שאלה לי

god knows why

New member
סקסופון

קיבלתי אתמול בערב סקסופון (ישן וקצת מלוכלך
) ואני שמחה
אני מנגנת בערך 10 שנים על פסנתר ויש לי בסיס די טוב בג'אז (סולמות ואלתור וכו', פחות אקורדים), קצת בשירת ג'אז, וכמובן בתווים. רציתי לשאול את נגני הסקסופון למיניהם (וגם את מי שסתם יודע כי הוא חכם
) כמה זמן ייקח לי עד שאתחיל להפיק צליל וממש לנגן? האם יש תקופה מרגיזה של תסכול עד לרגע הזה? והאצבוע באמת מסובך כמו שאומרים לי כל הזמן?

מרי לי

New member
השאלה היא מה הקשר ביניהם, סורי../images/Emo122.gif

מה קורה איתי היום???

idokotzim

New member
בשורה אחת

להקה משובחת ביותר שפתחה את עידן הבריט פופ בתחילת שנות התישעים. ברט אנדרסון, הסולן של הלהקה, אפילו מגיע היום בארץ להופעה! עוד מלא פרטים תוכל למצוא בויקיפדיה בלינק שצירפתי. תהנה!

sonic15

New member
הי יש לי כמה שאלות לגבי שירה ומוזיקה בכללי

היי מה נשמע יש לי כמה בעיות שקשורות לשירה ומוזיקה התחלתי לכתוב כמה שירים ותקשיבו אני מנסה לשיר ברשמקול עם מיקרופון במחשב וכשאני מקליט יוצא לי קול זוועה:( למה זה יוצא לי ככה? בעיה במחשב? או בקול שלי? אני רוצה ללכת לפיתוח קול האמת אבל זה לא רק זה אפילו חבר טוב שלי ביקש שאכתוב לו שירים ללהקה המקומית של העיר אבל ניסיתי ואחריי 2 נסיונות לא הסכמתי האמת היא שכתבתי אותם תוך כמה דקות אז לא הייתי הכי רציני תקשיבו אני מאוד אוהב לשיר זה כיף וכל זה אבל אני חושב אולי ללכת לפיתוח קול כדי שאז אשיר יותר טוב ואולי להקה כמו רוב האנשים פה אני צודק לא? הייתי רוצה לדעת מה כדאי לי לעשות? ללכת לפיתוח קול? כמה שיעורים זה בערך? אחריי פיתוח קול אוכל לשיר יותר טוב במחשב? מה הדרך הכי טובה להקלטת שירים עם לא במשחב? יש דרך פושטה להקלטת שירים כמו במחשב?

מרי לי

New member
אני חושבת שלא ענו לך כי

שמע.... מה אני יכולה להגיד לך
לפני שאה מנסה לכתוב שיר, או להקליט את עצמך..... מה אתה רוצה לומר
מה המטרה של כתיבת השיר שלך
בשביל מה אתה רוצה להיות מוזיקאי
פיתוח קול זה לא קורס פסיכומטרי, אתה יכול ללמוד פיתוח קול עוד 10 שנים ועדיין לזייף ולהשמע גרוע, וזו אפילו לא תהיה אשמתו של המורה אני אומר לך כזה דבר, ברגע שתדע למה אתה רוצה לכתוב שירים, כשיגיע לך רגע אמיתי של השראה ותבין למה אתה כותב מוזיקה או שר, תבוא לך ההתלהבות ותתחיל להתרגש ממה שאתה עושה ולהתמיד, ומהרגע הזה השמיים הם הגבול..... עד אז, אני לא יודעת כמה הצלחה תהיה לך בכתיבת שירים או פיתוח קול..... זו לדעתי הסיבה שאף אחד לא ענה לך קודם......

למעלה