד שלהם היחצנים אומרים שהן פשוט החברות הכי טובות. היו כמה מקרים שדיברו על זה. פעם אחת אמרו שסמנתה ולינדזי רבו באיזשהי מסיבה וסמנתה רצתה שלינדזי תצא מהארון ותקבל את זה שהיא חברה שלה ולינדזי לא יכלה להתמודד עם הרגשות שלה ורצתה להתאבד והתחילה לחתוך את עצמה בסכין ואפילו לקחה בקבוק עם כדורי אדוויל וננעלה בשירותים צעקה שהיא רוצה למות עד שפרצו אותם והויצאו אותה. כמו כן היו הרבה שמועות שבזמן שלינדזי הייתה במרכזה גמילה פרומיסס שבאל אי היא התכתבה עם סמנתה דרך המייספייס והודעות טקסט ואמרה לה שהיא רוצה להתחתן איתה ולהביא איתה ילדים ובתגובה סמנתה אמרה שהיא תפסיק עם הסמים רק עם לינדזי תגיד לה שהיא אוהבת אותה.. יש ציטוט של לינדזי אומרת לכאורה I LOVE YOU. AND YOU LOVE ME. SO LETS FUCK AND MAKE A FAMILY שבתרגום לעברית זה אני אוהבת אותך ואת אוהבת אותי אז בואי נשכב ונקים משפחה. והסיפורים ממשיכים וממשיכים..פעם אמרו שהן גרות ביחד וכל מיני כאלה. בעיניי אנשים רבים סמנתה היא לא השפעה טובה ללינדזי כיוון שזה ידוע שהיא משתמשת בסמים ושותה אלכוהול והרבה מאשימים אותה כאחת הסיבות לכך שלינדזי הגיעה למצב הזה. יש הרבה תמונות שלהן ביחד במועדונים ליד העמדה של הדיגיי. אחרי הגמילה האחרונה כמעט ולא ראינו אותן ביחד למעשה רק פעמיים הן נפגשו [לפי הידוע לי]. בכל מקרה לי זה בכלל לא משנה העיקר שתהיה מאושרת.. זה לא כזה חשוב אם זה עם סמנתה או ריילי או לאדעת מי אפילו. רק עצוב שאם זה באמת נכון היא לא יכולה לצאת בהצהרה בגלל העולם שבו אנחנו חיים. חשוב לי לציין שאני לא רואה בעין יפה את סמנתה כיוון שהיא השפיעה עלייה כל כך אבל אני לא יכולה לשפוט כי אני לא מכירה אותה ואם היא עוזרת לללינדזי להתמודד אז שישארו חברות אני פשוט פוחדת שהיא באמת השפעה רעה והיא תהרוס ללינדזי את כל ההשקעה שהיא נתנה בגמילה האחרונה. יש הרבה מה לספר אני אשתדל לכתוב בקצרה. אבא שלה זה מייקל לוהאן אמא שלה זאת דינה לוהאן יש לה עוד שלושה אחים שקטנים ממנה. מייקל בן 19 אליאנה בת 14 וקודי בן 11 נראה לי. היא התחילה לדגמן לפורד בגיל 3 והייתה הדוגמנית הראשונה בעלת שער גינגי. אחר כך היא הופיעה בלמעלה מ60 פרוסומות טלוויזיה. היא שיחה באיזשהי אופרת סבון בארהב ואחר כך הסרט הראשון שלה שבה היא שיחקה בתפקיד כפול [תאומות]. אחר כך בא חוזה עם דיסני ל5 סרטים [פרייקי פריידי אמא בובה גט א קלו דרמה קווין וידוייה של נערה מתבגרת ואמממהרבי פולי לודד חחחח הסתבכתי עם השמות]. בוידוייה שלה נערה מתבגרת היא הרוויחה לראשונה מיליון דולר. אחר כך בא ה! תפקיד בסרט ילדות רעות ששוב הרוויחה כמיליון דולר והפכה לכוכבת גדולה. היא שיחקה מאז בעוד סרטים שלא נחלו הצלחה בקופות כמו גסט מיי לאק שעליו היא הרוויחה 7 וחצי מיליון דולר. אתה יכול לראות אותה בתפקידים קטנים בסרטים בובי החופשה פרייר הום קומפניון והסרט שעוד לא יצא לאקראנים פרק 27. בגיך 17 קצת אחרי שיצא הסרט ילדות רעות ההורים של לינדזי התגרשו והילדים נשארו עם אמא שלה [שגם תיפקדה בתור המנהלת של לינדזי ורבים מאשימים אותה בהתנהגות של לינדזי כיום כיוון ודינה לא הציבה לה גבולות]. על פי הצהרות מהחודשים האחרונים לינדזי התחילה להשתמש בסמים בגיל 17 [בערך מתי שההורים שלה התגרשו]. היא הוציאה שני אלבומים שנראה לי הראשון הגיע לפלטינה משולשת והשני לזהב. היה ריב מתקושר ביותר עם הילארי דאפ על החבר אהרון קרטר. היא יצאה עם ווילמר ולדרמה משנות השבעים עם הארי מורטון קאלום בסט וכרגע עם ריילי גילס..השמות שלה קושרו עם עוד הרבה אנשים בתעשייה. היא החלה לחגוג בערך בגיל 17 18 ככה עם פריס הילטון וכל החברה הזאתי וגם אז היו כמה ריבים מאוד מתוקשרים. בשנה האחרונה היא נעצרה פעמיים על DUI נהיגה תחת השפעת חומרים אסורים [אלכוהול וסמים] והגישו נגדה כ7 אישומים של עברות אבל לא של פשעים [אין לי כח להסביר ממש אבל מכייון שהקוקאין שהיה עלייה הי פחות מ0.5 גרם זה נחשב שימוש אישי ולכן זה עברה ולא פשע]. היא הייתה בגמילה 3 פעמים וכעת היא עובדת על הסרט DARE TO LOVE ME באל איי. אני בטוחה ששכחתי עוד הרבה דברים שהיא עשתה......היא חגגה הרבה רקדה על שולחנות חחח הייתה מופרעת בקיצור..ראו אותה מעולפת לא פעם אחת..היו תמונות שלה עם סכינים.. היא רדפה אחרי אמא של העוזרת האישית שלה כאשר הייתה שיכורה [בפעם השנייה שעצרו אותה]. אבללללללל כל זה שייך לעבור ובעזרת השם העתיד ורוד. תחפש בויקיפדיה תשם שלה ויתנו לך ממש את כך המידע שאתה צריך או באתר WWW.IMDB.COM

ליאל44

New member
מה

לינדזי לסבית? היא באמת רשמה את לסמנתה במייספייס? טוב..! אני מניח שזה פשוט לא נכון כי היא הייתה עם הארי מורטון החבר שלה ועם קאלום באסט והיו שמועות על קשר עם ג'וד לאו שהם דרסו ביחד צלם בנו-יורק! חח שמועה הזויהה בכל אופן אהרון קרטר ווילמר ולדרמה שמעתי גם.. קאלום בסט ואני חושב שריילי הכי מתאים להה..! נו גם לבריטני שידכו את קולין פארל [השחקן שהבן שלו מומם מסכן הוא וגם מסכן הבן שלו] גם ריילי כזה שקט כזה תמים לא מפורסם הוא בדיוק מה שלינדזי צריכה כדי להתנקות לחלוטין מהאלכוהול והסמים!!! זהוו ולא נראה לי שהיא כזאת וגם לדעתי לינדזי צריכה להתרחק מסמנתה רונסון

LindZiv Cohan

New member
חחח הדייט המושלם../images/Emo3.gif לדרוס יחד צלם פאפארצי

חחח שקט ותמים ריילי ממש לא
כידוע לנו הם הכירו במכון הגמילה, ויש שמועות שהם בכלל לא חברים... אנחנו לא יודעים אם היא לסבית או לא, הכל עדיין בגדר שמועות... אבל בכל מקרה, גם אם היא הייתה עם המון גברים בחייה, זה לאו דווקא אומר שהיא סטרייטית

שיקה221

New member
אמממ זה לא אומר כלום

וזה גם לא בטוח שהיא רשמה זה הכל בגדר שמועות כאילו זה מקורות ואי אפשר להיות בטוחים... חוצמזה בקשר לסמנתה.. ביומיים האחרונים דיי שיניתי תדעה שלי עלייה..בהתחלה ממש שנאתי אותה כאילו בטירופ! עכשיו אני חושבת שמזל שיש אותה.. אם תחשבו על זה.. היא זאתי שלקחה את לינדזי במכונית בלילה שהיא הייתה מעולפת..זה יכול לבוא לשני צדדים.. הראשון זה למה לעזאזאל היא נתנה לה להגיע למצב הזה? והשני זה שמזל שהיא הייתה שם כדי לקחת אותי כי מי היה יכול לדעת מה היה קורה אם היא לא הייתה לוקחת אותה... גם אם תראו בסרטונים האחרונים שראוים אותן ביחד אז היא נראת לי לא מסוממת ונקייה ואני חשובת שזה טוב.. ולא יודעת היו לי עוד מחשבות על ככה שהיא עזרה ללינדזי חח אני אל זוכרת עכשיו.. בתכלס אני גם מאשימה אותה בזה שלינדזי הגיעה למצב הזה אבל אני מאמינה שברגעים קשים היא הייתה שם.

ליאל44

New member
נכון

בסט-פרנדס כזו סמנתה מפתיעה אני חשבתי שהיא מסוממת כזו וכזו ''טראשית'' אבל לא היא חברה טובה של לינדזי והיא הצילה את לינדזי ממוות בטוח!! אבל אני חייב להודות עם כל העבר החרא של ריילי הוא נראהלי יעזו ר ללינדזי לצאת מהסרט הרע של הסמים והאלכוהול והם ממש חמודים ביחד והחברה שלו שסיפרה הכל ל-מגזין ''אוקיי'' איזה כלבה אלוהים ישמור איזה ביץ'

LINDSAY15

New member
אז אולי לא לסבית

יש מלא הקחשות של מפורסמים שיעשו הכל רק שלא ידעו שהם הומואים או לסביות עד שזה יוצא מהמם לבד / וחוצמזה ישמצב שהיא לא לסבית אולי עים כבר היא דו

LindZiv Cohan

New member
תיקון ושאלה../images/Emo2.gif../images/Emo119.gif

**ההורים של לינדזי התגרשו בזמן שבין הסרט חיפושית בהילוך גבוה לג'אסט מיי לאק...
ואיך זה יכול להיות שפרק 27 עוד לא יצא?
גם מייגן אמרה פעם וזה לא הגיוני... שמעתי שזה יצא בפברואר שנה שעברה, ואני כבר ראיתי אותו איזה חודש חודשיים אחרי זה

LindZiv Cohan

New member
ראיתי אותו כבר:S

וגם היה כתוב נראלי באיזה אתר כתוביות ישראלי שהוא יצא בפברואר 2007... אני אחפש ואני אשים קישור

ronrong7

New member
ווווואוו!!!

תודה רבהה :]] איזו השקעה!!! תודה רבה רבה רבה DD: אגבב... זה שהיא במערכת יחסים לסבית לא אומר שהיא לסבית, זה אומר שהיא ביסקסואלית בכל אופן איך יכול להיות שהיא חברה שלה עכשיו אם יש לה חבר חדש מהגמילה?

LindZiv Cohan

New member
יש שמועות...../images/Emo119.gif

אחת מהן אומרת שריילי לא באמת חבר של לינדזי, שהיא יוצאת איתו רק כדי להטעות את כולם ולגרום להם לחשוב שהיא לא לסבית וכו' וכו', כשהידיעה שהיא לסבית גם נמצאת בגדר שמועה כרגע...

ליאל44

New member
חח

שמועות אני לא מבין גם מזה בושה כאילו לסבית אז מה? אבל חבל כי אני חולם שאני והיא נהיה ביחד בסוף חח משו הזוי סוף!! בקיצור לא נראהלי שלינדזי תמציא את כל הסיפור תאמינו לי אם ריילי היה ''יוצא'' עם לינדזי בכוונה שלא יחשדו היו רצות שמועות מפה עד ההודעה החדשה בצהובונים אז השמועה הזאת ככל הנראה לא נכונה

LindZiv Cohan

New member
גיליתי!|נישוף|

באתר IMDB כתוב שיש כמה פרמיירות בכמה ארצות חחח... הראשונה ביניהם היתה בינואר 2007 בכלל...
USA 25 January 2007 (Sundance Film Festival) (premiere) Germany 9 February 2007 (European Film Market) Poland 22 March 2007 (DVD premiere) USA 8 June 2007 (Waterfront Film Festival) Russia 6 September 2007 (TV premiere) Sweden November 2007 (Stockholm International Film Festival) Japan 1 December 2007 Finland 4 December 2007 (DVD premiere) USA March 2008​

שיקה221

New member
נו זה הכל בכורות או פסטיבלים!

הסרט עצמו יצא במרץ 2008..... וכן יש הרבה שמועות על זה שהם לא יוצאים בכלל ושזה רק כדי להראות שלינדזי על דרך הישר וכל הבולשיט הזה.. רק לינדזי יודעת מה באמת הולך שם ואם טוב לה אז גם לנו.. אני בכלל לא מבינה למה זאת בעיה.. התחלתי דווקא לחבב את סמנתה... חחח טוב שנזכרתי דרך אגב..זיווווווו דברי איתי יא נעלמת

LindZiv Cohan

New member
זה מפגר אבל...

אני ראיתי את הסרט שנה לפני שהוא יצא בארה"ב
אני נעלמתת? את נעלמת!!

שיקה221

New member
אני נעלמתי??

חחחחחחחחח את נעלמת! את לא מבינה כמה יש לי לספר לך ולעדכן אותך אז אולייייייייייי תתקשרי אליי?? חח פייס אווט

שיקה221

New member
זיו את לא מאמינההההההההההההההה

הוא שלח לה את המכתב!!!!!!!!!! ואמר שאם היא לא תקרא הוא יביא לה אותו באופן אישי! ררררררררררררררר יא נעלמתתתת!!!!!!!!!

למעלה